- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първият път...?
та..![]()
![]()
имам си приятелка аз.. от близо 2 месеца сме заедно... всичко е ок, нещата вървят повече от добре..
Ама намекна ли за секс.. и следва отговор.. "хм... не" или нещо подобно..
Избързвам ли(маи да) и кога е ще е добре тай да намекна малко по явно?
ПП. аз съм на 17 тя на 16.. имаме 6 месеца разлика..![]()
![]()
Айде.. чакам отговори и коментари..
emi pi4 ne se pritesnqvai , normalno e ... 4esno i az neiskah otna4aloto , nooo .... neznam ko pravi6 za da i "namekne6" ?! ako si sedite na divana ponatiskaite se malko , celuvai q po vrata..nadolu,po korem4eto..smisyl razpoloji q i taka pove4ko vreme,za da e sigurna v teb i da e spokoina i ... ako pak ti kaje Ne .... prosto iz4akai o6te 2-3 dni , a ve4erta koqto prez denq si q razpolojil tolkoz got tq 6te si pomisli mn dobre i ve4e kato go napravi6 2-ri pyt...nqma da otkaje...sys sigurnost!spoko we pi4...probvai tova i 6te vidi6 4e 6te ima6 uspeh
! aide pise , davai
... napravi go i 6e stigne6 do uspeh , ha
![]()
Благодаря за съвета
Ще пробвам и ще пиша..
А .. да почакам ли примерно още месец.. или по малко.. нз.. защото и на мен и на нея ще ни е за пръв път.. и.. де да знам..
Да не си каже тос пък баси бързака!![]()
stiskame palci uspeehe spored men ne burzash shtom momicheto si te kefi i ste si zaedno kakvo po hubavo ot tova..a za tova dali shte se navie nqma da se pritesnqvash izobshto
samo vupros na vreme e
![]()
искаш ли да се чукаме?Първоначално написано от suzanna
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Моля, пишете по зададената тема!
Благодаря!
Mi tuk ne stava vupros kolko da 4aka6- dali sedmica, mesec ili pove4eПървоначално написано от the_offspring
, rano ili kusno 6te si doide no budi malko po nastoqtelen, nejen i skoro moje i da stane
, no ne prekalqvai mnogo , za da ne q otblusne6
, aide uspeh i dano bude got
![]()
opitai se kogato ste dvamata nasame da q vazbdi6!!!!!!!!!!!!!!!!!i tq 6te ti se otdade na laskitea i prezervativite ei :P
the_offspring , pi4 .... spored men nali ... naistina kakto ti kazaha nqma to4no opredeleno vreme da 4aka6 , noo...edna ve4er probvai taka....sled tova o6te 1,2 ve4eri , no nali ne poredni 4e na neq 6e i kofti .. a we 6te stigne6 do uspeh spokoino du6icenoo 6tom i na dvamata vi e za pryv pyt ... samo ne se pritesnqvai za6totoo...kak da kajaa...-6e ti padne
nakarai q da si misli 4e ne ti e za 1 i si4ko 6te e ok iii
v nikyv sllu4ai ne se pritesnqvai
are pi4 USPEH , si4ko 6te mine dobree
kaji sled t`va dali sme pomognali
xix
:P ami mai naistina izbarzva6.Dai i malko vreme da se opoznaete .Vsi4ko 6te doide ot samosebe si.Apak ima i drugo.Tq dori i da iska misli6 li 4e 6te ti kaje napravo?ot skoro ste zaedno .nai mnogo da ti kaja "ama z takova.."Dai i malko vreme.Neka da e sigyrna 4e go iska.Vajnoto e da se obi4ate.A za tova ne sa nujni vaporsi i otgovori.Vajni sa 4uvstvata
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mi i az mislq kato sherry,prosto i dai malko vreme![]()
Даите си време станете по близки и всичко ште стане от само себе си!
