- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кондомите и ерекцията...
Holla!
Четох няколко статий относно въпроса, но в крайна сметка не ми стана ясно как и защо се получава така, може би защото съм пристрастен към случая... Проблемът е в това, че когато си сложа презерватив (durex) и загубвам ерекция... Много е неприятно, защото иначе (без кондом) всичко е тип-топ. Пише, че най-често проблемът е стресът, но не знам как да го избегна. Явно се впрягам твърде много...
Кажете си мнението, моля!![]()
Стреса е от решаващо значение, но също така използвай готини презервативи-не от 0.20 лв., които стягат ужасно. Препоръчвам ти от собствен опит - LifeStyle Tuxedo-черни(с разширение около главичката) & Cool (с дъх на мента - остават много свежарско усещане-май бяха едни светло сини).
..tva e na4inaПървоначално написано от Dimitar
![]()
По правилно е, а и редно бих казала - момичето да поставя презерватива на момчето. А не да го оставя той да се мъчи с тази задача. Неговата мисия е да я задоволи, а нейната е да го предраположи към това.![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Тя да не е бавна бе, какво сложно имаПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
![]()
Да се научи. Каква жена е, ако не може един капут да сложи на приятеля си?!Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
кой е кретена дето връща теми отпреди 2 години ?![]()
Ако случайно не може, след като прочете инструкцийте ще може.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
То на момчето до тогава може и да му спаднеПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
За домашно ще си ги прочете, ще се упражни на някое морковче и готово.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
Иначе не съм жена
Момиченце, и на теб не ти е лесно
![]()
Точно така, нали трябва да има тренинг и да е подготвена за ситуациятаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
а, де? тема от 2005година и още е актуална... аххх... то момчето сигурно вече 1000000 пъти се е оправилоПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
...тъй де...справило се е с проблема![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
О да, така е, момиченце.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
тва го казах иронично ама явно не се е разрбало. прочети по нагоре и ще намериш един пост в който пишеше точно тва, че ако не може да слага презерватив, значи каква жена е това.
Лелее, добре че беше ти да ми изясниш ситуациятаПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
Аз никога нямаше да се досетя
![]()
с'я да не вземете да си посегнете заради няк'во недоразумение?Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не, ние сме възпитани момичета, поне аэ деПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Но ако случайно стане нещо ти ще се притечеш ли на помощ
![]()
Лъже, знам я аз нея каква е разбойничка.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Ех, защо ме издадеПървоначално написано от malka_sladuranka
Сега всички ще разберат каква съм
![]()
За да се срамуваш от себе си!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
[quote="Sexapilna_kukla
Лелее, добре че беше ти да ми изясниш ситуациятаАз никога нямаше да се досетя
[/quote]
Пфф... колко си дребнава. Някои хора са способни за всичко да злобеят и да се заяждат... много са ми жалки такива, а теб само мога да те съжалявам.![]()
Съжалявам, но аз нямам срамПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()