.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73

Тема: Haresvate li Se?

u4eni4ka
    Guest

Re: Haresvate li Se?

Цитирай Първоначално написано от sherry
    tazii tema moje bi zvu4i stranno ,no tova koeto imam v predvid e 4uvstvate li se dobre v sobstvenata si koja?Az naprimen mnogo se draznq koagto nqkoq moq priqtelka koqto mnogo dobre znae 4e ne e grozna ili debela zapo4ne da opqva 4e e debela i taka natatak.Naistina vseki ot nas si ima nqkakav defekt,no tova sme si nie!trqbva da se haresvame takiva kakvito sme.I da se opitame da ostranim malkiq defekt.A ne da tvardim 4e sme grozni.Za6toto nqma grozni hora
    Ti NE si prav. Da pogovorim za "malkiq" defekt! Ami ako ne e samo edin? AZ nqkoi put se haresvam i vaob6te ne obra6tam vnimanie na mnogoto si defekti, no drug put napravo nablqgum varhu th i na obra6tam vnimanie na hubavite si strani. Oba4e moje da se pospori na temata 4e nqma grozni hora....

Град
    Бургас

Re: Haresvate li Se?

Цитирай Първоначално написано от u4eni4ka
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    tazii tema moje bi zvu4i stranno ,no tova koeto imam v predvid e 4uvstvate li se dobre v sobstvenata si koja?Az naprimen mnogo se draznq koagto nqkoq moq priqtelka koqto mnogo dobre znae 4e ne e grozna ili debela zapo4ne da opqva 4e e debela i taka natatak.Naistina vseki ot nas si ima nqkakav defekt,no tova sme si nie!trqbva da se haresvame takiva kakvito sme.I da se opitame da ostranim malkiq defekt.A ne da tvardim 4e sme grozni.Za6toto nqma grozni hora
    Ti NE si prav. Da pogovorim za "malkiq" defekt! Ami ako ne e samo edin? AZ nqkoi put se haresvam i vaob6te ne obra6tam vnimanie na mnogoto si defekti, no drug put napravo nablqgum varhu th i na obra6tam vnimanie na hubavite si strani. Oba4e moje da se pospori na temata 4e nqma grozni hora....
    И аз така, колкото по темата за грозните хора ами... И все пак мисля че във всеки може да се намери нещо хубаво (нищо че от време на време става с повечко алкохол )
    Just a Kid

не се харесвам то никой не ме харесва мене де
    M2O Musica allo stato puro!

Smqtam 4e vatreshnoto use6tane za tova dali se haresvash ili ne e nai-vajno!
    Az li4no sum se prejalila i ve4e ne se ot4aivam za malkite si nedostatuci, naprotiv, prevurnah gi v dostatuci.NAdqvam se rezultata da vi haresva

Emi vseki ima ....."momenti na isteriq" pri vida si v ogledaloto ponqkoga no vajnoto kato cqlo da se priema6
    Az si imam defekti i ne6ta koito ne mi dopadat mnogo ama kato cqlo se haresvam
    ....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!

Фен
    Град
    по света и у нас
    Zavisi ot nastroenieto mi ,ot obstanovkata i zapbikalqstite me hora.Samo4uvstvieto ot nai vazviseno moje i da ti padne v petite.Ima razli4ni hora s razli4ni harakteri,razli4ni nastroeniq ,razli4ni emocii.Vsi4ko e induvidualno

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Az si se uvajavam
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Супер фен
    Харесвам си се много ясно...единствена и неповторима съм все пак
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен
    i az kato cqlo si se haresvam,ponqkoga me izbiva i zapo4vam da si namiram nedostataci ama....... posle mi minava i zabravqm za tqh
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Град
    B pAя
    da haresvam se kolkkoto i neskromno da zvychi
    Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    харесвам се. и се пише ПЕДВИД, а не В ПРЕДВИД!!!!!!!!!!!!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Осъзнавам недостатъците си,но съм ги приела-не мога да стана по-висока или с по-голям бюст(е мога да се оперирам,ама нямам парички).За това си се харесвам.доволна съм от себе си.Преди години не бях,но коригирах нещатата.сега се чувствам красива!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    "Слънцето изгрява сутрин,за да ма види..."
    Хехе и залязва, щото е сърдито, че го засенчваш, нали!?
    По темата: Харесвам се достатъчно

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ponqkoga se haresvam mnogo...
    drug put prosto NE se ponasqm..
    zavisi ot nastroenieto mi,no kato cqlo si se haresvam,ama ne sam vlubena v sebe si,ne sam kato Narcis

i az sam t1ka
    сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#

Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!

Фен
    Град
    Dreamland
    Обичам се ! Нарцис ми е идол ...
    Абе не харесвам се , но не съм чак влюбена .
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Харесвам се, винаги съм се харесвала и се надявам и за напред да е така! Разбира се в определени граници! Не съм някаква самовлюбена пуйка!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

Супер фен
    Az si se haresvam i to mnogo!

Повече от фен
    Много, много, много, много, мноооого

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ponqkoga se haresvam mnogo...
    drug put prosto NE se ponasqm..
    zavisi ot nastroenieto mi,no kato cqlo si se haresvam,ama ne sam vlubena v sebe si,ne sam kato Narcis
    so and i...ob6to wzeto trqa da wqrwa6 w sebe si i da se hareswa6...za da te hareswat i drugite...
    И аз съм така

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Еми при мене чесно казано е на моменти.....понякога се харесвам много, понякога не мога да се гледам Но като цяло...ммм да харесвам се, но определено има какво още да се желае :P

Супер фен Аватара на maybelline
    Да,харесвам се

Голям фен
    Не.Аз съм дефектна...
    Имам няколко недостатъка,които трудно мога да поправя.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    мноо ясно иначе досега да съм си
    теглила ножа
    !!!!!!!!!!!!!!!
    .........................А ако някой не се харесва и иска да си тегли ножа може да ми се обади аз ще помогна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си