- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- az sam devstven tq sashto
Да ви поопитам има ли проблем ако и двамата сме девствени когато правим секс. Аз не съм то4но такав защото веднъж се стигна до там с една бивша приятелка но малкия отказа да се вдигне
posetil te e mekiq a :PПървоначално написано от neznaeshtia
Ся не разбрах проблема - притесняваш се че и двамата сте девствени или че няма да ти стане ?
jUzt mYs3lF...
a kakuv e brpoblema ?
: AMG Corporation
::
Pi4 ko stava aa ni6toПървоначално написано от neznaeshtia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ina4e nqma problem![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
И двете са ми проблем. Също така се притеснявам от това дали ще мога да разкасъм химена т.к моя е 12 см. Абе комплексиран сам общо взето,
btw pi4 na koko si godini?
vij az mislia 4e ne trqbva da se pritesniava6...prosto trqbva da bade6 nejen ....
Problem ima.Ako iskash obache shte vi osvobodia i dvama vi ot tova tejko breme.![]()
Аз ще му помогна на KGW с тази тежка работа няма сам да се мъчи човека я...
Проблема с вдигането, най-често породен от притеснение го има при всички почти. Трябва просто да се успокоиш и да не мислиш за това, защотот това е най-голямата грешка на мъжете като правят секс, да вземат да мислят! Се си мислят за некви гадни работи. Пък щом ти е 12 см...ууу, не ща да те комплексирам, ама или си много малък или никак не си надарен...За химена не се притеснявай - не е толкуз важно.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
i kat ne ti e stanal si mislish che ne si devstven ? hahahahahahahahahahahahahahahhaa adskata glupost braaaaaaaaaaaatnqma problem che ste devstveni butash i go kato novak v taa oblast a tq ohka pri kusaneto na cipata kato oshte po golqm novak
i t`fa e
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
xaxa.....pi4 ti k`vo si se sduhal 4e moje pak li da ti padne we ... tz tz tzspoko we gotin , AKO ne se pritesnqva6 si4ko 6te e O.K.
ii ... nejni4ak da si eii .... xxaxa , are pi4 UsPeH ti jelaq , ama nali nema problem 4e i dvamata ste devstveni , spox
![]()
[color=red]Пич къф е проблема, че сте девствени бе ... важното на тия години да топнеш чушката(съдя за годоните по размера на члена[12 см.]) Еее ... не искам да те комплексирам де ... хяхяхя.
Виждам, че темата е мн стара и се надявам вече да си я опраил вече не 1 ми 100 пъти![]()
161He3aBuCuM забрана за ползване на профил 8т.
нали знаеш, че с твърд секи може, ама само специалиста може с мек хахаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Спаднал ти е, защото си се бил притеснил.Опитай се да се отпуснеш.
Abe q po-spokoino!Kvi sa tiq raboti,pritesnqval se toi!Vseki e minal po tozi pat(a ako ne e,kakto pri teb i priqtelkata ti,6te go napravi).![]()
E то е ясно какъв му е проблема...Но пък винаги има пръв път...Единствена утеха- че момичето ще е достатъчно замислено за себе си а не как ти се представяш тъй че просто мн нежно и любящо
![]()
A boli li kato ti kust cipata?Първоначално написано от LiL`Juliete