Haha, i az mnogo se smqh, kato vidqh snimkata... A sq mi stana oshte po-smeshno, kato BSG napisa "To se vijda na snimkata, che nqmam kosmi" hahahahaha......Intelektualno nivo, are we, seriozno li ?! Ami BSG ti mnogo li si intelektualna, kato mi se pravish na vajna i ne mi otgovarqsh na suobshteniqta? Kaji mi Ne mi pishi poveche begai ot tuka i tva e?!Puk tupoto ti gadje, mu kaji da ne se zveri mnogo shtoto shte go eba analno i vaginalno i oralno, shte go eba v otvoreniq chaaatur ?!!@#87!@( SHtql da idva da me BIE ! ELA WEEEEEEEEEEEEEEEe, ELATE POVECHE BEEEEEEEEEEEEEEWEWEEEEEEEEEEE !@!&^ Are, a Traffic ti ne moa da razbera, kvo i haresvash na BSG ?! Ima toooooolkova visoko samochuvstvie, che ako si go zavre v P*t*ata shte i izleze prez nosa i shte obikoli zemqta 2pati ...... Ama ne mi se zanimaaaavaaaaa , uf kvo ne mi se zanimava, kato napisah cql roman veche, ama ..... I az daje shtqh da pravq kolaj v chera i si svalih edna pishka ot neta i nqkoq druga snimka na BSG, ama sq me murzi, puk i nqma paint v zalata, a za photoshop da ne govorim...... Are stiga ste sporili za gluposti?! Momchence prosto e pokazal istinata, shtoto BSG ima mustaci, ama gi e iztrila s PHOTOSHOP i toi prosto gie slojil na mqsto>!