.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Guest
    stavam, kapia se, qm, slu6am malko muzika, ponqkoga u4a, hodq na kafence i na daskalo..

Guest
    stavam, kapia se, qm, slu6am malko muzika, ponqkoga u4a, hodq na kafence i na daskalo..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Amm sa sym 2ra smqna...ako imam ne6to za koeto ne moga da si napi6a/nau4a daskalo stawam okolo 9:00-9:30..nau4awam dokato 10:30...hmm po nqkoe wreme minawam prez banqta...Posle muzikata mi e dokato ne izlqza na max ama taka 4e i glasa si da 4uwam...izlizam kym 1bez15 i kym 1 i 15 sym w daskalo...

6:30 4asovnikyt(ujasssssssssssss)Az razbirase prodyjavam da spq
    7 bez 10 mama s vikove me izkarva ot legloto"Pak 6te zakysneeee6, stavai vednaga"
    sledva miene na zybkite, obli4ane, glasene pred ogledaloto......
    7:15-kyde sa mi u4ebnicite za dnes?????(vypros s povi6ena trudnost)
    5 minuti da gi okriq.
    Ve4e e 7:20 (misiqta izglejda nevyzmojna)
    Razgele sym gotova
    7:22 nai-posle trygvam
    sledva "sprint" kym daskalo
    Nqkyde sled 7:30 blagopolu4no pristigam
    Ne sym zakysnqla, 6tot i dascalicite ne sa do6li na vreme))))

Guest
    14:30 - прибирам се от даскало
    15 - обядвам
    15 и 30 - сядам на компа
    16 часа - сещам се, че трябва да уча за утре, но се успокоявам, че има още много мреме.
    губя си времето до към 18 часа и тогава излизам, като си казвам, че като се върна ще седна да уча.
    Връщам се към 8 и половина. Вечерям и сядам да уча, но ... абе малко телевизия да погледам и ще науча после. Гледам телевизия или вися пред компа до към 10 и 30. Отивам си в стаята, включвам телевизора и си отварям учебниците .. А Слави... ще легна малко да го погледам и ще стана след малко да науча.

11 часа -- ей госта му е пекан ще го позяпам малко и ставам да уча.

11 и 30.... Мале как ми се доспа ... Само да затворя очи за малко и ставам да уча. Унасям се ....Навивам часовника за 3 часа през ноща, когато трябва да стана задължително защото утре ще ме изпитват.

3 часа през ноща --- часовника звъни ... продължава да звъни --- пак звъни .... озовава се на пода с разпръснати части около себе си.

Продължавам да спя ....

Събуждам се ....часът и 8 МАМКА МУ !!! Изпсувам се сам себе си, разтривам очи и обмислям какво да правя. Закъснях, не съм учил, ..... днес определено не е подходящ ден за ходене в даскало.

В следващия момент се запътвам към някое кафе и си повтарям как ще науча за утре и ще оправя всички шибани оценки, да ама ...

утре пак ... събуждане -- 8-00 часа ... Мамка му ... и.т.н. стана ви ясно

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Stavam v 6:00,izmivam se,grimiram se,re6a se(min 10 min ),4eta i kum 7:30 izlizam.V daskaloto pristigam kum 7:35 i prez ostava6tite 10 minyti do zapo4vaneto na 4asa prepisvam doma6nite koito ne sum napravila.

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Mi predi daskalo slu6am Muisic,nqkva lubima pesen za da moje denq mi da zapo4ne dobre,vupreki 4e sum na daskalo.Grimirvam se(ogromno koli4estvo 4eren moliv,bez nikvi dr cvetove),vzimam si metulskata ranicka i poteglqm za daskalotoooo .Po putq si me4taq 4e otivam na daskalo,a to vnezapno e grumnalo,i vsi4ki daskali(s malki izklu4eniq) sa bili vutre Nai ve4e daskala po PRIRODO
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Ами аз сега съм втора смяна и уж ми остава повече време, накрая пак не ми стига.
    Навила съм си -а да звъни в 8:30 и в 9 само, че доста често се случва да го премествам с половин час и така докато вече няма начин и трябва да стана.
    Отивам да си взема един душ, за да се събидя.
    Решавам да видя какви предмети имаме..обикновено разпръсвам учебниците по бюрото и излизам от стаята.Намирам си какво да правя до към 12. След това се приготвям за училище и в 12:30-12:40 излизам закъсняла. Следва една много приятна половинчасова разходка до училище и 1:10-1:15 съм там
    I'm different...

