.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    girl next door
    Guest

masturbacia za momicheta

momicheta ak mastorbirate? az probvah ii izop6to ne mi haresa i mai ne go pravih kakto triabva;(
    daite mi idei kak da go prava osobeno sega za6toto priatelia mi zamina za cuzbina za niakolko sedmici i sam dosta razgonena
    v momenta
    tnx predvaritelno

Guest
    dai si gsm-a i ako iskash da se vidim .... moje puk i da ti pomogna

vij v saita be momi4e-tolkova podrobni opisaniq ima...p1k i ne e kazano 4e e zad1ljitelno da masturbira6.na nqkoi im haresva-na drugi ne.

mi probvai sas du6...
    стига приказки!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    emi to nqma opredelen na4in da se pravi prosto taka kakto ti haresva probva6 i to stava
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Град
    she kaja po kasno
    Цитирай Първоначално написано от nar
    mi probvai sas du6...
    Ti taka li pravish
    Mi kaka, otivash do nqkoq sergiq sas zelen4uci i si kupuvash,edna dobre izglejdashta krastavi4ka.Slagash i edno kaput4e i zapo4vash samozadovolitelna procedura.A sdrugata ra4i4ka zapochvash da masajirash tova malkoto neshto deto se nari4a KlitoR.
    USPEH
    A ako nemojesh dase opravish sami4ka se obadi na saseda toi she ti pomogne.
    Kak da si sloja kartinka na Podpisa ???

Guest
    тай и тай я видях тази тема да постна едно мнение щото аз също мастурбирам а съм само на 14 години в смисъл нормално ли е тва и искам да знам дали и други го правят?
    Другия ми въпрос е че аз не го правя с някав уред в смисал аз не вкаравам нищо в себе си а просто така да се каже масажирам в смисъл може ли да стане нещо на мен де може ли да ми стане нещо?

Леле ако знаете колко се притеснявам да питам за такива работи.

MI AZ KAT POLUDEQ MNOGO PONQKOGA I GO PRAVQ PROSTO SE PIPASH TAKA KAKTO TE PIPA GAJETO I TI STAVA QKO MISLISH SI ZA NEGO I SI MSILISH 4E TO4NO V TOZI MOMENT TE PIPA TOI I SE POBARKVASH NAPRAVO...QKO E PROBVAI!

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от nar
    mi probvai sas du6...
    s du6a si e extra

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    na men puk s du6a ne mi e koi znae kolko qko
    prus4eto si mu e maikata

abe.. znam che poechet0 m0micheta kazvat che ne masturbirat..ama ne e taka.. pr0st0 tva nesht0 ne e t0lk0z raspr0stranen0.. i vI e SRaaaM ! =] Priznaite si ! ;]

bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!

xaxaxa eh 4e i temi pPpP

С ДУШ.. СУПЕР ЯКО Е ... ПОДВИЖЕН ДУШ.. МАХАШ РАЗПРЪСКВАЧА... И НАСОЧВАШ СТРУЯТА СРЕщУ КЛИТОРА СИ АЗ НАПРАВО ПОЛУДЯВАМ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗАСИЛВАШ ТОПЛАТА ВОДА ТОЛКОВА ПО ГОЛЯМО СТАВА УДОВОЛСТВИЕТО!

Guest
    Имо мн начини но с душа е мн. яко!С едната ръка масажираш клитора си,с другата насоччваш струята вода към срамните устни..оххх баси кефа!
    Може да масажираш с още кво ли не-обли дезодоранти,пръстчета..
    С претриване н прашки...онова лентичка на прашката..мммм..
    Ми това е от мен!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Темата е от 2005 година и момичето вече няма този проблем, такаче темата ще бъде заключена И моля не пишете по такива стари теми, в които проблемите вече не са актуални
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си