.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: бягство

Град
    Стара Загора
    Не ми се е случвало Ама и не искам,не знам просто нямам сили

Град
    София
    Зависи от родителите, но не съм бягал, не мисля и да го правя. Това е много голяма глупост ако питате мен.

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: бягство

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Случвало ли ви се е да избягате от вкъщи?Аз не че имам кой знае какви проблеми у дома, в смисъл проблемите са ми навън и досега си мислих да се махна оттук , но като се замисля къде ще отида и сигурно няма да се справя сам...........
    Bqgstvoto ne e na4ina da izbqga6 ot problemite..

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    I az sam mislila da go pravq,no kude 6te otida prosto nqma smisul a i na6te 6te umrat ot pritesnenie.Kat ne se turpqt otivam u nqkoq priqtelka i gi iz4akvam da otidat na rabota.Posle se kefq v nas \/

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    мии много пъти съм мислила да избягам от нас...веднъж даже тръгнах и стоях сигурно около 1 час на стълбите пред блока и мислех,ама баща ми ми се обади по тел-а и се оправихме и така и така не избягах,обаче нищо нямаше да ме спре да го направя,имах при кой да отида и така....:}
    f@nt@zi@

Не!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    ne sam bqgala ot nas i ne sam se karala tolkoz seriozno s na6te,4e da si mislq da izbqgam ot nas...
    Ц,ц,ц,ц,ц...модераторите пишат на латиница...е не!Това трябва да спре!

А,бтв,аз досега не съм мислил за бягане от нас.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Az... mnogo pyti sym mislila, vednyj dori si vzeh 4anti4kata i hvanah avtobusa za Kazanlyk, otidoh pri ba6ta mi...toi ne znae6e, ama tam vinagi vratata e otvorena za men. Ne vdigah telefona na maika mi... za nqkolko 4asa q POBYRKAH... i se 4uvstvah VELIKO! Taq jena tendenciozno mi sysipva nervite, ponqkoga se 4uvstvam dlyjna da i go vyrna! Taq nqkva adska zloba kym neq...
    The art of love is not to let your heart get broken !

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    ами не сам бягала от нас но някои ден мойе и да се слу4икои знае
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от suzanna
    oo tva mi beshe fix ideq po edno vreme i daje sega mn iskam no doide li do deistviq...hahaha ideq nqmam kakvo shte e shto shte e ..nai mn totalno da opleta koncite i posle nashte ako sa ostanali jivi da ubiqt men
    i az tai

Повече от фен

Re: бягство

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Случвало ли ви се е да избягате от вкъщи?Аз не че имам кой знае какви проблеми у дома, в смисъл проблемите са ми навън и досега си мислих да се махна оттук , но като се замисля къде ще отида и сигурно няма да се справя сам...........
    i az sam si mislila no kato bqh po malka.sega ne mislq taka(pak i nqma za kakvo)
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Mi az izbqgax cqloto lqto...shtoto mnoy qky se bqx skarala s bashta mi i negofata supruga a maika mi beshe zaminala s muja si v franciq i nqmashe kude da otifam osven v pzardjik pri lelq mi i posle brat mi i sestra mi doidoxa da me vzemat...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

не съм мислила сериозно но и да избягам знам че имам къде да отида...а брат ми е бягал ма се върна

Купуваш си храна и на село във вила или иди в манастир няма да те върнат ако се представиш като нуждаещ се , но не го прави по-добре се премести на квартира

Предната тема направена от мен"Изундване" е породена от това,че в къщи не се издържа,искам да се махна и ми трябват пари за хотел приятели ми предлагат да отида при тях но не мога вечно да остана там,а и е нахално,единственото решение е Хотел,но нямам пари.....на 14 съм,искам да живея сам,искам спокойствие какво да правя

Темата е отпреди 6 години...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Темата е отпреди 6 години...
    Е и? В случая е по-добре да пише тук, от колкото да направи нова.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Aз пък съм се карал брутално с майка ми . Говори ми някви простутий, казвам и остави ме намира . Почваме на убиди
    Тя замахва аз се навеждам отбягвам
    Но това разбира се са били единични случай и не са се повтаряли след преградка и извинявай
    Като имаш толкова проблеми кажи на вашите, те дори и да се правят, че не им пука за мнението ти, всъщност го възприемат , за да могат по късно да го използват срещу теб
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ами не, не съм бягала!
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Град
    Провинцията
    На мен не, но познавам един човек на който му се случи.

Ами не,никога не съм си мислила да избягам от вкъщи, това е глупава и детинска постъпка. Бягството няма да реши проблемите
    Само за тебе аз копнея,за теб се смея, заради тебе живота има смисъл заради тебе живея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си