.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: R&B

Голям фен
    Град
    големото село софия
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    az dokolkoto vidqh, 923242 4oveka sa otgovorili kakvo zna4i r`n`b i 6te e adski tupo da go napi6a 923243 puti, a?
    zatova si kazah mnenieto po temata.
    i ne, ne e ok.. to4no puk ti edva li 6te mi kazva6 kude i kakvo da pi6a be happy.
    p.s. sorry ako sum te obidila li4no
    aMi sLEd katO 923243 ChoVEkA sA gO kazLi moJEshE dA zaPAzISh tUpoTO mNInIE za sEbE sI naLI ? NQmA dA TI kazvAm kFO dA PIsHESH sHtoTO naLI ZNaeSH... sAMO GLuPAKa i uMReLIq nE PRomEnqT MNeNIEtO sI taKA cHE... sLAbO Me iNTeREsUvaT TvoITE KRivI INTeREsI, PRostO sE DRaZNq koGaTO nqkOI sE MUchI dA dEmOnsTRiRA iNTELEkT i sE uSIRa
    ахахаха, тоя па нещо халюцинираш..
    и да ме плюеш, и да не плюеш РнБ-тата пак си ме дразят..

п.с. бих казала че само тъпоумния комплексар променя мнението си, само и само да угоди на някой си..

п.п.с. спирам да пиша че обърнахме темата в чат (пак)
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    оо разбирам повярвай ми ...
    в 6ти клас много ме кефеше р'н'б макар и сега да ме е срам да си призная
    българския рап от рода на шамаренко си е направо смешен
    въпрос на вкус
    [i]1во темата е за RnB и DMX , a не за БГ рапа
    2ро човека питаше за значението на инициалите , а не зна мнението ни за стила
    тфа вече го чух, прочети ми мнението над твоето
    прочетох го отдавна но ти го повтарям щото май не си го разбрала ...

Супер фен
    az dokolkoto vidqh, 923242 4oveka sa otgovorili kakvo zna4i r`n`b i 6te e adski tupo da go napi6a 923243 puti, a?
    zatova si kazah mnenieto po temata.
    i ne, ne e ok.. to4no puk ti edva li 6te mi kazva6 kude i kakvo da pi6a be happy.
    p.s. sorry ako sum te obidila li4no
    aMi sLEd katO 923243 ChoVEkA sA gO kazLi moJEshE dA zaPAzISh tUpoTO mNInIE za sEbE sI naLI ? NQmA dA TI kazvAm kFO dA PIsHESH sHtoTO naLI ZNaeSH... sAMO GLuPAKa i uMReLIq nE PRomEnqT MNeNIEtO sI taKA cHE... sLAbO Me iNTeREsUvaT TvoITE KRivI INTeREsI, PRostO sE DRaZNq koGaTO nqkOI sE MUchI dA dEmOnsTRiRA iNTELEkT i sE uSIRa
    ахахаха, тоя па нещо халюцинираш..
    и да ме плюеш, и да не плюеш РнБ-тата пак си ме дразят..

п.с. бих казала че само тъпоумния комплексар променя мнението си, само и само да угоди на някой си..

п.п.с. спирам да пиша че обърнахме темата в чат (пак)
    1. kAzAH Ti VecHE : NiKOI Ne gO INTeREsUVA kFo TE DraZNi i KFo TI haREsVA
    2. qKo sE usRA obacHE usEsHTaSH Li... chAK tUKa zAMIriSa

uSIRa
    usRA

извенете, но как няма да са смешни? при положение, че в 99 % от текстовете се пее само за глупости. могат само да си показват ролексите, яките мадами, парите и колите. о, да! това е много интересно и интелектуално. за някакви смотани гангстери с ограничен умствен багаж.
    Усран ... хихихи
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от пор
    uSIRa
    usRA

