.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73

Тема: Haresvate li Se?

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Az si se haresvam.Znam 4e ne sum idealna s perfektno tqlo i taka natatuk.No kato se pogledna v ogledaloto si se haresvam-haresvam si o4ite,liceto,dori i kosata(makar 4e ne e gusta i dulga..),tqloto su6to si haresvam(makar 4e mnogo hora kazvat 4e sum mnogo slaba,za men sum si dobre )Koito ne me haresva da ne me gleda!
    Ne sum samovlubena...prosto si se haresvam
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен
    Град
    София
    нищо не си харесвам....

Абе верно в последно време се харесвам...
    Е, има и някои... части, по които трябва да се поработи

redovno pred ogledaloto si kazvam : KOI SEGA E NOMER 1 ???AZ SAM NOMER 1 !xaxa bazik 4ak pak tolkos....ne sam savarshena nooo se xaresvam...
    С мен който иска, срещу мен който може

Супер фен
    Ми да Просто си знам недостатъците и ги приемам като даденост,а не като болка за умиране Работя върху това да ги отстраня и абе нз не допускам да ми пада самочувствието щото е подтискащо.А и някво знам кво е по цял ден да слушаш комплексираните разговори : "Оооо колко съм дебелаа...ужас...никой не ме харесва"...блааааа и не искам и аз да съм така
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен
    Ima ne6ta,koito si haresvam i takiva koito vuob6te ne me kefat.

Re: Haresvate li Se?

Цитирай Първоначално написано от sherry
    tazii tema moje bi zvu4i stranno ,no tova koeto imam v predvid e 4uvstvate li se dobre v sobstvenata si koja?Az naprimen mnogo se draznq koagto nqkoq moq priqtelka koqto mnogo dobre znae 4e ne e grozna ili debela zapo4ne da opqva 4e e debela i taka natatak.Naistina vseki ot nas si ima nqkakav defekt,no tova sme si nie!trqbva da se haresvame takiva kakvito sme.I da se opitame da ostranim malkiq defekt.A ne da tvardim 4e sme grozni.Za6toto nqma grozni hora
    ami da haresvam si se nishto 4e ima malko " treski za dqlane "

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Ох... Много слабо място за днешната младеж. Аз си се харесвам. Имам недостатъци, но си ги и показвам и въобще не ме интересува. Виж по характера трябва да поработим...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    като цяло се харесвам....нооо естествено има неща, които искам да променя

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Guest
    mn me draznjt momi4etata koito samo varvjt i se oplakvat
    mi kato ne se haresvash napravi neshto maika mu stara.
    az izobshto ne se haresvah tam...v 4-5 klas ama eto taj godina i az si se haresvam i drugite me haresvat
    vseki trjbva da ima pone malko samo4uvstvie!!!
    e...moje i malko pove4e de!!!!!!! :P \/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    И аз съм на мнение , че няма грозни хора , но не съм привърженичка на себе си . Знам си недостатъците и съм си ги приела отдавна , но с приятелки искаме или не ,си говорим за това , какво не си харесваме .. То е вложено в характера на всеки човек до една степен и не е много лошо .. стига да не се прекалява

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Vinagi!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Слава Богу аз си се харесвам.. да не кажа,че съм нарцисчееееее
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    хубаво е човек да си дава сметка за недостатъците си и да промени това, което подлежи на промяна, а останалото да се научи да го приема без да се тормози
    в крайна сметка дефектите създават специфичния, уникален чар
    а и излъчването е много важно ... а то идва от вътре
    мисля, че всеки би могъл, ако вложи достатъчно време и усилия, да постигне едно прилично, стегнато, стройно тяло, в рамките на генетичните си заложби разбира се
    всеки може да се погрижи за безупречна лична хигиена - да ухае свежо, да има чисти и добре поддържани кожа, коса, нокти
    като добавим и подходящо облекло (не задължително да е скъпо или модерно, важното е да отива на човека), подходяща прическа, малко грим и ехеее

Естествено!!!

MUSIK
    Guest
    NA VSEKI MU SE SLU4VA V DADEN MOMENT DA SE HARESVA A V DRUG-NE.TOVA E NORMALNO
    NO PO-VAJNO E DA IMAME DOSTATU4NO(NE PREKALENO)SAMO4UVSTVIE ZA6TOTO AKO NIE NE SE HARESVAME KAK MOMJE DA O4AKVAME NQKOI DRUG DA NI HARESVA
    VSEKI 4OVEK E UNIKALEN
    E RAZBIRA SE NQKOI SA UNIKALNO GROZNI NO TOVA SIE VUPROS NA VKUS

NAI-VAJNOTO E DA SE PODURJJAME I DA SE RAZVIVAME -AKO VSEKI DEN SE GRIJIM ZA SEBE SI TOVA OZNA4AVA 4E UVAJAVAME SEBE SI I SE STREMIM KUM PO-D OBRO

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    V pove4eto vreme se haresvam... Daje si padam narcis.
    Osven prez lqtoto, kogato zaprili4am na cigan4e i prez zimata, kogato ka4vam desetina kila...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Оф, незнам.Има случаи в които се харесвам, ама има и такива , дет като се погледна в огледалото и ми става лошо.Винаги си намирам по някой дефект и чесно казано малко се комплексирам

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    дамз,харесвам си се

Голям фен
    Град
    sofia
    Приемам се и правя всичко възможно да се чувствам добре в собствената си кожа

Guest
    Spored men chovek vinagi namira nedostataci v sebe si no vajnoto e da gi osaznava i da predprieme neshto sre6ty tqh ako se strarae6 da izglejdash dobre da si po4ti perfektna vav vqsko edno otno6enie ne samo ti 6te si dovolna ot sebe si a i okolnite no ne trqbva da zabravq6 4e tova si si ti edinstvena i nepovtroima 4e dryga kato teb nqma i ima6 sobstvena krasota i izla4vane

Guest
    saglasna sam sly6aite miss svqt gtq e prava az mnogo si q obi4kam makar 4e e miss svqt i e malko nadyta i s golqmo samy4yvstvie vinagi 6a si q obi4kam

Повече от фен
    OoO daje dosta

Голям фен
    Сутрин като се погледна след безсънна нощ имам чувството , че огелдалото ще стане на парченца от външния ми вид. В другите случай да ...... Има неща, които никак не ме кефят но за целта хората са създали гримове, разнообразни модели дрехи. Така че дори и да съм в настроение "боже господи какво е това чудовище в огледалото", за половин час го поправям.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Голям фен
    Град
    София
    Да, харесвам се!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си