.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: POSTOQNEN SEX?!

POSTOQNEN SEX?!

ZA TEZI,KOITO SI IMAT POSTOQNNI PRIQTELI/KI KOLKO CHESTO PRAVITE SEX I KAK SI GO ISKATE,PRIMERNO KATO VI SE PRAVI SEX STRASHNO MNOGO?!....

MEN MI E NQKVO KRIVO DA KAJA NA MOQ CHOVEK AIDE DA PRAIM SEX PRIMERNO,SHTOTO DE DA ZNAM ABE GADNO E NQKVO AKO E PODHODQSHTA SITUACIQTA I SME SAMO DVAMATA I T.N. TO SI STAVA OT SAMOSEBE SI AMA INACHE NZ.....KAK DA MU KAJA CHE ISKAM DA PRAVIM SEX PO-CHESTO?!

Град
    Sofia City
    miii..ti f li si pyrvo?
    `Only the Strong Survive`

OF CHE STE PROSTI WE MAMA MU STARA DA F SAM!

Guest
    Ако много ти се прави секс, а не знаеш как да си го поискаш - call me ! Ако си като на аватара ше та оправям по всяко време !

MI NACHI TI ILI PROSTO SI PRISORDNO TUP ILI I AZ NE ZNAM KAKVO ZA POREDEN PUT TI KAZVAM CHE SAM F I AKO NQMA KAKVO SVQSTNO DA KAJESH PO TEMATA PONE NE PISHI GLUPOSTI

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    MI NACHI TI ILI PROSTO SI PRISORDNO TUP ILI I AZ NE ZNAM KAKVO ZA POREDEN PUT TI KAZVAM CHE SAM F I AKO NQMA KAKVO SVQSTNO DA KAJESH PO TEMATA PONE NE PISHI GLUPOSTI
    Oshte edna NERVACHKA. Tuka pochva da prilicha na psihiatrichna klinika hahahaha

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    OF CHE STE PROSTI WE MAMA MU STARA DA F SAM!
    ti da ne misli6,4e sled kato ima6 takova otno6enie kam nas,az 6te imam jelanie da pi6a v temata ti ?
    are NE obijdai nalqvo i nadqsno ! i po poleka s nervite
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

sladurkaa
    Guest
    ti si bahti nervnoto su6testvo. ako si tui s priqtelq si, ne se u4udvam 4e ne 6te da praite sex

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    pfhahahahaha
    da be verno, take it easy girl, kvo se vprqga6
    ne si pyrvata sys sysipana tema ne si i poslednata

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    sofia
    mi as ne mu kazvam ami to samo si stava, otivam nagrab4vam si go po4vam da go celuvam dura bura i lsed malko sme v legloto

Guest
    aam ti si super maloumna nekadurna ligava ofca
    smotana si!
    pa4a nekadurna

MEN MI E NQKVO KRIVO DA KAJA NA MOQ CHOVEK AIDE DA PRAIM SEX PRIMERNO,SHTOTO DE DA ZNAM ABE GADNO E NQKVO AKO E PODHODQSHTA SITUACIQTA I SME SAMO DVAMATA I T.N. TO SI STAVA OT SAMOSEBE SI AMA INACHE NZ.....KAK DA MU KAJA CHE ISKAM DA PRAVIM SEX PO-CHESTO?!
    Леле ти си жена мечта
    Не знаеш ли че 90% от мисълта на момчетата е само и единствено за секс? Ние , момчетата сме винаги готови и само това и чакаме.Така давай смело напред и няма какво да се притесняваш.Направо му кажи че искаш да го правите по-често да видиш че много ще се зарадва