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
Вероятно е девствена и за това изчаква. Ако искаш секс ще трябва да изчакаш, но поне ще има защо, ако ще си й първия - тя винаги ще те помни и ще сравнява с теб всички останали. Първотот си е първо. Пък ти продължи да й правиш далечни и възбуждащи намеци. Достатъчно близки, за да се сеща тя за какво говориш и достатъчно далечни, за да не излезе, че я натискаш да го направите. Когато се почувства готова - тя сама ще пожелае.
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Мисля,че всичко,което написа Josefinne е много правилно!!!
\Ще пробвам и ще пиша..
А .. да почакам ли примерно още месец.. или по малко.. нз.. защото и на мен и на нея ще ни е за пръв път.. и.. де да знам..
Да не си каже тос пък баси бързака![/quote]
man ako i na dvamata vi e za pruv put kakvoto i da pravi6 6te e proval.trqbva ili po skoro e zadaljitelno ediniq da po opiten.dori s ednda krevatna sre6ta pove4e v aktiva si no da e imal ne6to.ina4e 6te e golqam gre6ka i za dvamata,nai ve4e za neq.zatova si pomisli.pogovorete no ti kazvam 4e netrqbva da go pravite,kakvoto ida ima mejdu vas.moje da se zabie6 na nqkoi kupon na koito neq q nqma ida natrupa6 malko opit no ne i da se otvori6 s devstvenica.taka 4e pomisli si....pogovori s nqkoi i nepravi ni6to koeto moej da navredi na edin ot dvamata ili i na dvamata.purviq put ne e zaradi sex-a....a za 4oveka.
ot men e tova.pojelavam ti ospeh![]()
vreme vi e![]()
Първия път общо взето не беше кой знае какво... Аз се справих добре за новак, въпреки всичко...
Беше преди две години... Ех, как лети времето...
СВОБОДА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИЦИ В ЛИБИЯ!
Същата работа, с тази разлика че сме заедно от 6 месеца.
А от всичките тези теми из форумите дето пишат че първия път е толкоз дупер-мега важно почвам да се плаша.. какво чувство ще и оставя от първия път, и въобще ще се получи ли нещо?
А това с 'придобиването на опит' на някой купон не ми се нрави.
Малко се забавих с отговора но нямах нет, а сега по темата..
Абе.. благодаря на всички.. ама не си го представях така..
Малко страшно изглежда..
Едва ли е чак толкова фатално ако и на двамата ни е за пръв път.. Какво толкова може да стане!?![]()
моят савет е по исчакаи малко докато се опознаете напално
Темата е от преди повече от 2 годиниПървоначално написано от mn_qko_f_4e
![]()
![]()
![]()
И закъде бързаш?? Ако държиш на нея достатъчно,колкото и да ти се прави секс, няма да й правиш намеци,а ще почакаш тя да прецени кога точно да го направи. Както някой преди мен беше написал,станете близки,опознайте се по-добре и всичко ще дойде от само себе си. Винаги е по-хубаво,когато нещата стават импулсивно,когато си стават сами. Колкото и планове да правиш,никога няма да можеш да ги осъществиш така,както си си ги представял.
TQ VE4E E VUVU VUZRAST V KOQTO SPOKOINO MOJE DA PRAVI SEX NO 6TOM KATO NE E GOTOVA NE Q NASILVAI![]()
![]()
И никой не вижда датата...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
пъврвият път,когато го направих с приятеля си..не болеше,всащност вабще нямаше кръв.Възможно ли е девственната ципа да се е скасала от някакви упражнения..и т.н.![]()
Mdaaaa suglasna sam ... naistina ako se pritesni6 6ti padne ... az li4no predi da go napravq za purrvi put probvah s edin biv6 oba4e i toi i az bqhme devstveni i toi mnoo se pritesni i ne moja da mu stane ... i be6e golqm rezil ... amaa ne trqaa se pritesnqaa6 ni6to stra6no nqaa mnoo e priqtno dori ... i she vii6 4e kato go napraite vednuj tq posle sama 6a ta kara da go praite ... ot li4en opit ti go kazvam xixix aide uspeh dano sme pomognali \Първоначално написано от sex`y_f
/
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!