извенете, но как няма да са смешни? при положение, че в 99 % от текстовете се пее само за глупости. могат само да си показват ролексите, яките мадами, парите и колите. о, да! това е много интересно и интелектуално. за някакви смотани гангстери с ограничен умствен багаж.
    Усран ... хихихи
    Bi Mu MEcHA vIE sLEpI Li sTE Fe ?!?!?!?! TEmAtA nqmA NishtO oBshTO s RoLExItE, MadMiTe i R&B-tATa nO kakTO i dA eeeEee.. nEkA dA iMA nqkOI koItO dAs E Pravi nA uMEn. q1 MI KaJI KELeSH SLushaL Li sI
    LOshiTE - kAKTO PReDi
    koBAkA - NE vSichKO E PaRi
    kobAkA - NE mE TurSi
    6A & aNTiBiOtiKa - Ti IskaSH dA BudEsH s mEn
    beNJaMiNI - BqhME dECa
    GaMEniTE FeaT. CrIstY - zAsHTo
    i osHTE MnoGo MnOgOoO taKIVa PEsNi... KudE v tQH sE pEE zA qKI mAdAMi, RoLExI i KoLi ?
    e VEcHE NE izDurjAm i sHTE kAjA : dA vI eBA pUTkAtA maINa PupChiVI DRebNI kOPeLEnCa VuRvI sI KuPI pUrVo NeshtO zA aKNetO posLE sEdNI sI naPIshI dOMasHNoTO i LqGAi dA SpiSh.. nE mI sE pravI nA gOLQm raZBiraSH sHtotO TaKIVa RAzBIraChi kaTO tEb vEcHE gI ImA pOD pUT i nAD pUT. sLUshAl `FEnkI FEnKI` i `moI` i aRE sEGA dAI dA pRikaZvAME zA R&B-tAta... Da gO duhaSH BratO sHTotO IZobShtO Ne zNAEsH nA koI SvqT sI... nQMA gaNGsTEri nQMA GuzARI nqmA NishTO taKOVa... PRostO ImA HOrA KOITO sE zAbaVLqVAT AMa qvNO nA oGRaNIcHEniTE kOPeLEncA katO TEb TVa nE moJE dA iM StaNE qsNO... jaLKO sAMO za tEbe dRisLO GRozEn

сладурче.
    затапи ме много брутално. ще помисля над това, което каза, защото то е пълно с мисъл и мъдрУст типична за един пипон ... опа, рапър.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен
    Град
    големото село софия
    uSIRa
    usRA

Усран ... хихихи
    Bi Mu MEcHA vIE sLEpI Li sTE Fe ?!?!?!?! TEmAtA nqmA NishtO oBshTO s RoLExItE, MadMiTe i R&B-tATa nO kakTO i dA eeeEee.. nEkA dA iMA nqkOI koItO dAs E Pravi nA uMEn. q1 MI KaJI KELeSH SLushaL Li sI
    LOshiTE - kAKTO PReDi
    kobAkA - NE mE TurSi
    beNJaMiNI - BqhME dECa
    i osHTE MnoGo MnOgOoO taKIVa PEsNi... KudE v tQH sE pEE zA qKI mAdAMi, RoLExI i KoLi ?
    e VEcHE NE izDurjAm i sHTE kAjA : dA vI e** pUTkAtA maINa PupChiVI DRebNI kOPeLEnCa VuRvI sI KuPI pUrVo NeshtO zA aKNetO posLE sEdNI sI naPIshI dOMasHNoTO i LqGAi dA SpiSh.. nE mI sE pravI nA gOLQm raZBiraSH sHtotO TaKIVa RAzBIraChi kaTO tEb vEcHE gI ImA pOD pUT i nAD pUT. sLUshAl `FEnkI FEnKI` i `moI` i aRE sEGA dAI dA pRikaZvAME zA R&B-tAta... Da gO duhaSH BratO sHTotO IZobShtO Ne zNAEsH nA koI SvqT sI... nQMA gaNGsTEri nQMA GuzARI nqmA NishTO taKOVa... PRostO ImA HOrA KOITO sE zAbaVLqVAT AMa qvNO nA oGRaNIcHEniTE kOPeLEncA katO TEb TVa nE moJE dA iM StaNE qsNO... jaLKO sAMO za tEbe dRisLO GRozEn
    .. бааа комплекси БРАТООООО
    ти явно не възприемаш мнение по-различно от тфойто...
    жалко, жалко..

