- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sexualnia jivot na vashite roditeli
Dneska si sediah i kato gledah nashte me hvanaha ludite i po4nah da si mislia za tiah kak go praviat. I mi e interesno maika mi primerno dali mu prai svirki, ili puk v kakvi pozi go praviat. Zvu4i malko gadno da si go misliash za roditelite si no pri vas slu4valo li vi se e? Pomnia kato biah maluk gi zavarih goli v legloto pod charshafite i te gorkite mnogo se stresnaha.![]()
Mi na mene ne mi se e slu4valo da gi vijdam taka.....ama sam si mislila mn puti kak go pravqt i kvo pravqt ee nqma da e ni6to razli4no no se pak sam se pitala dosta puti hehehe :P
Bez myka ochite ne plachat. Bez oblak dyjd ne vali! Samo iskrenno koito obichat mogat da ronqt sylzi!
Abe za da vi ima na4i si praqt sex predi vas po redovno sega po rqdko ama kvo da ne e zabraneno aa![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
be znam, che e normalno tva ama az vseki put kato si pomislia i mi prizlqva ..=S![]()
![]()
ами аз напоследък страшно често си го мисля,защото се опасявам ,че отсъства такъв полов живот...и дори ми е неприятно, че не гоправят....знам ,защото ги попитах...не ме питайте каква физиономия направи майка ми
)гледката беше неописуема
Аз нашите не съм ги виждала и дано не ги видя!
Ебаси гадното и гнусното. Ясно ми е, че така съм се появила, но е направо неестествено някакси...
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
daaa imenno...chuvstvoto e mn gadno nali...Първоначално написано от so mazy!
nashte si hvurlqt gumite v kosha bez izobshto da im puka che gi vijdam i mi stava edno ujasnoo
![]()
И аз заварих наще 1 път кат бях мн мн малкано го помня! Тогава не ми напраи мн впечатление, ама те как се стреснаха и почнаха да ми обясняват че са се преобличали (?!). Сега ако ги видя най много да се развикам и да съм дежурна в тоалетната след тва! БЛЯК!![]()
spoko ve hora vie kato pravite sex te tai li trqq da reagirat?
шшшш, ти луда ли си бе?!?!Първоначално написано от baby947
изобщо не е гнусно, много са добри ваште, дъще![]()
e dobre de vsi4ko kazvate 4e e gnusno ,no ZA6TO?vie pravite sy6toto, da ne govorim 4e tova bi trqbvalo da izglejda o6te po-gnusno,tyi kato mnozinstvoto vyv foruma sa po-malki ot 17-18(ne 4e tova e nqkakva predelna vyzrast,a davam prosto primer) i malko se preina4ava osnovnata ideq na seksa v slu4aq
emi i az mnogo pyti sym si go mislila...ii sy6to sym si mislila kakto kaza , dali maika mu mu e pravila svirki...i na men sa mi minavali takiva razmi6leniqnoo...az vse o6te ne sym si zavarvala,no iii...nenastoqvam
![]()
na6te sa razvedeni :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
nikoga ne sum gi vijdala kak go pravqt ama i az sum se pitala sushtite vuprositrqaa da razpitam
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
MI MEN MI E STRANNO CHESTNO NE SAM GI VIJDALA DA PRAVQT SEX I NZ AKK SHTE REAGIRAM AKO GI VIDQ,NE CHE E STRANNO ILI GADNO PROSTO RODITELITE SE IZDIGAT V NESHTO KATO KULT I NQKAK SI NEVEROQTNO CHE PRAVQT TAKIVA REALNO 4OVESHKI NESHTA...AMA PUK OT KADE SME SE VZELI PUK NIE VSE PAK,NACHI PRAVQT SEX AIDEEE DA PRAVQT NQMA LOSHO![]()
![]()
![]()
ne sum gi vijdala....no i az sum se zamislqla nad tovaApartamenta ni e malak, i az bqh dosta dulgo vreme s maika mi v 1 staq.....no godoni nared ve4e sa si samostoqtelno.....naistina mi eint dali go pravqt i koga za posleden put sa go pravili :P
moite da si pravqt kvoto iskat.za momenta ne me valnuva mn...e,teq dni se stresnah malko 6tot maika mi post prikazva 4e iska bebe.
ama da si pravqt kvoto znaqt![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
az puk prez zimata spq v edna staq s na6te i se subujdam 4esto kogato ba6ta mi po4va da naviva maika mi da praqt i tq se suglasqva i gi 4uvam(ne gi vijdam)auuu ujasno gadno i protivno BLQK 4uvat se edni neopisuemi zvuci![]()
![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
въййййй, ама те пред теб ли го правят?Първоначално написано от чаровниче
имам предвид - с теб в стаята?! ох, не с теб...ами докато и ти си в стаята (хаха чак аз се притесних и обърках с'я
)
аз директно ще стана с одеялото и възглавницата иии по-добре в коридора да спя, отколкото да чувам няк'ви 'неописуеми' звуци. кой к'вот ще да си прави, но нека не ми го навират в очите... то може да е нормално да си правят секс, ама да си го правят кат' са насаме... да си използват личното пространство...
аз как не правя секс пред тях примерно!...![]()
***възмутена***
има неща, дето 'децата' не бива да виждат
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.