- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da q nakaram da galta
Аве, ти или си малка и не разбираш "терминологията" или си блондинка! Знаеш ли какво значи да гълташ въобще? Когато момчето получи оргазъм, той свършва (демек от члена му почва да тече сперма, сега да не използвам термина, че да не би да не го разбереш) . И да гълташ значи да му глътнеш спермата, чаткаш ли на къде бия?! Ако гълташ няма как човека вече да не е получил оргазъм...Първоначално написано от sex`y_f
По темата: Гледай сега, пич, аз лично "гълтам", ама честно да ти кажа, трябва много дълго да съм с даден човек, за да се реша да го направя. Ако тя не е готова да го направи - няма начин да я накараш. Можеш силово, ама тва яко ще ви повлияе на връзката и като нищо, ако е момиче с характер ще ти бие шута. Аз така бих направила, ако някой ме накара. Ама може сама да поискам на другия ден - накраш ли ме - шут и кой от къде е. Моя съвет е да бъдеш търпелив.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mngoo qsno 4e nqma da q kara6!!Tq ako iska6e sega nqma6e da zadava6 tozi vapros.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
на мен лично ми е яко като моята ми гълта спермата ама 4естно да си кажа после малко се замислям да я целувам по устата
не 4е имам нещо против спермата ми ама деда знам..
ина4е когато аз я ближа долу много ми се ослажда целувката по уста![]()
Mmmm.. Tq ak0 ne iska nqma kak da q nakrash! =)
Am.. Znam che na povechet0 jeni ne im e priatn0 da gyltat sperma...ama m0je bi neznaete... tq e polezna za Vas! Predpazva vi 0t Rak na gyrdata!
bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!
Първоначално написано от h1p-h0p
Хахаха, не просто не искам да коментирам подобно изказване - толкова е абсурдно!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
SPERMATA SADURJA VITAMIN C !!!
IZBORA E VASH !!!
SPERMATA E ZDRAVE !!!
Tva go znam ama zashto ti ne si q piesh vmesto kafe sutrin???!Първоначално написано от KGW
Hoy volv
...kaji i 4e predpazva ot karies...![]()
![]()
![]()
Ako ne me kara na sila moje i da se sretra6a ot sobstevno jelanie da mu dostavq udovolstvie, no ako me nakara nqma i da si pomislq da probvam![]()
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"
zdrasti...am istinata e che naistina nasila ne mojesh da q nakarash...mislq che trqbva da pogovorish s neq...v tova nqma nichsto losho...az lichno gultam...tova e frenskata lubov
da dostavish maksimalno udovolstvie na partniora...da ti kaja gadno e da ostavish momcheto tochno v nai gotiniq moment
...t.e ili s karpichki, i tn ili da kaje primersno...aide v banqta davurshi
malko e brutalno...vsi4o zavisi do tova do kolko e sposobna da ti dostavi udovolstvie! Govori s neq
...no nasila nishto ne stava
probvai po mil nachin
Nqkoi beshe otgovoril....ti dali shte gultash na momicheto...ami pich....ti kako pravish frenska lubov na partniorkata ti...kakvo pluesh li
Yspeh!![]()
da wi kaja moqta priatelka vinagi gulta i primerno edwa 3 na 100 sa sluchaite kogato sled poloviq akt svurshvam nqkude drugade
pochti vinagi svurshvame na 69! predloji i go tva na tvoqta macka
ei , i gledai da ucelish momenta kogato i tq svurshva togava 2mata shte umrete ot kef da znaesh
napravo ne moje da se opishe
pone pri nas e taka
az obicham da q lija
tq obicha da mi go l*pa
hihih)
таа плюе а онаа гълта, твойта май е от първите![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
gyltai-ne iskam
gyltai-miri6e
gyltaq mama ti deeebaaa
nekoi gultat nekoi ne, i moita gulta ako i se otdade vuzmojnost ama rqdko stava (v pove4eto slu4ai svurvam otzad) ina4e ne moje6 da q nakara6 da gulta, tva trqbva tq sama da si go re6i, nasila ako q nakara6 6te ti bie 6uta, govori6 li s neq 6te ti bie 6uta 6tot 6e si pomisli 4e si nekvo izvrateno kopele. a i kuf ti e zora da gulta? kuf kef 6e ti napravi tva primerno?
Като първо и демонстрираш как става![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Po-dobre ne q karai na sila nai-mnogo posle da te ostavi sam da se opravq6...
kat i kaje6 kvo iska6
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Много ясно!Къв е проблема к`во!Тя нали се е мила пък и не е толкова зле просто всичко се опира до психика!Първоначално написано от Анонимко
Абе жените са различни, някой гълтат, други не искат и не им харесва .. просто трябва да говориш с нея, за да я убедиш да опита .. няма нищо по-яко от това да свършиш в устата на приятелката си, а това дали ще го глътне после си е нейна работа .. теб това не ти доставя по-голямо удоволствие !!! Нали ?!?!
Jedem das Seine!
На сила няма да стане-тя ако предложи или просто при изпразването не го изплюе-тогава.Аз не бих гълтала и изобщо не знам как ще реагирам ако гаджето ми свърши някъде извън презерватива.по-добре там и оралната любов ползвам само за загряване!
Awe tva puk e super gnusno i gadno nai- mnogo da se izpovrashta sled tovaKato ne iska nqma da q karash, a i ako tq iskashe i bez da q karash shteshe da ti gulta! Vse edno ti da gultash cikula i!!!
![]()
![]()
Sigurna sam che nqma da go napravish nikoga!!!!
Кажи й, че ти харесва и я помоли да опита, но ако не иска или не й хареса, не я насилвай. Не мога да разбера! Ако на някое момче му е неприятно да прави нещо, никога няма да се чувствам добре, знаейки, че го карам насила. Какво удоволствие може да изпита някой, като знае, че на другия му е гадно :/
Впрочем, гълтането не е неприятно, какво толкова се гнусите всички. Спермата си е полезна :Р
Еммм....гледам тука има много запознати.Аз не съм се пробвала до сега и за това се чудя кое му е гадното на цялата работа?Особено ако си с човек на когото имаш доверие и сте заедно от много време.Кое е неприятното въобще в това да ти свършат в устата ?![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Мм аз нямам този проблем
Моето момиче си ми гълта![]()