- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Haresvate li Se?
Ti NE si prav. Da pogovorim za "malkiq" defekt! Ami ako ne e samo edin? AZ nqkoi put se haresvam i vaob6te ne obra6tam vnimanie na mnogoto si defekti, no drug put napravo nablqgum varhu th i na obra6tam vnimanie na hubavite si strani. Oba4e moje da se pospori na temata 4e nqma grozni hora....Първоначално написано от sherry
![]()
И аз така, колкото по темата за грозните хора ами...Първоначално написано от u4eni4ka
И все пак мисля че във всеки може да се намери нещо хубаво (нищо че от време на време става с повечко алкохол
)
Just a Kid
не се харесвам то никой не ме харесва мене де![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
M2O Musica allo stato puro!
Smqtam 4e vatreshnoto use6tane za tova dali se haresvash ili ne e nai-vajno!
Az li4no sum se prejalila i ve4e ne se ot4aivam za malkite si nedostatuci, naprotiv, prevurnah gi v dostatuci.NAdqvam se rezultata da vi haresva![]()
Emi vseki ima ....."momenti na isteriq" pri vida si v ogledaloto ponqkogano vajnoto kato cqlo da se priema6
Az si imam defekti i ne6ta koito ne mi dopadat mnogo ama kato cqlo se haresvam![]()
....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!
Zavisi ot nastroenieto mi ,ot obstanovkata i zapbikalqstite me hora.Samo4uvstvieto ot nai vazviseno moje i da ti padne v petite.Ima razli4ni hora s razli4ni harakteri,razli4ni nastroeniq ,razli4ni emocii.Vsi4ko e induvidualno
Az si se uvajavam![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Харесвам си се много ясно...единствена и неповторима съм все пак![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
i az kato cqlo si se haresvam,ponqkoga me izbiva i zapo4vam da si namiram nedostataci ama....... posle mi minava i zabravqm za tqh![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
da haresvam se kolkkoto i neskromno da zvychi![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
харесвам се. и се пише ПЕДВИД, а не В ПРЕДВИД!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ХехеПървоначално написано от Whisskas
и залязва, щото е сърдито, че го засенчваш, нали!?
![]()
![]()
По темата: Харесвам се достатъчно![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
i az sam t1ka
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Обичам се !Нарцис ми е идол ...
Абе не харесвам се , но не съм чак влюбена .![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Харесвам се, винаги съм се харесвала и се надявам и за напред да е така! Разбира се в определени граници! Не съм някаква самовлюбена пуйка!![]()
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
Az si se haresvam i to mnogo!![]()
Много, много, много, много, мноооого![]()
И аз съм такаПървоначално написано от Jamalska
![]()
Еми при мене чесно казано е на моменти.....понякога се харесвам много, понякога не мога да се гледамНо като цяло...ммм да харесвам се, но определено има какво още да се желае :P
Не.Аз съм дефектна...
Имам няколко недостатъка,които трудно мога да поправя.