п.с. тфа за акнето вече става изтъркано, ай пусни някой друг лаф да се посмеем от сърце

Супер фен
    uSIRa
    usRA

Усран ... хихихи
    LOshiTE - kAKTO PReDi
    kobAkA - NE mE TurSi
    beNJaMiNI - BqhME dECa
    e VEcHE NE izDurjAm i sHTE kAjA : dA vI e** pUTkAtA maINa PupChiVI DRebNI kOPeLEnCa VuRvI sI KuPI pUrVo NeshtO zA aKNetO posLE sEdNI sI naPIshI dOMasHNoTO i LqGAi dA SpiSh.. nE mI sE pravI nA gOLQm raZBiraSH sHtotO TaKIVa RAzBIraChi kaTO tEb vEcHE gI ImA pOD pUT i nAD pUT. sLUshAl `FEnkI FEnKI` i `moI` i aRE sEGA dAI dA pRikaZvAME zA R&B-tAta... Da gO duhaSH BratO sHTotO IZobShtO Ne zNAEsH nA koI SvqT sI... nQMA gaNGsTEri nQMA GuzARI nqmA NishTO taKOVa... PRostO ImA HOrA KOITO sE zAbaVLqVAT AMa qvNO nA oGRaNIcHEniTE kOPeLEncA katO TEb TVa nE moJE dA iM StaNE qsNO... jaLKO sAMO za tEbe dRisLO GRozEn
    .. бааа комплекси БРАТООООО
    ти явно не възприемаш мнение по-различно от тфойто...
    жалко, жалко..

п.с. тфа за акнето вече става изтъркано, ай пусни някой друг лаф да се посмеем от сърце
    mNogO pO izTuRkaNO e dA sE PraviSH nA uMEn aMA kAKTo I dA e... pRiemAM MNienIE pO raZLichNO oT mOEtO sTIGa dA e naIStInA MNenIE i dA MOJesH dA gO ZasHtiTISh. Ti sI ZnaeSH edNo : R&B-tATA sA sMEshNi i TVa e.. akO tE pItaM shtO NE moJEsH dA MI dAdeSH SmisLEn oTgovoR tAka cHE tOva ne e MNenIE a PORedNoTo BezMISLenO MnenIe... i MEjdU DruGoTO Ne znAM zA kFi koMPLeksI GoVoriSh, tUKa TVa gO NaRIChaME oMRaZa KUm gLUpacITE, nE koMPLekSi

Град
    u gouemoto selo...
    ritym & blus za dmx nz
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

R&B=RITYM I BLUES

Голям фен
    Град
    големото село софия
    mNogO pO izTuRkaNO e dA sE PraviSH nA uMEn aMA kAKTo I dA e... pRiemAM MNienIE pO raZLichNO oT mOEtO sTIGa dA e naIStInA MNenIE i dA MOJesH dA gO ZasHtiTISh. Ti sI ZnaeSH edNo : R&B-tATA sA sMEshNi i TVa e.. akO tE pItaM shtO NE moJEsH dA MI dAdeSH SmisLEn oTgovoR tAka cHE tOva ne e MNenIE a PORedNoTo BezMISLenO MnenIe... i MEjdU DruGoTO Ne znAM zA kFi koMPLeksI GoVoriSh, tUKa TVa gO NaRIChaME oMRaZa KUm gLUpacITE, nE koMPLekSi
    ми окей, не е нужно да се наптрапваш непрекъснато. защо са ми смешни?! защо един виц е смешнен?!?!
    той просто си е .... смешен
    видях едно твое мнение 'сички които не се кефят на рнб да го духат' или нещо подобно беше..
    а сега пак ми кажи че възприемаш мнение, различно от твоето. е затфа си ми смешен точно ТИ.
    мн е тъпо да заявиш, че всеки който не слуша музиката, която ти харесваш, е задръстен, сещаш ли се? въпрос на вкус - казало кучето и си олизало гъза /много хубава приказка!/ не може всички да се носим по пижами по улиците и да викам 'йо, брато' и т.н. тъпотии. всеки с мнението си. уважавай чуждия вкус, така както и останалите уважават твоя, дори и да не го харесват

