.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Еммм....гледам тука има много запознати.Аз не съм се пробвала до сега и за това се чудя кое му е гадното на цялата работа?Особено ако си с човек на когото имаш доверие и сте заедно от много време.Кое е неприятното въобще в това да ти свършат в устата ? :-k
    :) Ето и аз това казвам. Когато си влюбен, не изпитваш гнус към гаджето си.

Цитирай Първоначално написано от Овцата
    Еммм....гледам тука има много запознати.Аз не съм се пробвала до сега и за това се чудя кое му е гадното на цялата работа?Особено ако си с човек на когото имаш доверие и сте заедно от много време.Кое е неприятното въобще в това да ти свършат в устата ?
    Ето и аз това казвам. Когато си влюбен, не изпитваш гнус към гаджето си.
    За гнуса към гаджето си - НИКАКЪВ ГНУС нямам към моето момиче
    Ама никакъв
    Просто се чувствам прекрастно с нея и нямам никакви гнусливи чувства към нея.
    Когато се изцапа нещичко и я изчиствам, нещо кръв ли ще е , ако ще сопол да е , квото ще да е , нямам гнус и мисля, че това ми е хубаво качество

Въпроса ми беше в друг смисъл Дали нея я беше гнус и кое е гнусното на това да гълташ,защо някои момичета го мразят и не го правят?Къв вкус има спермата?Моя мъж не иска да пробваме щото щяло да ми бъде неприятно.И аз му вярвам такова и не знам какво да правя Да не взема да му се издрайфам ако го навия ?
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Въпроса ми беше в друг смисъл Дали нея я беше гнус и кое е гнусното на това да гълташ,защо някои момичета го мразят и не го правят?Къв вкус има спермата?Моя мъж не иска да пробваме щото щяло да ми бъде неприятно.И аз му вярвам такова и не знам какво да правя Да не взема да му се издрайфам ако го навия ?
    Глупости, до колкото знам не е гадно и не е гнусно, просто лепка, за това ако ще му гълташ, като ти свърши в устата, отивай да се измиеш и тогава с целувките

Ще видим какво ще стане
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Ще видим какво ще стане
    Бих ти дал един 'съвет'

Е ?

Guest
    Na sila hybost ne stava!
    obi4am oralnata lubov ,ne q pravq po zaduljenie,no ooo spermata na vseki muj -mom4e- si ima specifi4en vkys.Sus sega6niq ve4e 10 meseca gultam bez problem, ima vkys na qgodki haresva miii ama toi ne obi4a da svur6va tam,nalaga se kogato sum v mese4en ot4et,inace ne6to se durpa. No s predi6niq vednuj probvah-vkys na ymreli porove-ujas qvno be6e prekalil s nqkoi gozbi...
    vseki si go pravi po jelanie,moje6 da i kaje6 4e tova ti haresva,no trugne li da go pravi na sila ...tc tc tc blqk.
    aide yspeh. edin vupros kum avtora na temata- priqtelkata ti 6te gulta-ok,ama sled tova ti 6te q celyne6 li po ystnite?! ili vuzpitano 6te q pobytne6 kum banqta

Е ?
    Само насаме

Повече от фен
    Град
    София
    Абе свършвал съм в устата на бившата ми пряителка адски много пъти и винаги след тва сме се целували .. изобщо не е гадно .. ако сте пък толкова гнусливи си представям как ще реагирате ако ви кажа, че се е случвало да ми върне спермата докато се целуваме ... кво толкова ебаси .. тва си е нещо ваше си .. и въпреки всичко това е въпрос на личен избор !!!!
    Jedem das Seine!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Абе свършвал съм в устата на бившата ми пряителка адски много пъти и винаги след тва сме се целували .. изобщо не е гадно .. ако сте пък толкова гнусливи си представям как ще реагирате ако ви кажа, че се е случвало да ми върне спермата докато се целуваме ... кво толкова ебаси .. тва си е нещо ваше си .. и въпреки всичко това е въпрос на личен избор !!!!

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    На сила няма да стане-тя ако предложи или просто при изпразването не го изплюе-тогава.Аз не бих гълтала и изобщо не знам как ще реагирам ако гаджето ми свърши някъде извън презерватива.по-добре там и оралната любов ползвам само за загряване!
    Ти си била голяма палавница, бе!
    Левски шампион але але!

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Guest

Re: kak da q nakaram da galta

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    aa
    A бе ИДИОТ, що не си гълташ сам. Нещастен извратеняк!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Злият
    ГЪЛТАЙ МА!!!!

(винаги дава ефект!)
    Рискуваш да ти отхапят пишката!

Град
    NouKamp-Barcelona
    Цитирай Първоначално написано от KGW
    S ostur udar v slunchevia split.
    taka nai mnogo da q UTEPE6 be ei q po spokoino
    Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.

emi tq sama trqbva da poiska ne moje6 da i zapovqda6 da ti gulta....
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Знаеш ли какево ще ти кажа! Неможеш да я накараш да гълта ако тя самата не пожелае да ти достави това удоволствие! Не насилвай нещата! Не на всяко момиче му е приятно да гълта или лапа! От цялата работа ще загубиш само ти ! Нито ще ти гълтат спермата, нито ще има кой да го прави изобщо!
    ˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·

Guest
    А редно ли е да се празниш на другата страна като ти лапа... Така даже няма да нацапаш каджето нито теб ???Тоест да не се убиди ?

хахаха и после я накарай да те целуне...пффф...ИЗВРАТЕНЯК... Ц Ц

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ArAhAmAnDrEi4o
    Ти май не си чел мойте постове ... това е съвсем нормално и тепърва трябва да се осъвършенства !!!
    Jedem das Seine!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Цитирай Първоначално написано от ArAhAmAnDrEi4o
    Ти май не си чел мойте постове ... това е съвсем нормално и тепърва трябва да се осъвършенства !!!

Ми хора, на мен ми се струва, че имате закостеняло мислене! Аз целувам гаджето ми след орална любов, той няма нищо против, както и аз го целувам след като той ми е правил на мен и не виждам нищо гнусно...

Последния гост, това да, ама не като ти свърши в устата нали ?

Супер фен
    Град
    София
    Мен някой ако се опита насила да ме накара да направя това нещо, така ще го ухапя по х**,че простоооо ще ме помни цял живот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си