.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: da go pitam li ?

Guest

da go pitam li ?

problema mi e sledniq. poznavam edno momche ot blizo godina.toi e 2 godini po golqm ot men.do skoro misleh 4e me priema samo kato priqtelka ama skoro mi prizna 4e me haresva i kato ne6to pove4e. az vinagi sum imala taino takiva 4uvstva (ne silni oba4e) kum nego. i ot 2 meseca se 4udq kak da mu kaja 4e iskam toi da mi e purviq. i sega re6ih 4e vuzmojnostta e dobra,oba4e ot kakto mi kaza za 4uvstvata si ne e spomenaval taq tema i vse edno ni5to ne e stanalo.vuprosa mi e da go pitam li vse pak?

Повече от фен
    Е не можеш да му изтърсиш " Искаш ли да си ми първия" Нека нещат се развиват от самосебеси ,а то като дойде време за секс-ще си проличи всичко

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    i az imam sa6tia...."problem"-ako moje taka da se nare4e......pi6ete 4e i na men mi e interesno!

gosta ot nachaloto
    Guest
    a i mejdodrugoto az sum na 16 , koeto e napulno normalna vuzrast za polov akt. ta pribavqm kam vuprosa da go pitam li ili da si zamulcha , shtoto ne vqrvam toi da me pita (ne che nqma da iska prosto ne e takuv) i kak da go pitam ?

Повече от фен
    Аз мисля че се изразих ясно относно "питането"
    Ако искаш да ти е първия,само в секса,ако искаш да е човекът който да скъса девствената ти ципа-попитай го директно "Искаш ли да си ми първия?" На мен ми се струва нелепо
    Ако искаш да сте заедно,ако имаш чувства към него и той към теб-мисля че се предполага че сте "гаджета",тоест се цункате,гушкате,а в един момент ще правите и секс.Е,като дойде тоя момент,тогава всичко ще си стабне от самосебеси,не е нужно да провеждате някакъв разговор предварително,все едно става въпрос за малка техническа корекция Искам да ти кажа,че за това не се иска питане-иска се действие.кажи му че те привлича,че го желаеш,че искаш да споделиш с него първия си път.Не мисля че ще ти откаже.И не мисля че някой мъж има против да бъде "първи".

Супер фен
    Град
    sofia
    ave kak 6te go pita6 dori ne hodite toi ne znae za tvoite 4ustva, a ti misli6 da go pita6 "iska6 li da si mi purviq" , purvo mu namekni 4e i ti go haresva6, i na tatuk 6te videte kakvo 6te stane i dali toi 6te ti e purviq

Голям фен
    ami shtom ti e kazal i veche ne ti spomenava za tova znachi chaka ti sushto da pokajesh interes kum nego.prosto sama trqbva da poemesh iniciativata da pokajesh interes kum nego da pochnete da si izlizate dvamata i taka..drugoto ot samo sebe si shte stane.uspeh!

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    abe she go pitash gluposti sled kato izpitva neshto poveche kum teb trugvate furlqsh mu se na pishkata i sichko e 6 ne vqrvam che nqma da iska da pravite sex ai uspeh !
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

mili4ka,emi ti nqma da mu kaje6 na pravo 4e iska6 da ti e pyrviqt , prosto mu podskaji ... vie sega hodite li ili ste prosto fends?!e taka de nqma zn , prosto.....kato ste nasame se ... ponatiskaite , ti go gali po korema poo ... 4eln4eto :P i ... toi sam 6te si useti , vyzbudi go iii ... te mila si mislqt po4ti 93% ot denq za sex , ta ottezi ne6ta toi sam 6te razbere aide UsPeH

li4ka moq savet e da sednet i da se razbereete dali 6e ste ne6to pove4e ot fr ili samo fr i ot tam ne6tata she se razviqt ;0

Ако мислиш,че наистина си готова и че имате взаимни чувства,му го намекни или директно му го кажи.
    :P П.П. Гаджета ли сте

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    i az imam sa6tia...."problem"-ako moje taka da se nare4e......pi6ete 4e i na men mi e interesno!
    ти нямаш ли си гадже?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Според мен пъро трябва да се залюбите...

Гупи
    Guest
    начи, щом той те харесва, нямаш проблеми.
    ако му го кажеш направо, има няколко варианта: да го шашнеш и да бие отбой (особено ако няма опит с девствени или по принцип няма кой знае какъв опит)
    да се почувства използван (малко вероятна реакция, ама ако наистина има чувства, пък ти искаш го използваш като отварачка само, може да му стане гадно)
    да се почувства поласкан, че е удостоен с таква чест (хихихихи)

Град
    Нови Искър
    Повечето момчета са готови да правят секс,така че не се притеснявай и директно си го питай ``Искаш ли да си ми първия?``Само бъди сигурна ти,че искаш да го направиш!И го предупреди,че ти е за първи път!И не забравяйте презервативчето!!!!

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си