Повече от фен
    az predi daskalo spq a sked tova sum na kompa

Град
    София
    6.28 Часовникът звъни.....
    6.15 аз обикновено се събуждам преди часовника
    6.20 Мия лице и кото там трябва да се мие.
    6.31 Пускам компа и проверявам мачовете от НБА дали са ми излязли на фиша. От резултата ми зависи настроението.
    6.43 Сядам да закусвам и пия чай.
    6.56 Излизам от нас.
    7.01 Трамвая е на спирката
    7.21 Влизам в даскалото
    7.31 Даскалката влиза в час.

Ами то покрай 2-ата смяна всички планове пропадат кажи-речи. Сутрин докато стана, докато се оправя и то станало време да ходя на училище... Целият ден ти се губи. Но как да е, преживява се.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

xaxax mi sporedzavisi koq smqna sum Poprincip kogato sum sutrin na daskalo mi se nalaga da stavam v 5 4asa za da moga da se grimiram,obleka i tn.No vinagi uspqvam da zakusneq xixix A kogato sum 2-ra smqna spinkam do kum 11:00,obli4am se,grimiram se i otivam na kafence... :P Sled kafenceto na daskalo no po4ti nikoga neuspqvam da sum navreme za 1-vi 4as

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Спа, ставам, мия се, фатам тролея и тва е

People Like You Just Fuel My Fire

Ами ставам към 7:30 , отивам в банята мия се прая кот прая .. излизам обличам се, гримирвам се ... взимам си торбичката, излизам през вратата.. взимам си приятелката от съседната врата, викам си такси и айде към даскало.. (няма сутрин в която да не сме закъсняли или ако има то се е записало някъде ) 8:10 ни почва часа

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Ami 6:30 alarmata zvani..Az estestveno ne stavam...Samo go q izgasvam..I si lqgam...I se sabojdam razli4no..Poslednata sedmice okolo 7:30 i mi e pisnalo...Kupq se...Obli4am se..Grimiram se so6a se...Stava 8:00 az o6te se motaq..A trqbva da sum izleznala...8:05 lelqmi idva da me vzima a obiknoveno trqbva da sum u tqh 8:00...Kara me mene i brat4ed mi do daskalo(2 min s kola).Stava okolo 6:10 tam nqkade... Az si otivam do 6kav4eto motaq se nqkolko minuti..Sqdam na peykata s moite friend-ki..Moe malko da se pomotaeme...8:30 otivam za purvi 4as Math...
    I am the substance and the one who has no substance.

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от Liz
    Ami 6:30 alarmata zvani..Az estestveno ne stavam...Samo go q izgasvam..I si lqgam...I se sabojdam razli4no..Poslednata sedmice okolo 7:30 i mi e pisnalo...Kupq se...Obli4am se..Grimiram se so6a se...Stava 8:00 az o6te se motaq..A trqbva da sum izleznala...8:05 lelqmi idva da me vzima a obiknoveno trqbva da sum u tqh 8:00...Kara me mene i brat4ed mi do daskalo(2 min s kola).Stava okolo 6:10 tam nqkade... Az si otivam do 6kav4eto motaq se nqkolko minuti..Sqdam na peykata s moite friend-ki..Moe malko da se pomotaeme...8:30 otivam za purvi 4as Math...
    ЛоооооооооЛ 8:30 първи час и ставаш 6:30 леле аз бих станал в 8 ако бях на твое място

People Like You Just Fuel My Fire

Повече от фен
    emi ot utre pyrva smqna koeto e poveche radostno de shtoto posle imam dosta poveche vreme
    a inache telefona mi zvyni 3 pyti-6:00 da se orientiram che skoro trqbva da stavam,6:15 pak za syshtoto,6:30 za posleden pyt i az veche v 6:40 stavam
    miq se oblicham se poopravqm se i e stanalo veche 7:10 i trygvam za uchilishte i malko se pozakysnqva ponqkoga ama inache 7:30 trqbva da sme na liniq
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си