.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от MuMu^83
    Nqma znachenie kade e hodil Aia, vajnoto e da si imate doverie, a tva si zavisi samo ot vas.
    True

bRinG y0uR SkiLLs f0r The BaTtLe !!!

Guest
    Veche edna godina xodime i nito az mu imam doverie nito toi na men! E,kak da stan tva?

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от Aia
    Veche edna godina xodime i nito az mu imam doverie nito toi na men! E,kak da stan tva?
    ...ami 6tom si nqmate doverie za kvo izob6to si govorim.......

na kolko si ?(nad 18 nali)
    Немам Подпис...

Тая тема о6те съ6тествува!!!!!! хахахаха
    Немам Подпис...

mi 1 godina poznava6 go zna4i dobre ve4e moje6 da mu vqrva6 predpolagam ne se sumnqvai ako naistina nqma osnovatelna pri4ina puk i moje6 da mu kaje6 4e ne ti e priqno i vupreki 4e iska6 da go razbre6 i da mu dade6 svoboda da re6ava sam izpitfa6 malka revnost ili strah...a 6tom e malko zna4i 4e go obi4a6...hubavo e da te revnuvat no po malko...ina4e blqqqqqh ae govori s nego
    ...edin za vsi4ki...
    ...i vsi4ki za ganja...

Супер фен
    Град
    sofia
    mi otivai i ti s nqkoi tvoi priqtelki na mujki striiptiz i da vidim toi kak 6te reargira

Повече от фен
    Град
    Sofia
    ems... kakvo da kaja ... 6tom si sigurna 4e nqma da ti iznevrevi,za6to da ne go ostavi6 da hodi ot vreme na vreme na mesta,koito mu haresvat... a drugiq variant e da hodi6 s nego,oba4e mislq 4e nqma da ti e mnogo priqteno,pone na men nqma da mi b7de... v edna vr7zka trqbva da ima svoboda...za6toto ina4e 6te po4ne da hodi,dori bez da ti kaje! i togava kato razbre6 ot nqkoi drug 6te ti e o6te po-kofti i 6te pla4ka6 o6te pove4e!
    Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}

Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него

Град
    nqkade tam
    aia,spox. iskal e malko da se pozabavlqva. a ako iska6 da ne go pravi pove4e- napravi mu ti striptiiz ama da e takav 4e da go zapomni avinagi i oniq mi ti dolni striptiiziorki da mu bledneqt na tvoq fon.mislq 4e hem ti 6e se oblek4i6,hem 6e mu dostavi6 super udovolstvie i mn 6e se nakefi. tfa e moq savet. nz moje da ne ti dopada
    I will stay forever here with you,my love.
    The softly spoken words you gave me
    Even in death the life goes on
    I'll die but real love is forever

I love you,Sako! {{P}}

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    neeeeeeeeeeeeeeeeeee az ne bih go priela!!!kak moje da e s tebe i v sa6totovreme da hodi da gleda drugi goli!ne!ako moq napravi taka 6te si pomislq 4e ili ne me haresva ili sam mu omraznala.to tova e edin vid neuvajenie kam tebe.kaji mu 4e ti e nepriqtno i ako te obi4a 6te spre da hodi!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си