- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Samo spodelqm,koito iska neka dade suvet!!!:(
Hi na si4ki!!!
Na4i as poprincip ne pu6a,daje i ne sum si mislila 4e nqkoga 6e propu6a i to poradi takava tupa pri4ina!!!Ami propu6ih zaradi mom4e,iskam da vi pitam struva li si???Pu6a mn rqdko,no vse pak!!!Toi porincip pu6i i treva i 4ai...t.e. napu6va seTA PAK DA PITAM STRUVA LI SI DA PU6A ZARADI NEGO I DALI 6E GO VPE4ATLQ TAI,MAKAR 4E MOJE DA KAJETE 4E TEMATA E ZA LUBOV!!!
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
suglasna, naistina e super tupo da pu6i6 zaradi negoПървоначално написано от Murderdoll
i da mu pravi6 po takuv na4in vpe4atlenie
![]()
ne, ne si struva!!!! razbiram da pu6i6 ako ti se pu6i ama ei taka za da se haresa6 ne mom4enqkak ne vurvi....puk i sega cigari, posle treva i t.n.
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Ne du6ko,ne si pu6a ei taka,ponqkoga mi se pu6i,no...Abe 4estno kazano sega pu6a nai mnogo 10-15puti na mesec!!!Ako tfa se nari4a pu6ene!!!!!??????????????Horata tolkoz pu6at za edin den!!!Първоначално написано от Dharma
razbira se che ne si struva,e az ne sum perfektnia primer shtoto proslushah metal zaradi momche,no vse pak za momche nishto nedei da pravish kato iska da te goni dobre ama nedei ti da go gonish,ne si struva
i spored men ne si struva izob6to.ne mislq,4e trqbva da pravi6 ne6to (o6te pove4e ot toq rod ne6ta)samo i samo,za da se haresa6 na nqkvo mom4e.toi,ako te haresva 6te e zaradi tova koeto si ti samata,a ne zaradi tva na koeto se pravi6 i koeto vsa6tnost ne si.az taka mislq.i mislq,4e ako ti ne si negoviqt tip momi4e ,ne bi mogla da go vpe4atli6 osobeno s tva ne6to.am ni nam vas6tnost i toi samiqt kakav e po harakter i dali se vpe4atlqva lesno ot podobni ne6ta.tva vsi4koto si e moe li4no mnenie.ottam natatak ti izbira6 dali si struva da prodaljava6 po toq na4inПървоначално написано от lady_miss
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
estestveno,4e NE si zalujava...![]()
zaradi tova mom4e,koeto moje i da NE ti oburna vnimanie ti si susipva6 zdraveto i to NE po tvoq jelanie..![]()
nqma smisal prosto.. toi ne trqbva da se vpe4atli ot tova,4e pu6i6,a ot drugi tvoi ka4estva![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен ще му направиш много по-голямо впечатление, ако не пушиш. Така се открояваш от останалите и ще те забележи и запомни с нещо.
Ne6ta da davam savet umrazna mi
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Ne si struva. Izbroiha ti veche suma prichini. Nqma da se povtarqm. Prosto postypvash strashno ama strashno glupavo. I bih kazala, che tova e edna ot glupavite prichini, zaradi koito ne si vqrvala nqkoga da propushish.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
nali znae6-purvo e 10-15 puti na mesec,posle 30 puti i taka...ne si struva zaradi edno mom4e.dobre be,kude e smisula da po4ne6 da pu6i6 zaradi nqkakuv samo za da mu se haresa6?kude e logikata?nqma da 4akam otgovor,a napravo 6te si otgovorq sama-logikata e nikude.prosto q nqma.zatova ne vur6i gluposti,a se osuznai
Любовта е най-висшата степен на омразата
6e byde mnogo jalko ot tvoq strana!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
az spodelqm mnenieto na ostanalite .sega mnogo momi4eta pu6at i ti 6te go vpe4atli6 to4no s tova 4e ne pu6i6i i ne se pritesnqva6 da bade6 razli4na .v nave vreme vsqko momi4e iska da izgkejda po golqmo no cigarite ne sa na4ina o6te pove4e za da vpe4atli6 edno mom4e.no tova si e tvoi izbor
jivota ne se meri po broq izdi6vaniq na vseki 4ovek , a po broq migove spira6ti dyha
Spri gi dokato moje6! sega sa 10-15 na mesec, posle 6te stanat 10-15 na sedmica, posle na den...posle moje i po 1 kutiq na den da propu6i6.Moje da ti zvu4i nevyzmojno tva i 4e nikoga nqma da pu6i6 tolkova mnogo, oba4e 6tom i sega kazva6, 4e ti se pu6i ponqkoga....6te stane zle...Az sym pu6a4...
A za pri4inata da po4ne6 cigari...hm...spored men nqma zna4enie pri4inata, vse e sy6tiq efekta.
Syvet- otkaji gi napylno! Men postoqnno me karat da go napravq tva....
Too much love will kill you
if you can't make up ypur mind
Torn between the lover
and the love you leave behind
you're headed for disaster,'cos you never read the signs
Too much love will kill you everytime
Едва ли някои от юзърите ще ти каже, че има смисъл .. и че трябва да продължиш да го правиш ..
Според мен си просто предната лигла без собствено мнение и орянтация ... Ако ти се пуши - пуши, ако пушиш заради някакъв си идиот само и само, за да те забележе - просто не го прави, защото най-малкото е смешно ...
Peace
i as sum na tva mnenieПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
MERSI MNOO,RAZBRAH,4E STE PRAVI I NA 100% 6E VI POSLU6AM,DORI VE4E GO PRAQ...10X OTNOVO
Adski tapo e da propushish zaradi nqkoi drug.Po dobre gi spri navreme 4e posle stawa trudno.
"Freedom is the right of all sentient beings."
"Experience is the benchmark of maturity."
"If you look first, you may not leap."
"Among the winners, there is no room for the weak."
"Consistency is victory."
nedei ne e got-ot opit znam
O,ne si trovi zdraveto! i ti kazvash: rqdko! ami to ottam se po4va! posle sha se moli6 da ne si po4vala da pu6i6! Nedei,si4ki sme edinodu6ni! a pak i kaf e smisala?! imashe edna takava tema: moderno li e da se pushi i zadrasteni li sa nepushachite? vlez da vidi6.. nqq smisal!
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
ем въобще не си струва да ти кажа 4естно
колкото и добре да се държи с тебе колкото
и да ти доказва любовта си не си струва да
се тровиш защото не се знае колко дълго ще ходите
и дали изобщо той е любовта но живота ти а той не е
нз на колко години си но със сигурност те о4акват още
сумати любовиа и съм сигурна 4е едва ли ще се впе4атли от
факта 4е следваш неговото падение би трябвало мом4ето да си
дава сметка с какво се е захванал и да е готов да поеме последствията![]()
Ако току що сте си намазали филия с лютеница, то непременно ще я изпуснете на най чистото място около вас и филията непременно ще падне с намазаната страна надолу.
e 4e tva pu6ene li e be?? to izob6to ne se broi;}}
nqma da go vpe4atli6 toi si te haresva takava kakvato si. ama ako si re6ila da propu6va6 nqma lo6o az sam s teb;ppp bazik![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
За мъж не давам нищо - най-малко здравето си.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.