.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Stara Zagora

Za edin den si4k0 za k0et0 se m0leh!

Bahti qk0t0 ! V4era Nai-d0brata mi priqtelka se vyrna 0t Amerika. V4era druga m0q nai-d0bra priqtelka izlezna 0t k0ma! Pr0st0 neznam kak da se 0tblag0darq na G0sp0d k0it0 qvn0 e Bylgarin! :}} Mn0g0 sym 6tastliva! Slu4val0 li vi se e tfa d0sega ?? Vsi4k0 i vsi4ki da sa na va6a strana ?? :}}} P0jelavam vi g0 iskren0

Голям фен
    Emi da sluchvalo mi se e))) Ti me napravi nai-shtastliviq chovek na sveta kato kaza 4e 4e e izlqzla ot komata {{{{{{{{{{{}}}}}}}}}
    Keep smilin'

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ne pomnq takova 6tastie

Повече от фен
    mmmm Не такова щастие не съм изживял
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ne pomnq takova 6tastie
    и аз...но ше го има ако следващата седмица си вида един човек..щото супер ноу ми е мъчно..а не съм го виждала вече седмица;(
    а иначе...господ е българин-няа съмнение..още едно потвърждение..
    http://gospod-bog.hit.bg

..But why?...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Кефи се тогава

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Samo da dobavq: Gospod e negyr
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

mn se radvam za teb,naistina,mili4ka amm m/u drugoto i na men mi se e slu4valo.stana taka,4e vsi4ko za koeto si bqh me4tala mi se slu4i,makar i za kratko,no naistina si struva da bade6 istinski 6tastliv dori i samo za edin mig.pojelavam go iskreno ot cqloto si sarce na vseki.koito ima me4ti i vqrva v tqh,to edin den sas sigurnost te 6te se sbadnat.
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

takova neshto gospod nesushtestuva .....................
    jivi i zdravi vsichki

Ne sam imala takuv den, no imam nadejda, 4e mi predstoi Pojelavam vi iskrenno takav den !
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Re: Za edin den si4k0 za k0et0 se m0leh!

Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Bahti qk0t0 ! V4era Nai-d0brata mi priqtelka se vyrna 0t Amerika. V4era druga m0q nai-d0bra priqtelka izlezna 0t k0ma! Pr0st0 neznam kak da se 0tblag0darq na G0sp0d k0it0 qvn0 e Bylgarin! :}} Mn0g0 sym 6tastliva! Slu4val0 li vi se e tfa d0sega ?? Vsi4k0 i vsi4ki da sa na va6a strana ?? :}}} P0jelavam vi g0 iskren0
    Emi ako Satanas_daughter se vyrne v Plovdiv .... i az bih se 4uvstval kato teb.Radvam se za teb ei :L)
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си