Първоначално написано от
Cradle_Fan

Първоначално написано от
Buono_Il_Brutto_IlCattivo
Майко вие идеоти ли сте, бе?!!?!?!!?!?! КВО МИ РАЗПРАВЯТ ЗА ТЕХНИЧНИ ТЕЗ ГРУПИ, БЕ?!!!?! Мали тез шги изсвиря с вързани пръсти и затворени очи!!! КЕНИБЪЛ КОРПС ТЕХНИЧНИ!!!!! СЕ ЕДНО ДА МИ КАЖЕШ, ЧЕ ЛИНКИН ПАРК СА ВИРТУОЗИ!!!?!?!? СИЧКО БЛЕК, ДЙЕТ МЕТЪЛ Е ЕЛЕМЕНТАРНО... Иначе Бодом не са лесни. А АКО ИСКАТЕ НЕЩО ИСТИНСКИ ТРУДНО НАУЧЕТЕ ТАБЛАТУРИ НА САТРАЯНИ!!!! И СЛЕД ТОВА МИ РАЗПРАВЯЙТЕ КОЙ ТЕХНИЧНИ КОЙ НЕ. ЛЕЛЕЛЕ СКОРО ЩЕ МИ КАЖЕТЕ, ЧЕ ”МИЛА МОЯ МАМО” Е ВЪРХА НА ТЕХНИЧНОСТТА!!!! АЙДЕ. НАПУСКАМ.
Айде като си такъв умник ми кажи откъде възникват блек метъла и дет метъла? Блек метълът произлиза от Speed/Thrash Metal , а дета (мелодичният или не) възникват от Thrash-а. А какво според теб означава траш - ще ти кажа - начупен и разкършен. Освен това, като си такъв спец, защо не помислиш малко дали групи като In Flames и Dark Tranquility са ти толкова прости за изсвирване и освен това, Кенибъл са много по - технични от някои свои колеги в този жанр, чиито китари са супер замазани. А за блека мога да ти кажа - има хора, които закачат струната по 3-4 пъти в секунда. Виртуозното и техничното се различават. Едно е Джо Сатриани да ти изсвири едно виртуозно и засукано соло, а съвсем друго е Чък Шулдинар(R.I.P) да ти изсвири бърз и техничен риф. Айде сега ме оплювай и псувай...ти си разбирач от всично и за тебе всичко и всички са зле, все гледаш да си измериш пишката с някой. Кажи ми сега....не си ли комплексар? Аз повече няма да влизам в тази тема и да си късам нервите с разни самодоказващи се компексари...а сега пиши каквото ти душа ще!
П.С. Най - накрая всезнаещият Гост реши да се логне!
Първо на първо. Шит не знам за кви митични Гости става думи. Я съм я и никога не съм писал кат Гост. Ясно?!!?!? О Кенибъл могът и да са по техничени от някои друго, но едно е ясно... КАТО ЦЯЛО НЕ СА ИЗОБЩО ТЕХНИЧНИ. Инфлеймс не са толкова лесни. НО ПО ДЯВОЛИТЕ КОЙ ГОВОРИ ЗА ТЯХ?!
Второ мойто момче. Откога ми свириш на китара та да знаеш за какво става на въпрос, а!? Отделил съм хиляди часове за тая дейност, така че моля ти се не ме учи. А за това, че има хора дет закачат струната по 3-4 пъти в секунда... АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ АХА. Еми младеж съжалявам, че трябва да ти го кажа, но това важи само за свирене с пръсти. С перце е елементарно да направиш 4 удара в секунда. 8 удара вече е по-трудно, но пак не е невъзможно. Технично е да направиш 4 удара и на всеки да сложиш по даден мелизъм. Ясно??? А за това дали съм комплексар. АХАХАХА. КОЙТО СЛУША СДУХВАЩА МУЗИКА ТОЙ Е КОМПЛЕКСАР. А КАКВО Е КОМПЛЕКСА? ДА ТИ ПУКА КАКВО ХОРАТА МИСЛЯТ ЗА ТЕБ. ЕМИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ТАКА. ОСВЕН КОГАТО ТРЯБВА ДА Е ТАКА. ТАКА ЧЕ.... АРЕ РЕСТ ИН ПИЙС.