.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен
    Град
    Na zEmQta

Za iStinite Ot jiVOta!

Dalgo se 4udeh kade da q pusna taq temi4ka,no........kakto i da

V4era izlqzoh na kafe s edin moi adski dobar priqtel ,toi e po-golqm ot men,i nz kak oba4e stana vapros za zavistta ,licemerieto i "dobrite"priqteli....i toi mi kaza ne6to nakraq ,koeto o6te ne sam go zabravila i nqkaksi dosta sam se 4udela varhu tova ,koeto toi mi kaza!Ta zna4i toi mi kaza:"Po- dobre da te psuvat,da govorqt lo6i ne6ta,makar i neverni za teb ,otkolkoto da ne govorqt vaob6te ...!Za6toto tova zna4i 4e si nad tqh,ti si ne6to ,a ne ni6to...! "

moje da sam go izkrivila malko,no gore-dolu mi kaza ne6to takoa!E hora 4akam i va6to mnenie Za6toto li4no az ne bqh se zamislqla varhu tova
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Мислих доста... ако трябва да бъда честна не съм много съгласна с това..
    Вярвам, на никой не му е приятно да го псуват, още по-малко без основание, а само щото някой му завижда и т.н. Всеки си има право на мнение, не може всички да те харесват, но определено не смятам, че да те псуват е по-добре от това изобщо да не говорят за теб. Важното е приятелите ти и хората, които уважаваш да те харесват, другите, които имат неутрално мнение за теб са без значение...
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    amI da moje i da e prav ot edna strana , za6toto tezi koito govorqt za teb lo6i ne6ta i osobenno kogato te sa neverni opredelenoo ti zavijdat malko ili mnogo i za tova pravqt taka , a pak i nali znae6 "Po dobre na horata v ustata otkolkoto na horata v krakata" No ot druga strana si e gadno da 4uva6 neverni ne6ta po tvoi adres... I az Li4no Nemoga To4no da Precenq Vse o6te

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Град
    v me4tite si
    po-dobre e da te obsujdat makar i s lo6o,no TI qvno vse pak si napravil nqkakvo vpe4atlenie i tova e mn po-dobre ot kolkoto da ne si napravil nikakvo vpe4atlenie...na men tova mi go kaza maika mi edin put kogato edin dqdo obsujda6e dunkite mi sme6na istoriq no nau4ih 4e e dobre ako govorqt za teb nezavsimo kakvo e tova mislq az
    Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    tova 4e ti govorqt zad gyrba i te psuvat ne si li se zamislqla 4e moje da zna4i i 4e te e.b.avat a ne 4e ti zavijdat ?
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    По-добре да си нещо за някой, отколкото нищо за никой.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    az li4no ne sym syglasna s tova....ne vqrvam na nqkoi da mu e hubavo kato 4uva lo6i ne6ta za sebe si...a i za6to trqbva vsi4ki da te zabelqzvat...nima ti gi zabelqzva6....tezi koito si struva te ocenqvat i te poznavat drugite si jiveqt jivota, kakto i ti svoq jivot...za men e po-vajno da sym zna4ima za nqkoi otkolkoto vsi4ki da govorqt za men...no na nikoi da ne mu puka istinski

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката...
    Мисля че това, което приятеля ти е казал е много вярно...

Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    az li4no ne sym syglasna s tova....ne vqrvam na nqkoi da mu e hubavo kato 4uva lo6i ne6ta za sebe si...a i za6to trqbva vsi4ki da te zabelqzvat...nima ti gi zabelqzva6....tezi koito si struva te ocenqvat i te poznavat drugite si jiveqt jivota, kakto i ti svoq jivot...za men e po-vajno da sym zna4ima za nqkoi otkolkoto vsi4ki da govorqt za men...no na nikoi da ne mu puka istinski
    az sam na tvoito mnenie.spored men bi trqbvalo da ti puka za mnenieto na hora,na koito ti samiqt darji6,a pak na tezi ,koito ne te haresvat prosto ne im obra6ta6 vnimanie-jivee6 svoq jivot,a pak te -tehniq.
    Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    az pak sam napalno saglasna s tazi misal,i sam q slu6ala drug pat i mnogo hora sme razsajdavali nad neq i sme stigali do izvoda 4e naistina si e taka,6tom te psuvat te ti zavijdat za ne6to,nezavisimo za kakvo i zapo4vat da se psuvat da ti pravqt mrasno,daje dokolkoto pomnq ima6e podobna pogovorka
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

