- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- бягство
Не ми се е случвалоАма и не искам,не знам просто нямам сили
![]()
Зависи от родителите, но не съм бягал, не мисля и да го правя. Това е много голяма глупост ако питате мен.
Bqgstvoto ne e na4ina da izbqga6 ot problemite..Първоначално написано от Анонимко
I az sam mislila da go pravq,no kude 6te otida prosto nqma smisula i na6te 6te umrat ot pritesnenie.Kat ne se turpqt otivam u nqkoq priqtelka i gi iz4akvam da otidat na rabota.Posle se kefq v nas \
/
мии много пъти съм мислила да избягам от нас...веднъж даже тръгнах и стоях сигурно около 1 час на стълбите пред блока и мислех,ама баща ми ми се обади по тел-а и се оправихме и така и така не избягах,обаче нищо нямаше да ме спре да го направя,имах при кой да отида и така....:}
f@nt@zi@
Не!
Ц,ц,ц,ц,ц...модераторите пишат на латиница...е не!Това трябва да спре!Първоначално написано от miloto_girl-4e
А,бтв,аз досега не съм мислил за бягане от нас.![]()
Az... mnogo pyti sym mislila, vednyj dori si vzeh 4anti4kata i hvanah avtobusa za Kazanlyk, otidoh pri ba6ta mi...toi ne znae6e, ama tam vinagi vratata e otvorena za men. Ne vdigah telefona na maika mi... za nqkolko 4asa q POBYRKAH... i se 4uvstvah VELIKO! Taq jena tendenciozno mi sysipva nervite, ponqkoga se 4uvstvam dlyjna da i go vyrna! Taq nqkva adska zloba kym neq...
The art of love is not to let your heart get broken !
ами не сам бягала от нас но някои ден мойе и да се слу4икои знае![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
i az taiПървоначално написано от suzanna
i az sam si mislila no kato bqh po malka.sega ne mislq taka(pak i nqma za kakvo)Първоначално написано от Анонимко
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Mi az izbqgax cqloto lqto...shtoto mnoy qky se bqx skarala s bashta mi i negofata supruga a maika mi beshe zaminala s muja si v franciq i nqmashe kude da otifam osven v pzardjik pri lelq mi i posle brat mi i sestra mi doidoxa da me vzemat...
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
не съм мислила сериозно но и да избягам знам че имам къде да отида...а брат ми е бягал ма се върна![]()
Предната тема направена от мен"Изундване" е породена от това,че в къщи не се издържа,искам да се махна и ми трябват пари за хотел приятели ми предлагат да отида при тях но не мога вечно да остана там,а и е нахално,единственото решение е Хотел,но нямам пари.....на 14 съм,искам да живея сам,искам спокойствие какво да правя![]()
Темата е отпреди 6 години...
Е и? В случая е по-добре да пише тук, от колкото да направи нова.Първоначално написано от frozendeath
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Aз пък съм се карал брутално с майка ми . Говори ми някви простутий, казвам и остави ме намира . Почваме на убиди
Тя замахва аз се навеждам отбягвам![]()
Но това разбира се са били единични случай и не са се повтаряли след преградка и извинявай![]()
Като имаш толкова проблеми кажи на вашите, те дори и да се правят, че не им пука за мнението ти, всъщност го възприемат , за да могат по късно да го използват срещу теб![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Ами не, не съм бягала!![]()