- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Striptiz:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (
Първоначално написано от MuMu^83
True
![]()
bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!
Veche edna godina xodime i nito az mu imam doverie nito toi na men!E,kak da stan tva?
...ami 6tom si nqmate doverie za kvo izob6to si govorim.......Първоначално написано от Aia
![]()
![]()
mi 1 godina poznava6 go zna4i dobre ve4e moje6 da mu vqrva6 predpolagam ne se sumnqvai ako naistina nqma osnovatelna pri4ina puk i moje6 da mu kaje6 4e ne ti e priqno i vupreki 4e iska6 da go razbre6 i da mu dade6 svoboda da re6ava sam izpitfa6 malka revnost ili strah...a 6tom e malko zna4i 4e go obi4a6...hubavo e da te revnuvat no po malko...ina4e blqqqqqhae govori s nego
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
mi otivai i ti s nqkoi tvoi priqtelki na mujki striiptiz i da vidim toi kak 6te reargira![]()
![]()
ems... kakvo da kaja ... 6tom si sigurna 4e nqma da ti iznevrevi,za6to da ne go ostavi6 da hodi ot vreme na vreme na mesta,koito mu haresvat... a drugiq variant e da hodi6 s nego,oba4e mislq 4e nqma da ti e mnogo priqteno,pone na men nqma da mi b7de... v edna vr7zka trqbva da ima svoboda...za6toto ina4e 6te po4ne da hodi,dori bez da ti kaje! i togava kato razbre6 ot nqkoi drug 6te ti e o6te po-kofti i 6te pla4ka6 o6te pove4e!
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него
aia,spox. iskal e malko da se pozabavlqva. a ako iska6 da ne go pravi pove4e- napravi mu ti striptiiz ama da e takav 4e da go zapomni avinagi i oniq mi ti dolni striptiiziorki da mu bledneqt na tvoq fon.mislq 4e hem ti 6e se oblek4i6,hem 6e mu dostavi6 super udovolstvie i mn 6e se nakefi. tfa e moq savet. nz moje da ne ti dopada
I will stay forever here with you,my love.
The softly spoken words you gave me
Even in death the life goes on
I'll die but real love is forever
I love you,Sako! {{P}}
neeeeeeeeeeeeeeeeeee az ne bih go priela!!!kak moje da e s tebe i v sa6totovreme da hodi da gleda drugi goli!ne!ako moq napravi taka 6te si pomislq 4e ili ne me haresva ili sam mu omraznala.to tova e edin vid neuvajenie kam tebe.kaji mu 4e ti e nepriqtno i ako te obi4a 6te spre da hodi!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)