Цитирай Първоначално написано от sladurkaa
    ti si bahti nervnoto su6testvo. ako si tui s priqtelq si, ne se u4udvam 4e ne 6te da praite sex

mdaaa..i kakto kazahaaa.kato boijda6 sekiii ... spored teb 6e polu4i6 li nekvi dobri otgovori spored teb .... ovca typa... tz tz tz

mmm dobrem ovca li ne bqh tapa li en bqh nito me poznava nqkoi ot vas nito nishto,taka che ne me interesuva pishtete kvoto si iskate ,a po otnoshenie na tva,koeto bqh pisala che nqkoi e tap to ne sam obidila nikoi poimenno i lichno taka che moql bqz lichni obidi ako obichate,i pak kazvam,koito nqma kvo svqstno da kaje po temata prosto d ane pishe gluposti i obidi shtoto v toq sluchai tochno vie se pokazvate kvi ste,a ne as kva sam bila i samo za svedenie ne sam nervna,a realna

peace,taka it EASYYYYY

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi ot dostatuchno dulgo vreme sme zaedno za da mojem da si kajem svobodno i bez pritesnenie koga iskame i kak iskame a inache i bez da govorim se poluchava zavisi ot obstoqtelstvata
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Guest
    eeee ne, ebati nervata. pa posle zashto ne pravila sex chesto toi picha sigurno go e strah da ne mu go otgriznesh... taq zdravo q trese silata...
    A inache da ti kaja ot gledna tochka na momche...mn e vuzbujdashto kogato priqtelkata ti kaje che iska da pravi sex...taka che mu go kaji v ochite i shte vidish kak shte se zaradva...ili direktno pochni da go opipvash i mu napravi nqkakuv oralen namek tova sushto e mn qko. aide

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Kyf e problema da mu kaje6 direktno?? Nali ste blizki? Za kakvo trqbav da se my4i6 5 4asa da mu kaje6 po takti4no 4e iska6 pove4e sex kato moje6 da naprai6 sy6tata rabta s 5 dumi za po malko ot minuta....kakvo gubi6...edva li nqma da mu haresa...naprotiv...toi sigurno samo tfa iska da 4ue.....kakyv e smisala?? ne si uslojqvai jivota a i seki si ima stil na izrazqvane ... nqkoi sa ligavi...drugi seriozni...treti strogi....bydi sebe si i kaji tfa koeto iska6 ... tfa mislq az :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    haha vas 2te vi zasicham veche vuv vtora tema sus sushtite komentari :>
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Taq sandreto vinagi se izcepva deeba.Hi4 ne i vurvi.Ne e nujno da kazva6 na pi4a aide da pravim sex dostatu4no e edno "ebe mi se"

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    [color=oliveЗначи, просто, когато ти се иска, му прави някакви намеце Например имаше един филм, който бях гледала и там на момичето винаги,когато му се правеше секс галеше приятеля си по корема. Моя разбира, какво искам, когато го целувам по ушенцето по-дълго време.Някой път просто го питам:"Какво ще правим сега?" И....той като каже"Каквото кажеш" просто няма начин да избегнем секса Така, че, просто му покажи страстта си!][/color]
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    mi kak 6te pravite 4esto sex kato ti sigorno go smila6 ot vikove , krasaci ako ne i boi6ta xexexexe

mi ne go biq mnogo 4esto v interes na istinata,sigurno tam mi e greshkata...nz zashto puk reshihte si4kite 4e sum super losha i voinstveno nastroena,no tova nqma znachenie ivapreki vsichko nz koe e po-dobre sex bez lubov,ili lubov bez sex....,e i sex se sreshta 4at-pat,no e tolkova 4esto,kolkoto na men mi se iska i vse pak shte se probvam v subota s `baby,pravi mi se sex``...puk kakvoto shte da stava!?......

nito me poznava nqkoi ot vas nito nishto,taka che ne me interesuva......
    Nikoi ne te poznavaSHE do predi da napishesh tez neshta tuka.... sq veche znaem kakva si....!
    Samochustvieto ti prechi da vijdash!

bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!

ceneto sassho@abv.bg
    Guest
    не момичето не е нервачка, проста или т.н.
    тя е леко недоебана
    затова пробвай с намекване, натъртване или направо
    в прав текст му кажи кво искаш
    без да се тормозиш много, че ше го притесниш
    твоя човек
    аиде успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си