- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da q nakaram da galta
:) Ето и аз това казвам. Когато си влюбен, не изпитваш гнус към гаджето си.Първоначално написано от Black_Witch
За гнуса към гаджето си - НИКАКЪВ ГНУС нямам към моето момичеПървоначално написано от Овцата
Ама никакъв
Просто се чувствам прекрастно с нея и нямам никакви гнусливи чувства към нея.
Когато се изцапа нещичко и я изчиствам, нещо кръв ли ще е , ако ще сопол да е, квото ще да е , нямам гнус и мисля, че това ми е хубаво качество
![]()
Въпроса ми беше в друг смисълДали нея я беше гнус и кое е гнусното на това да гълташ,защо някои момичета го мразят и не го правят?Къв вкус има спермата?Моя мъж не иска да пробваме щото щяло да ми бъде неприятно.И аз му вярвам такова и не знам какво да правя
Да не взема да му се издрайфам ако го навия ?
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Глупости, до колкото знам не е гадно и не е гнусно, просто лепка, за това ако ще му гълташ, като ти свърши в устата, отивай да се измиеш и тогава с целувкитеПървоначално написано от Black_Witch
![]()
Ще видим какво ще стане
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Бих ти дал един 'съвет'Първоначално написано от Black_Witch
![]()
Е ?
Na sila hybost ne stava!![]()
![]()
obi4am oralnata lubov ,ne q pravq po zaduljenie,no ooo spermata na vseki muj -mom4e- si ima specifi4en vkys.Sus sega6niq ve4e 10 meseca gultam bez problem, ima vkys na qgodki![]()
haresva miii ama toi ne obi4a da svur6va tam,nalaga se kogato sum v mese4en ot4et,inace ne6to se durpa. No s predi6niq vednuj probvah-vkys na ymreli porove-ujas
qvno be6e prekalil s nqkoi gozbi...
vseki si go pravi po jelanie,moje6 da i kaje6 4e tova ti haresva,no trugne li da go pravi na sila ...tc tc tcblqk.
aide yspeh. edin vupros kum avtora na temata- priqtelkata ti 6te gulta-ok,ama sled tova ti 6te q celyne6 li po ystnite?! ili vuzpitano 6te q pobytne6 kum banqta![]()
![]()
Само насамеПървоначално написано от Black_Witch
![]()
Абе свършвал съм в устата на бившата ми пряителка адски много пъти и винаги след тва сме се целували .. изобщо не е гадно .. ако сте пък толкова гнусливи си представям как ще реагирате ако ви кажа, че се е случвало да ми върне спермата докато се целуваме ... кво толкова ебаси .. тва си е нещо ваше си .. и въпреки всичко това е въпрос на личен избор !!!!
Jedem das Seine!
Първоначално написано от Runnaway
![]()
![]()
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Ти си била голяма палавница, бе!Първоначално написано от krem4et0
![]()
Левски шампион але але!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
A бе ИДИОТ, що не си гълташ сам. Нещастен извратеняк!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
Рискуваш да ти отхапят пишката!Първоначално написано от Злият
taka nai mnogo da q UTEPE6 be ei q po spokoinoПървоначално написано от KGW
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
emi tq sama trqbva da poiska ne moje6 da i zapovqda6 da ti gulta....
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
Знаеш ли какево ще ти кажа! Неможеш да я накараш да гълта ако тя самата не пожелае да ти достави това удоволствие! Не насилвай нещата! Не на всяко момиче му е приятно да гълта или лапа!От цялата работа ще загубиш само ти ! Нито ще ти гълтат спермата, нито ще има кой да го прави изобщо!
![]()
˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·
А редно ли е да се празниш на другата страна като ти лапа... Така даже няма да нацапаш каджето нито теб ???Тоест да не се убиди ?
хахаха и после я накарай да те целуне...пффф...ИЗВРАТЕНЯК... Ц Ц
Ти май не си чел мойте постове ... това е съвсем нормално и тепърва трябва да се осъвършенства !!!Първоначално написано от ArAhAmAnDrEi4o
Jedem das Seine!
Първоначално написано от Runnaway
Ми хора, на мен ми се струва, че имате закостеняло мислене! Аз целувам гаджето ми след орална любов, той няма нищо против, както и аз го целувам след като той ми е правил на мен и не виждам нищо гнусно...![]()
Последния гост, това да, ама не като ти свърши в устата нали ?
Мен някой ако се опита насила да ме накара да направя това нещо, така ще го ухапя по х**,че простоооо ще ме помни цял живот