.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    conflictto
    Guest

sexualnia jivot na vashite roditeli

Dneska si sediah i kato gledah nashte me hvanaha ludite i po4nah da si mislia za tiah kak go praviat. I mi e interesno maika mi primerno dali mu prai svirki, ili puk v kakvi pozi go praviat. Zvu4i malko gadno da si go misliash za roditelite si no pri vas slu4valo li vi se e? Pomnia kato biah maluk gi zavarih goli v legloto pod charshafite i te gorkite mnogo se stresnaha.

Mi na mene ne mi se e slu4valo da gi vijdam taka.....ama sam si mislila mn puti kak go pravqt i kvo pravqt ee nqma da e ni6to razli4no no se pak sam se pitala dosta puti hehehe :P
    Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    хахаха аз наште съм ги виждала да праят секс
    и аз отначалото си помислих "блях наште праят секс
    ся как ше ги погледна" изобщо някфо мн странно ми
    беше добре че беше Лунатрик да ми налее малко
    мозък в главата...се пак тфа си е някфо нормално
    нещо такова...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Abe za da vi ima na4i si praqt sex predi vas po redovno sega po rqdko ama kvo da ne e zabraneno aa
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Фен
    Град
    sofia
    be znam, che e normalno tva ama az vseki put kato si pomislia i mi prizlqva ..=S

Град
    Пловдив
    ами аз напоследък страшно често си го мисля,защото се опасявам ,че отсъства такъв полов живот...и дори ми е неприятно, че не гоправят....знам ,защото ги попитах...не ме питайте каква физиономия направи майка ми)гледката беше неописуема

Фен
    Град
    У дома:)
    Аз нашите не съм ги виждала и дано не ги видя!
    Ебаси гадното и гнусното. Ясно ми е, че така съм се появила, но е направо неестествено някакси...
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от so mazy!
    be znam, che e normalno tva ama az vseki put kato si pomislia i mi prizlqva ..=S
    daaa imenno...chuvstvoto e mn gadno nali... nashte si hvurlqt gumite v kosha bez izobshto da im puka che gi vijdam i mi stava edno ujasnoo

Guest
    И аз заварих наще 1 път кат бях мн мн малкано го помня! Тогава не ми напраи мн впечатление, ама те как се стреснаха и почнаха да ми обясняват че са се преобличали (?!). Сега ако ги видя най много да се развикам и да съм дежурна в тоалетната след тва! БЛЯК!

Guest
    spoko ve hora vie kato pravite sex te tai li trqq da reagirat?

Злият
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    Аз нашите не съм ги виждала и дано не ги видя!
    Ебаси гадното и гнусното. Ясно ми е, че така съм се появила, но е направо неестествено някакси...
    шшшш, ти луда ли си бе?!?!
    изобщо не е гнусно, много са добри ваште, дъще

Град
    Пловдив
    e dobre de vsi4ko kazvate 4e e gnusno ,no ZA6TO?vie pravite sy6toto, da ne govorim 4e tova bi trqbvalo da izglejda o6te po-gnusno,tyi kato mnozinstvoto vyv foruma sa po-malki ot 17-18(ne 4e tova e nqkakva predelna vyzrast,a davam prosto primer) i malko se preina4ava osnovnata ideq na seksa v slu4aq

emi i az mnogo pyti sym si go mislila...ii sy6to sym si mislila kakto kaza , dali maika mu mu e pravila svirki...i na men sa mi minavali takiva razmi6leniq noo...az vse o6te ne sym si zavarvala,no iii...nenastoqvam

Guest
    na6te sa razvedeni :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    nikoga ne sum gi vijdala kak go pravqt ama i az sum se pitala sushtite vuprosi trqaa da razpitam
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

MI MEN MI E STRANNO CHESTNO NE SAM GI VIJDALA DA PRAVQT SEX I NZ AKK SHTE REAGIRAM AKO GI VIDQ,NE CHE E STRANNO ILI GADNO PROSTO RODITELITE SE IZDIGAT V NESHTO KATO KULT I NQKAK SI NEVEROQTNO CHE PRAVQT TAKIVA REALNO 4OVESHKI NESHTA...AMA PUK OT KADE SME SE VZELI PUK NIE VSE PAK,NACHI PRAVQT SEX AIDEEE DA PRAVQT NQMA LOSHO

Град
    on the dark side of the moon
    ne sum gi vijdala....no i az sum se zamislqla nad tova Apartamenta ni e malak, i az bqh dosta dulgo vreme s maika mi v 1 staq.....no godoni nared ve4e sa si samostoqtelno.....naistina mi eint dali go pravqt i koga za posleden put sa go pravili :P

moite da si pravqt kvoto iskat.za momenta ne me valnuva mn...e,teq dni se stresnah malko 6tot maika mi post prikazva 4e iska bebe.
    ama da si pravqt kvoto znaqt
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

az puk prez zimata spq v edna staq s na6te i se subujdam 4esto kogato ba6ta mi po4va da naviva maika mi da praqt i tq se suglasqva i gi 4uvam(ne gi vijdam)auuu ujasno gadno i protivno BLQK 4uvat se edni neopisuemi zvuci
    I LOVE YOU KESSI
    (skype ime : me4o_rs)

Цитирай Първоначално написано от чаровниче
    az puk prez zimata spq v edna staq s na6te i se subujdam 4esto kogato ba6ta mi po4va da naviva maika mi da praqt i tq se suglasqva i gi 4uvam(ne gi vijdam)auuu ujasno gadno i protivno BLQK 4uvat se edni neopisuemi zvuci
    въййййй, ама те пред теб ли го правят? имам предвид - с теб в стаята?! ох, не с теб...ами докато и ти си в стаята (хаха чак аз се притесних и обърках с'я )
    аз директно ще стана с одеялото и възглавницата иии по-добре в коридора да спя, отколкото да чувам няк'ви 'неописуеми' звуци. кой к'вот ще да си прави, но нека не ми го навират в очите... то може да е нормално да си правят секс, ама да си го правят кат' са насаме... да си използват личното пространство...
    аз как не правя секс пред тях примерно!...

***възмутена***

има неща, дето 'децата' не бива да виждат
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си