NQKOI 4ETE LI SPISANIE WITCH A KO IMA TAKAV DA PISHE :P
Преди го четях, но стана по-тъпо, отколкото беше в началото и реших, че парите не си заслужават.
Ami 4estno kazano razgledah purviq broi i kato vidqh kolko e tupo se otkazah izob6to da go razglejdam.Sory ama e dosta tupo vse edno da si kupuvam o6te Miki maus
P.S.Ne se obijdai![]()
Tapi4ko e... e vapros na izbor de...
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
predi go 4etph...ama mn zatapq misleh si 4e nikoga nqma da mi omruzne,ma vze 4e stana...
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
as puk nikoga ne sum si go kupuvala![]()
![]()
i az takaПървоначално написано от Alli
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
az daje i ne sum go chuvala![]()
![]()
da i az go 4etqh predi vreme...ama mu propusnah edin broi i ot togava ne si go kupuvam izob6o i ne e ne6o koi znae kakvo ...
PS:bez da se zasqga6 tova si tvoi li4en izbor vse pak!
гледай на света с усмивка, за да ти се усмихне и той
Ми....аз пък имам там две книжчици..за училището и за приятелите май беше....има поне интересни съвети...списанията съм ги разглеждала от брадчедките.....ма като цяло не ме кефи тва списание....
Spored men nai-qkoto spisanie e "Cosmopolitan". Tam naistina ima kvo da nau4i6. Strahotno e! Kupuvaite si go hora![]()
Mi o6e purviq put kogato mu zurnah koricata,na purviq broi,mi se stori adski bebe6ko,momi4e6ko i tupo.I daje i do sega si misleh,4e go 4etat samo hora,ako moga da gi nareka taka de,ot 1 do 4 klas.Ne o4akvah 4e nqkoi po-golqm ot tazi vuzrast moje da go 4ete.Ama qvno moje,osven ako ne si 4-ti klas![]()
![]()
![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
ahahah az go cheta![]()
![]()
mmnou e nenormalno.. kefi me![]()
po-tupo spisanie ne sam wizdala ama ne se zasqgai sa
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Що пък не ... от време на време си купувам някой дуг брой