Супер фен
    hAhahahAha znAeSH Li shTO kAzAH sIchKi KOitO sA PRotIV R&B dA gO dUhAt ? sHtoTO vSichKI sA taKIvA katO TEbE.... R&B sA MI sMeshNI... zAshTo ?... Mi dE dA znAM sMeshNI sA Mi. kAZAH Ti VecHE : PriEmAM MnenIE pO RaZLichNO oT moEtO sTiGa da e MnenIE kOetO moJeSH dA zASHtiTiSh. a TvOetO oPRedELenO ne e MNeNIe i OPredELenO Tva nqkOI dA Ti e sMEshEn nE e vKUs. POMisLI pUrVo zAShtO sA Ti sMeshNi, zAshTO NE GI haResvASh i tOGAva eLA pAk da sE PraviSh nA uMNa. a DOkatO sA TI sMeshNI zAShToTO sA TI sMEshNI ProstO zaMuLcHi

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Цитирай Първоначално написано от mis_marry_jane_13
    ritym & blus
    otgovora e qsen!

DMX - Дълъг Мощен Хуй

Голям фен
    Град
    големото село софия
    hAhahahAha znAeSH Li shTO kAzAH sIchKi KOitO sA PRotIV R&B dA gO dUhAt ? sHtoTO vSichKI sA taKIvA katO TEbE.... R&B sA MI sMeshNI... zAshTo ?... Mi dE dA znAM sMeshNI sA Mi. kAZAH Ti VecHE : PriEmAM MnenIE pO RaZLichNO oT moEtO sTiGa da e MnenIE kOetO moJeSH dA zASHtiTiSh. a TvOetO oPRedELenO ne e MNeNIe i OPredELenO Tva nqkOI dA Ti e sMEshEn nE e vKUs. POMisLI pUrVo zAShtO sA Ti sMeshNi, zAshTO NE GI haResvASh i tOGAva eLA pAk da sE PraviSh nA uMNa. a DOkatO sA TI sMeshNI zAShToTO sA TI sMEshNI ProstO zaMuLcHi
    ахх, 2 часа гадах кво си писал с тия гъзарски буквички.
    нямам нищо против музиката. особено не-българската.
    сега ще ти кажа защо сами смешни - клипчетата на шамара например леееееко се доближават чалга клиповете...
    някъв ми пич седи и се клати пред камерата, в гъзарските си дрешки и по възможност до някоя лъскава количка пълна с мнооооооого мадами и парадира с многото си парички.
    още по-смешни са ми кат се навлекат в тия чуваляци и почфат да ходят едно важно-важно със самочувствие до небето и да си мислят, че сички гледат тях.. йе-йе.. смешен ми е маниера им... естестфено че не всички са така, даже аз имам някои приятели G-та и са си мноо печени момчета. но по-голямата част са некви яко заспали.
    ае кефи съ

Супер фен
    YEaH... 3 dEnA Go MisLI i NishtO Ne izMisLI. DobLIjaVaLI sA sE dO ChaLga CliPOVetE a... Mi PO taQ LOgiKa i ChInGy - RiGHt ThURr TRqBvA da sE dOBLiJAvA dO ChaLGAta i dE dA BEshE sAmo ChiNgY s TaKiVa KLiPOVe... ImA LI sMIsuL dA TI izBroqVaM osHTE 731648972134932 USA KLiPa v KOiTO HvuRChaT KiNTi i NqKFi MacKI KLaTqT CiCi ? TvA zA sAMoChUstVieTO oT kudE GO izMIsLI i TI Ne zNAeSh... VqrNO E cHE ImA taKIva aMA TvA zaViSi oT saMIq cHoVEk, NE oT TvA dALI sLUsHa R&B naLI ? a KoLKoTO dO sHiroKiTE dREhI... nqmA kVo dA KOMenTiraME. Tva VEcHE e sUpEr sELsKo MNenIE ChesNO, vsE edNO kaTO vIdiSH TumNI OChiLA dA KaJESh cHE sA poVReDeNI zAShTotO sA BoqdISvaNi... tUpA raBoTa KVo dA TI kAja... aKO NE BesHE JaLKo sHTesHE dA e sMEshNo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си