abe xora ako si naxluzi6 dve gumi...kakvo 6te e 4ustvoto.ako nqkoi e opital da kaje kak e
Същото,каквото и с една-умножено по 2![]()
a za6to sam ne iska6 da probva6?
стига приказки!
mi verno probvai sam, ama za kvo ti e, za po-golqma sigurnost za kvo li
, davai i kat probva6 se pohvali
![]()
hah .. em k0 she ti stane.. she se chustvash po-siguren v sex-a.. ;P i m0je da ti e po ne0d0bn0 malk0...ama pr0bvai i razberi sAm!
bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!
Moia savet kum teb e da si nahluzish drugo.Vuje okolo vrata.Da se ka4i6 na niakoe stol4e i da pomoli6 niakoi da butne stol4eto.Togava ako znae6 4uvstvoto kakvo e ... mmm
mi sored men 6te ti e po nekomfortno , ne tolkova nekomfortno , ami 6te izpitva6 po malko udovolstvie , taka mislq az , ama vse pak nqma kak da opitam![]()
hahahahaha tva me kefiПървоначално написано от KGW
mi az ne sum probvala i smiatam che edinstvenoto chuvstvo shte e po goliama sigurnost...de da znam
Земи си от зелените Лайф Стайлс (Екстра шур са те) и ще разбереш какво е с два кондома от тънките. Общо взето мисля, че единия може да се изхлузи (този горния) и по-скоро биха се скъсали, отколкото да са по-сигурни. А пък , ако имаш проблем с бързо свършване и гаджето ти е недоволно от това - препоръчвам ти Дюрекс Перформа![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
hahhahah...vze mi dumite....Първоначално написано от Just-Sex
![]()
![]()
![]()
na men s edna ne mi e oferta toi s dvevednuj sum probvala ama za men nqma razlika a za nego nz nemoga da znam k`fo e vashto chuvstvo kato ebete po prostata prichina che dori neznam k`fo e da si barash venata na kura hahahaha
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
mejdo drugoto ot izvestno vreme nasam i az si mislq tva da napraq
pfff deanampyk i ne moga da probvam za da ti kaja...
za kvo ti e btw? ne mojesh li s edna extra safe :0 ili po-dobre probvai s dve, vmesto da pitash nalqvo-nadqsno, ok?
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
mi .... az neznam :P ili se sme bili s 1 ili bez.... tz tz
![]()
Zashto puk s 2? Mi shte se namali oshte useshtaneto iavno s 2 ne sam probval i ne smiatam. :P
Бахти как се излъгах. Като видях името на темата и си казах ”Тука ще се говори за сране”.. То какво било...![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.