- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- POSTOQNEN SEX?!
Бе, фащаш го за дупето и почвате. Аз на моя редовно му казвам "едно бързо преди училище?" (който е гледал "Ефектът на пеперудата" може да се сети) . Или пък просто го мятам на леглото , сядам върху него и почвам да го целувам. Няма случай още дето да не му е станало и да не му се е приискало и на него, ако не ме е бил изпреварил вече в желанието
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
![]()
cool,sega kakvi mi mislq za 14ti ne e hava,qko shte stane sex maraton mi se struva....
nqkakvi planove na semeinite ot foruma?!))
eeee
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Правим секс, когато ни се прави. Нямаме предварителна програма или режим за спазване.
Когато го желая, просто му го казвам. Какво по-лесно от това? Или направо го почвам...![]()
Така или иначе той винаги иска![]()
Искам си го директно.
В смисъл показвам й какво искам и ако тя го иска - ок, ако не незнам.
Досега винаги сме го искали и двамата.
Гадно е само, когато е в "период", защото тогава няма как![]()
Просто му казвам"Искаш ли да дойда у вас?"Той се усмихва и оттам на натък всичко е 6![]()
Като искаш още секс казваш-не съм задоволена. Искам!!!
ni6to 4udno 4e ne go pravite ti qvno si dosta nekadurna....da ne znae kak da si poiska phahah 6tom ste zaedno i ste seriozni kato dvoika ot kvo 6te te e sram otiva6 i mu kazva6 iska6 po-4esto da go pravite mujete mislqt samo za sex a ti ovcata neznae6 kak da mu kaje6 izvinqvai na kolko godini si ,na 10?
Темата е старичка: Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 7:49 pm Заглавие: POSTOQNEN SEX?!![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
mi kat sme prosti za kvo iska6 savet ot nas? ti nali si ymnata otgovori si sama....Първоначално написано от SANDRETO
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!