.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: normalno li e?

Guest

normalno li e?

ot 2 godini hodq s edno mom4e. Problemat e 4e za tova vreme toi nikoga ne me e tzelunsnal istinski a edinstveno po buzata. A kogato si sloja rakata na kraka mu i q priblija do 4lena mu -toi se otmestva.

I dvamata sme nad 20-te godini i mi se struva stranno kak moje da ne mu se iska. Kakvo da go pravq? Tova normalno li ?
    Izvinqvaite ako sam sbarkala temata

Guest
    6tom ste zaedno tolkova vreme nai-dobre pogovori s nego sys sigurnost ste dostaty4no blizki za tova
    moje bi e privyrjenik pove4e na platoni4nata lubov ili se strahuva ti da ne go othvyrli6
    nqma kak da znam pogovori s nego i se razberete, sy6to taka se radvai 4e nqmate po-seriozni problemi i hodite tolkova vreme va6eto sa beli kahyri
    i az s moq myj ne sym spala o6te no nie sme zaedno ot okolo 5 meseca, i az ot vreme na vreme se pitam dali normalno no v kraina smetka tiq ne6ta ne stavat po grafik
    obi4aite se i si govorete za ne6tata koito vi pritesnqvat

Ъпсурд бе как ша е нормално.2 години да сте заедно и даже да не та е цунал.Ай стига ве не вярвам.По принцип като си гадже с някой 2 минути би трябвало да са целунете поне.

Той не умира!!!

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    spored men li4no ne e normalno....moje bi ne izpitva jelanie kym teb no sled kato hodite celi dve godini zna4i ne e tova pri4inata...nie ne moje da gadaem ...nai-dobroto re6enie e da si drypnete edin hubav razgovor i da se razberete...6tom dori ne ste se celuvali za sex pyk kakvo da govorim...a i kak dosega ne ste obsyjdali tova....nz stranno e ako naistina go obi4a6 ne iska6 li da te celuva abe nz.... govorete si i predpolagam 4e ne6tata 6te se izqsnqt uspeh

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    sofia
    mi ne mi se struva mnogo normalno 6tom ste nad 20, razbiram ako bqhte na po 12 , mi de da znam vuob6te kvo e tva hodene, vie kvo pravite kato ne ste se i celuvali?????A na teb ne ti li se iska???-ako da davai nakarai go po nqkuv na4in za da stane ne6to, ina4e ne vijdam nikuv smisul vuv va6to hodene osven ako ne se maitapi6 s nas

Повече от фен
    Град
    Burgas
    tva ne moje da e istina 2 godini absurd vob6te kak moje da mu vika6 hodene na tova i kak izdarja6

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Guest
    za jalost tova vaob6te ne e maitap
    i naistina sme ot 2 gog zaedno
    na men mi se iska razbira se za6toto vse pak ne sam na 12, a na 24 nqmam ni6to protiv da mu napravq i edna svirka a ma toi i tova ne 6te
    zatova i vi pitam dali tova e normalno
    vseki den se nadqvah ne6to da se promeni i na sledva6tiqt den da se slu4i 4udoto ......... a ma na......ne stava.......ve4e 2 god
    edinstvenoto ne6to koeto polu4am ot nego sa karti4ki s rozi

Фен
    Град
    На 1 м. от гъза на географията
    Уау .. а бе те децата на по 12 години се скъсват от секс ...вие дори не сте се целували ...Тва не е нормално .. Вземи и си поговори ..с тоя твоя човек ...и го вкарай в правия път ...че се излага
    Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    edinstvenoto koeto moga da kaja e slednoto
    KAK MAMKA MU SI IZDURJALA S TOQ CHOVEK 2 GODINI ?
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    abe mila kak si izdurjala s tova mom4e 2 godini ?
    + tova tazi istoriika ne6to mi izglejda izmislena .. "hodite" 2 godini,ne ste se celuvali,a ste nad 20 godini.. a,ne,ne tova spored men e izmislena istoriika
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

MM STRANNO E TVA E PREKALENO MN VREME PUK I VIE HICH NE STE MALKI OLE POGOVORI S NEGO.....USPEH

Guest
    hahahahaahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )))))))) tva 6a e nqkva ebavka ne sa vrazvaite )))))) hhahahaha

Guest
    hahahahaahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )))))))) tva 6a e nqkva ebavka ne sa vrazvaite )))))) hhahahaha

tova vaob6te ne e ebavka
    za jalost e golata istina

Ами не искам да те тревожа мнгого ама не е нормално.Все пак ходите 2 години и това е най-малко.Та вие сте на 20 години.Ние по-малките teen още на 2 мин. и сме се целували.А след това следва и ....Но не бих казала,че не изпитва нищо към тебе защото 2 години въобще не сам малко време.И никой не може да остане с някой който не обича 2 години.
    Badi naxakan za da ne si precakan.

Фен
    Град
    Over the hills and far away
    Цитирай Първоначално написано от Fuck_me
    Ами не искам да те тревожа мнгого ама не е нормално.Все пак ходите 2 години и това е най-малко.Та вие сте на 20 години.Ние по-малките teen още на 2 мин. и сме се целували.А след това следва и ....Но не бих казала,че не изпитва нищо към тебе защото 2 години въобще не сам малко време.И никой не може да остане с някой който не обича 2 години.
    И аз мисля така!
    Бъди човек а не човече!
    Гори но никога не тлеи!
    И ако можеш смеи се на съдбата,
    за да не може тя да ти се смеи!

Гавриш се с нас, но както и да е- отговорът е един и той е, че и двамата сте пси- момчето има явно някакъв сериозен психиологичен проблем, а ти си 2 пъти по-голямо ку-ку щом 2 години "ходиш" с такъв човек, без дори да поговориш с него за този проблем, а на всичкото отгоре си се изтъпанила в този форум, пълен с "големи" мозъци, които ще ти дадат "най-мъдрият" съвет, разбира се!
    Моят съвет е да идеш да попиташ децата, които си играят в кварталния пясъчник- те ще ти помогнат със сигурност.
    Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!

mozhe bi toi ti smqta za dobrata priqtelka samo i dazhe ne mu e minalo prez glavata za sexa sas teb?
    стига приказки!

Guest
    NE E NORMALNO!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nar
    mozhe bi toi ti smqta za dobrata priqtelka samo i dazhe ne mu e minalo prez glavata za sexa sas teb?
    къв секс, тя ти казва че само по бузата я е целувал ти направо ги вкара в леглото

Ne e normalno estestveno!Moje bi ima nqkakuv problem nqkude tam(se6ta6 se ) ili nqkude v mozuka (ne iskam da obijdam) i se strahuva da ti kaje i da ti pokaje i t.n!Aide nakarai go da izplue kamu4eto!

Guest
    Off ajde stiga be cigani navsqkude cheta pogovri, pogovorete, govori, abe fashtash go, vruzvash go za legloto i go chukash do sutrinta, kuv ti e problema?

Град
    Vratza
    може да е гей щом неиска
    ™ҳ̸Ҳ̸ҳVeliz@rҳ̸Ҳ̸ҳ™

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си