.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София

Tema razkaqnie! Misli i ocenki na Momchence

Sled kato se izgavrih s BABY_SEXY_GIRL avatara mi be6e premahnat ne se oplakvam admina si e svyr6il rabotata i az da bqh i az 6tqh da go mahna Imam samo edna molba kam adminite....neka mi vyrnat pravoto na avatar stanaloto stanalo moje az da sam vinovniq i kriviq za taq rabota no eto sega se MOLQ na admina da mi vyrne pravoto na avatar.
    Mnogo mi e 4udno kak i na drugi hora koito zloupotrebqvat s avatari po vsi4ki kriteri....razmeri...cenzura....ne sa premahnati a moq koito be6e leka gavra s neupisuemo krasivata BABY_SEXY_GIRL be6e premahnat za svetkavi4noto vreme ot edin den stranno! ok nqma pove4e da ako ne mi vyrnat avatara to pone ne gubq ni6to s tazi tema
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

oki, priemam izvinento, imash veche pravo na avatar.
    ne zloboutrebiavai obache s moita dobrina !

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    верно не злоупотребявай. личи си, че цецо е пич. аз вече ти написах в една друга тема какво бих направил аз, ако бях на местото на цецо....

Click!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ceco
    Da sa blagosovenni i vnucite ti! Dano ne vyzrazqva6 ako i az si sloja snimka za avatar kakto NQKOI drugi useri
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Da sa blagosovenni i vnucite ti! Dano ne vyzrazqva6 ako i az si sloja snimka za avatar kakto NQKOI drugi useri
    аз не възразявам мно си готин Димо:Р
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    аз не възразявам мно си готин Димо:Р
    i az ne vuzrazqvam :P

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    E, ceco, ne mislish li, che ne e redno taka... Ima hora s 2 metrovi avatari, koito im stoqt s meseci i nikoi nishto ne kazva, ama samo nqkoi da se izgavri neshto s "NEOPISUEMO KRASIVATA"(hahaha) BABY_SEXY_GIRL i vednaga mu mahat avatara + tova ne mu davat da si slaga takuv poveche? DObre che ste mu go vurnali, shtoto naistina shteshe da e prekaleno inache...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    E, ceco, ne mislish li, che ne e redno taka... Ima hora s 2 metrovi avatari, koito im stoqt s meseci i nikoi nishto ne kazva, ama samo nqkoi da se izgavri neshto s "NEOPISUEMO KRASIVATA"(hahaha) BABY_SEXY_GIRL i vednaga mu mahat avatara + tova ne mu davat da si slaga takuv poveche? DObre che ste mu go vurnali, shtoto naistina shteshe da e prekaleno inache...
    Mafia ot sekade ma kaji im go :P

znae6,mom4ence iskam da ti kazha,4e mnogo mi kefi6.postoqno sam vav foruma i ne znam za6to ne zabelqzah tazi istoriq.mnogo sam zaintrigovana sega...a sega6niqt avatar ti mnogo mi haresva sa6to!
    стига приказки!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    /ме пък не вижда прилика в аватарите...(хяхяхя)..
    виждате я ..само защото искате такава..
    бсг е момиче..той е момче....басиии приликата верно..и аз няма нищо против да му стои снимка..мен мн ме радва от секъде...
    а доколкото огромните аватари..и тва е вярно..се пак..

..But why?...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си