- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Striptiz:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (
Zdraveite,dneska sam mn tajna.Vchera gadjeto mi xodi na striptiz,no razbiar se predi tova me popita dali moje i az mu otgovorix che tova e negovo reshenie i che toi triabva da preceni sam.Toi otide saedno s priateli,a te biaxa s priatelkite si!Az ne smiatam tova za normalno!A vie?
Veche sme zaedno 1 godina,a toi xodi po klubove ot 5 godini.
Vchera se skasax da plachkam.Oshte ne moga da go priema!Vapreki che vcehra mi se obadi i kaza da ne se pritesniavam che nishto losho niamq da napravi i che mn me obicha.
Vie kak mislite?![]()
P.S.napravo stana kato pesenta na Ivana-striptiz kato v klipa :P
mi toii da ichuka nqkoi milicsh li ch shte kaji
"milo naebah edi koq si ma tva stana sluchino......"
tebe koi te puna tuka??
milo az ti kazh neshto v chata
Otgovora mi e samo edin-toi me obicha i niama da napravi takova neshto!Prosto toi go smiata za normalno za tva xodi,a izneviarata ne e normalno i toi niama da go napravi!![]()
nqm znachenio e kade e hodil aia , \vajnoto e da si imate doveriq a tva si zavisi samo ot vsa. Ako mu nqmash doveriq.........
Ti si napravi precenka, a za mene lichno... mi zavisi ot momcheto a ne ot tva dali mu se ika neshto ili ne... striptiz bara si e razvlechenie a to taka ili inache si e vid klubche na cherveata lampichka samo che legalno)) {}
ade bichkam va
nikoga ne kavai nikoga zashtoto ne si mu v gashtite mila.......
M,da milichka.Mersi za otgovora :P
ami spored men ne trqbva tolkovalichno da go priemash..tva che e otishyl ne znachi che iska druga ili pyk neshto si tam ... prosto sa reshili da se zabavlqvat s priqteli i tva e a ti vmesto da plachesh i da tyguvash napravi edno jensko parti s tvoite priqtelki za mu vyrnesh jesta i si imaite doverie
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
MI dobre,xubavo razbiram,che e normalno!A prestaviate li si kak sediat i gi obsajdat dokato gi gledat goli?
къде ходи на стриптийз![]()
![]()
не си замъглявай съзнанието с простотии ! Давай го по лабежно![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
Първоначално написано от Confusion
Velvet![]()
neee tvae samo razvle4enie..ni6to pove4e...moje pak dokato gi gleda da si misli za teb-ne obra6tai vnimanie na takiva malki kahari-ima tolkova mn drugi ne6ta!!!!1vij mila niama smisal 6tom te obi4a prosto ne e nujno da izpitva6 takava revnost tq samo ubiva 4uvstvata!
Ne mislq 4e ima6 koi znae kuv problem,6tom iska da hodi na striptiiz kfo tolkoz,a kat ta e qd bre za ko ne otide s negoNedei sa qdosva za takiva ne6ta!!!
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Da,predstaviate li si da otida s nego,kakvato sam ludichka shte vzema pistoleta mu i shte gramna vsichki :P
Ая, а ти защо не отиде с тях?
Нали другите момчета са били с приятелките си
Той ли не е поискал да отидеш там?
Животът е прекрасен
Za6to vsi4ki momi4eta se mislqt za ludi.Vinagi povtarqt "az kakvato sum si ludi4ka" ili "kato se znam kva sum luda" i nikoga ni6to ne pravqt.
Абе те момчетата си имат нужда от такива работи.Хормоните повече ги бият отколкото момичетата така че няма проблем според менПък и те стриптизьорките ги приемат като предмети,даденост,като обикновенно нещо...
![]()
Да Ая защо не отиде и ти е да не те разпитвам много ми обича те човека щом го е казал и щом те е попитакл може ли значи наистина държи на тебе успокой се нищо лошо не е станало вероятно.А пък ако искаш направи нещо за него да го шашнеш малко да спре с тези стриптиз клубове и да излиза някъде с тебе.
..az mislq 4e kato e takav liubitel na striptiza redno e i ti da mu napravi6 edin.....i sam za ideqta 4e ako tolkova te e qd da be6e oti6la s nego...
a 6tom ti e iskal razre6enieto ne se samnqvai v nego...
![]()
Abe,zashto vsichki me pitate edno i sashto!Az shet pukna ot revnost ako otida tam......i neznam kakvo shte pravia!
az misleh 4e sam bolna ot revnost no Aia ti mai si po zle i ot men-znam 4e e gadno no ako ne se opitva6 da q prevazmogne6 6te ti otrovi vrazkata-ne go dopuskai!
Dobre be macka, hem revnuva6, hem tvardi6 4e ne bi go napravilПървоначално написано от Aia
Ne si li protivore4i6?!?!?!? Btw revnuva tozi, koito se misli za nedostoen za polovinkata si, zamisli se
Tova e kovarna bolest
Ne vijdam kakvo tolkova 6a6ka6to ima v cqlata rabota, prosto mom4eto se e pozabavlqvalo, i ti ako iska6 sa6to moje6 da go napravi6
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Малииии, за кви неща се притесняваш и си тровиш живота, тц, тц. Защо не отиде, като си толкова ревнива? Отиваш и му правиш един стриптийз, за да ревнува той, майтап бе, изобщо не мога да те разбера, когато моят мъж реши да излезе някъде, с някой- изобщо не го питам кога, къде, защо- пожелавам му приятна вечер и толкова. Или пък да излезем някъде заедно, а аз да реша, че не ми се стои повече там- ми няма да му развалям хорошото на човека, аз си тръгвам, той си остава- къде е проблема? Не се коркай за глупости, другият път отиди ТИ на мъжки стриптийз (макар че не виждам какво пък му е лошото на женския- и в двата случая бих се кефила на макс).
Щом си сигурна, че те обича не му пили на главата с кого излиза и къде ходи, имай му доверие.
Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!
emi i moq da napravi taka i az taka she reagiram t`fa e dosta tupo aide ako e s tebe da ama ... ama toi moq nqma da go naprai shtoto tuka hodim na disco i nqkoi vecheri ima striptiziorki i toi ne gi gleda a gleda samo men![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
mila,za6to kompleksira6 tolkova?tova e prosto striptiz,ne moga da razbera kakvo lo6o ima da otide6 zaedno s nego?ako bi oti6la ,bi se ubedila 4e vsi4ko e normalno,a sega sidi6 i izmislqva6 vsqkakvi uzhasi.struva mi se 4e bi trqbvalo da qdosva6,ako toi bi te zabranil da hodi6 s negogore glavata!
стига приказки!