- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- мноо ме дразни всичко, е така
Кажете, според вас няма ли нешто съвършено драматично в ежадневието на съвременните тийнейджъри? Не са ли всички безпределно еднакви и смазани от глупостта си? По отношение на занятията си, които естествено съвсем не са насочени към осмисляне на каквото и да е, а това според екзистенцията на човека и тоталната неангажираност от никакви реални предпоставки, заложени единствено и само в нея това е много добре, много реалистично, но освен всичко останало това не води до сегредацията на индивида, до пълния обхват на онази прозаичност която произтича от об-яснението на редица пориви от страна на разума. И въпреки парадокса който се получава, защото не разума е деструкториращ, това е извън функциите му, но и дори извън теоретичния план на предназначението му, сме длъжни да отбележим, че терорът който системата упражнява над нас ни концентрира все по-силно в точката на изискваната функционалност и нихилизма, който така върлува в нашите души става слуга на цивилизацията. . . А това е най-страшното, което може да се случи и се случва!
Ако някой разбира за какво става дума и е съгласен с мен може да ми отговори!
parvo se nau4i pravilno da pi6e6 a i 2-ro tova ot koq enciklopediq ili internet stranici ili ot nqkoi u4ebnik si go izvadil/a![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Ми, навярно от някоя енциклопедия или интернет страница или
от някой учебник, чиито автор не се е науил да пише, да го еба!!!
Вено ли има много правописни грешки? Де еба копелето!!!!!!
Ъ![]()
![]()
![]()
![]()
da be i az tova vikam...Първоначално написано от Bloody_Tear
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
FFFF ne6to ama kato ni6toПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ti osyznava6 li kolko e bezsmisleno tova koeto napisa
pisal si sys po slojni dumi za zabluda na vraga i syotvetno eto ti go otveta: vseki vika y, dali 6toto ne razbira dumite ili prosto za6toto tova koeto si napisal e pylna bezsmilica, opitva6 se da se prai6 na umen kato pokaje6 kolko slojni dumi znae6 i re6i6 da gi sybere6 vsi4ki v edin alogi4en text li? ami togava ima6 moite pozdravleniq![]()
Give me your best shot motherfucker!
Следващия път прочети текста със 6 буквени сложни думи преди да го пуснеш във форума. Защото няма логическа връзка между изречения, то няма връзка даже в самите изречения...
Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
![]()
lele shte me umorite s tiq visokoparni statii![]()
Кви са тия безсмислените теми бе...хора..аре стегнете се малко..писна ми където вляза все глупава тема да чета!!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Хахаха.Искам да ти кажа,че не можеш да изглеждаш по-умен като използваш сложни думи,чието значение и правопис не знаеш.Та ти бъркаш дори правописа на някакви прости думички.А и темата ти не мисля,че е особено .... как да кажа...ами не мисля,че е нужно да се пускат толкова уникално тъпи темички.
А пък и имам подобен текст в помагалото си по философия за 11 клас.Но без правописни грешки и с малко по-свързани по между си думички
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
abe vij sa seki za sebe si...
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
sq kato primeren flooder 6e kaja: Kiselo zele li??![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
i sum tupa che ne razbiram ili tva naistina e bezmisleno...predpolagam i dvete
Qvn0 i az se pri4islqvam kym typite! Ne g0 pr04et0h cql0t0 ama 1v0t0 izre4enie ne mi haresa :}}
What the fuck ?!?!?