I az mislq, che e prav. Zahtoto v dneshno vreme vseki zavijda na nqkogo. Zatova i go opluiva i govori loshi neshta za nego. A pyk licemernite hora sa oshte poveche:idva, kazva ti neshto milo, obryshta se i zad gyrba ti prikazva gadorii. Mnogo po-hubavo si e veren priqtel, na koito da vqrvash. Obache ako trqbva da izbiram m/u hora, koito mi zavijdat zaradi tova, koeto sym i hora, na koito hich ama hich ne im puka za men, bih izbala pyrvoto.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от manq4kata{P}
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    az sam na tvoito mnenie.spored men bi trqbvalo da ti puka za mnenieto na hora,na koito ti samiqt darji6,a pak na tezi ,koito ne te haresvat prosto ne im obra6ta6 vnimanie-jivee6 svoq jivot,a pak te -tehniq.
    da i az mislq taka spored men v toq jivot ima malko istinski neshta i edno ot tqh e tova koeto se otnasq do horata koito sa znachimi za teb kakto i ti za tqh..drugoto sa nqkvi smeshni izntrigi koito mrazq no puk tezi prikazki vinagi shte gi ima prosto ne trqbva da im se obrushta vnimanie i tolkova.inache az specialno nikak ne se naduvam kato chuq che nqkoi govori za mene - kakvoto i da e - i hubavo, i losho

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    da vi kaja 4estno,az li4no predpo4itam horata da NE me obsujdat,da imat neutralno mnenie za mene,6toto za mene vajnoto e moite friends i horata na koito durja da me uvajavat,a ne da sam non-stop v ustata na nqkoi nepriqteli i to da 4uvam za sebe si samo gadni ne6ta.. po dobre da ne me spomenavat,otkolkoto da rusqt samo gluposti za mene..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз пък съм съгласен точно така е. Няма никакво значение какво другите мислят за теб, а само това какво ти за себе си. Винаги има някой на който не му харесва нещо. Хората сме такива. завистливи сме и то всички. И със сигурност и вие сте опл'вали сладко сладко някой, който ви е антипатичен. Затова наистина не бива да ви пука дали някой говори за вас...

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Re: Za iStinite Ot jiVOta!

Цитирай Първоначално написано от bad_baby_girl
    Dalgo se 4udeh kade da q pusna taq temi4ka,no........kakto i da

V4era izlqzoh na kafe s edin moi adski dobar priqtel ,toi e po-golqm ot men,i nz kak oba4e stana vapros za zavistta ,licemerieto i "dobrite"priqteli....i toi mi kaza ne6to nakraq ,koeto o6te ne sam go zabravila i nqkaksi dosta sam se 4udela varhu tova ,koeto toi mi kaza!Ta zna4i toi mi kaza:"Po- dobre da te psuvat,da govorqt lo6i ne6ta,makar i neverni za teb ,otkolkoto da ne govorqt vaob6te ...!Za6toto tova zna4i 4e si nad tqh,ti si ne6to ,a ne ni6to...! "

moje da sam go izkrivila malko,no gore-dolu mi kaza ne6to takoa!E hora 4akam i va6to mnenie Za6toto li4no az ne bqh se zamislqla varhu tova
    Nqma da cheta drugite mneniq, samo shte ti dam moq otgovor. Imah edna gospoja po bulgarski v 7mi klas,koqto kazvashe "Az mrazq sivite mishki, losho e da si siva mishka, vsichki edni i sushti... Trqbva da budesh ili bqla ili cherna mishka" Neshto ot toq sort beshe, ama misulta mi e, che nai-loshoto neshto e horata da sa bezrazlichni kum teb, nai-dobre e da te obichat ili da te mrazqt, zashtoto, dori i da te mrazqt, tova znachi, che ti zavijdat v povecheto sluchai...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Фен
    Град
    Na zEmQta

Re: Za iStinite Ot jiVOta!

Nqma da cheta drugite mneniq, samo shte ti dam moq otgovor. Imah edna gospoja po bulgarski v 7mi klas,koqto kazvashe "Az mrazq sivite mishki, losho e da si siva mishka, vsichki edni i sushti... Trqbva da budesh ili bqla ili cherna mishka" Neshto ot toq sort beshe, ama misulta mi e, che nai-loshoto neshto e horata da sa bezrazlichni kum teb, nai-dobre e da te obichat ili da te mrazqt, zashtoto, dori i da te mrazqt, tova znachi, che ti zavijdat v povecheto sluchai...[/quote]

E SanDro tuka si mnogo prav
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Awe tfa 4e g0v0rqt zad gyrba ti d0 nqkfa stepen 0zna4ava 4e sa te zabelqzali 4e sy6testvuva6 naistina ili ne6t0 0t t0q s0rt! Pyk p0nqk0ga naistina ne e mn0g0 priqtn0 da stafa taka 6t0t0 h0ratate namrazvat!
    По-добре на хората в устата, отколкото на хората в краката...
    tfa e mn0g0 vqrn0 TaStY^GiRl :}}

Град
    Heartbreak Hotel

geri tod

naistina mislq 4e tvoqt priatel mnogo prav za6oto naistina na nikoi mu ne e priatno da mu govorqt zad garba i vsi4ko ostanolo, no po- dobre da te obsajda nqkoi za dobro ili za lo6o...tova zna4i 4e si nqkoi i 4e horata te poznavat, i 4e ne si edin ot porednite minuva4i!
    гледай на света с усмивка, за да ти се усмихне и той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си