- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- oshte edna ot moite si temi
oh horica narichaite me kvato iskate ako iskate flooder-ka ako iskate kakto mnogo hora kazvat prevzemka ili kvoto tam si izmislite no vse pak tva e miasto za hora koito imat dopitvania,na vas moje da vi se stori glupavo no za men e vajno prosto mi otgovorete s da ili ne...
smiatate li che predi samoubiistvo e dobre da se ostavi predsmurtno pismo????
MIRISI
Smqtam 4e trqbva dav smisal ti se samoubiva6 zaradi ne6to i horata nqma kak da raberat za kakvo ako ne e prekaleno logi4no de ... hubavo e da napi6e6 iz4erpatelno za6to go pravi6 ... pone na horata zaradi koito go pravi6 da im e gadno i da si mislqt 4e te sa vinovni za tvoqta smyrt....
P.S. priatno samoubivane ako 6e se samoubiva6da mi prati6 karti4ka ot ada :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
e chak samoubiistvo ne smiatam da opitam s veni i da stresna mamince che otdavna ne sum ia podlagala na shokovi situaciiПървоначално написано от Momchence
eh be na4iii,pak su suglasna s tebeПървоначално написано от Murderdoll
![]()
btw,dimo,profila ti e ubiistvenznam 4e ne e po temata
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
iska6 otgovor s da i ne -as ti kazvam "DA"![]()
![]()
da opredeleno trqbva da ostavish pismo!! (kakto kazaha i vsichki predi mene de.. lolz=), zashtoto posle vsichki se pitat zashtooo i si mislqt dali te sa vinovni ili ne i se tormozqt den i nosht!! naaai-veche roditelite, primerno az ako bqh roditel i deteto mi si samoubieshe napra shtqh da umra!!!! shoto tva znachi, che sum oburkala vsichko!! i che edva li ne sum prevurnala jivota na deteto si v neponosim ad.. ili puk ako ne sum prevurnala az v ad, shte si mislq kak ne sum zabelqzala, che ti mu e toolkova zle ta da sloji krai na jivota si!! ujas! kva temaaa napravo e plasheshto! nali nqma da se samoubivash, che ne mi stana qsno..![]()
p.s. momchencee kato ti vidqh avatara taka se uhilih!! mnogo me izkefi!! btw prilikata s bsg narochna li e??
Your love is one in a million
Ami mislq 4e da ... :}} Kysmet
a ne moga da ti obeshtaia che niama da go napravia ama ti ne se striaskai te drugite ot foruma veche sa mi sviknali na tia izcepki .hihiihi tva kum momchence me nakefi:PPPПървоначално написано от so mazy!
I az mislq che trqbva da se napishe pismoama she e mnoo gadno i zlobno i she si pishe sichko bez nikvi nedomlyvki i t.n. xax predi kato si misleh da ska4am ot 13 etaj (
![]()
) si misleh kakvo pismo she napisha, i kak vytre she pishe za vsichki, koito sa me naranili i tam zashto sym go napravila, za nashte shteshe da ima mnogo pisano... ave shturotii
ama pismoto e zadyljitelno![]()
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
ahamm... znachi chesto se sluchva da si mislish za tva.. mnogo mi e stranno tva - kak she iskash da se samoubiesh toolkova rano? v misul predi da si napravil tolkova mnogo neshta, koito bi mogul da napravish.. ot druga strana tova e mnoooogo donur nachin da si otmustish!! haha obache puk ne e li po gotino da go napravish v svoe prisustvie (lolllz), za da im vidish fizionomiite i da se nakefish?? nqksi mnogo mi stava kofti, kogato neshtata ostanat taka bez otgovor.. slagash krai na vsichko i ne obqsnqvash !? ne go razbiram tva az sum po-dulgite obqsneniq i karanitzi lolz, ne moga da go zaddurja v sebe si i vse se opitvam da se izrazqvam chuvstvata i mislite si, kolkoto se moje poveche i taka.. puk imam edna slabost - mnogo mrazq, kogato izpusna neshto lollz a kato se samoubiq tolkova mn neshta shte izpusna..
oh az mai neshto prekalih.. sorry ako sum te uttegchila lollz ama veche go napisah, taka che po-dobre da ne go triq![]()
![]()
p.s. puk i ako se samoubiesh koi shte vliza vuv foruma i shte puska takiva interesni temichki ?? lollz![]()
![]()
Neeeee kak moja da si go pomisli6 prilikata e syvsem slu4aina ... :PПървоначално написано от so mazy!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ba interesni,mnogo niama shto az se chudih dali da ne izpolzvam ideiata na moia idol Dead (goliam black metalist) koito se samoubiva kato mlas sled kato si preriazva venite a sled tva se grumva s pushka ta se chudih dali dane ostavia kato negovoto pismo -Izviniavaite za vsichkata tazi kruv- ama si mislia che e mnogo brutalno za surceto na maminka mi ta za tva pitah kvo mislite vie
hahah toq maniak e izmislil bache proshtalno pismo...seriozno, ako se samoubiesh nqma da ti go prostq
she doida da te izrovq i she ti vkaram edin bi4 (bahti zaplahata) :P
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...
off: Momchence луд си![]()
![]()
![]()
ами..за предсмъртното писмо-да,трябва да оставиш иначе самоубийството ти е безмислено...
в топла нощ през юли
mi az mislq 4e si mnogo glupava i prosta no tova sym ti go kazval mnogokratno i makar da te imam za izmet i parcal edin syvet ot men - trqbva da si mnogo glupav (ti opredeleno si) za da si rejesh venite za da stresnesh maika si prosto ne go pravi pomisli za gorkata jena koi znae kak bi se po4uvstvala (osven ako ne ti e na akyla de shtoto togava moje da i se stori i zabavno)Първоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от Momchence
haha! da we i az taka si pomislih, ama ti sigurno dori ne si zabelqzal, che ima prilika, nali??![]()
![]()
kum satanas_daughter - awe choveko q se pospri malko!! az i v depresiq, kato sum ne sum tolko chernogleda i samokritichna! ima tolko hubavi neshta, za koito si zaslujava..
p.s. as inache vse pak da kaja, che spored men nai-lesno e s hapcheta(ma ne nqkvi sluchaini mi nesho po-taka) ili napravo otrova , obache takava, ot koqto se umira bezbolezneno.. =)
aaa kvo se setih!! edna kniga!! tam go ima vsihko tva za samoubiistvoto!! gorsehto ti q preporuchvam!!!!!!!!! --> Вероника решава да умре - paolo kuelio (sorry ma ne namerih er maluk nakirilitza i se otkazah lol!)
a da znam za kakva me imash,moje i da sum takava neznam ne plashtam danuk obshtestveno mnenie,a i vseki lud s nomera -tva si e moiaПървоначално написано от air_J
v tvoq slu4ai govorime za cqla programa no kakto i da e syveta mi e ne pri4inqvai tova na maika si a v kraina smetka ti moje da napravish kvoto si reshishПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Левски шампион але але!
за предпочитане е да няма да се самоубиваш?
Зависи за кво ще се самоубиваш...
Ако всички те дразнят,не оставяй писмо...за да им е кофти,че не знаят що си се самоубила.![]()
mislq,4e 6te e mnooogo typo ot tvoq starna,ako se samoubie6kazvam ti go ot li4en opit.4ak sled kato go napravih razbrah,4e e adski typo! nai-lo6iat na4in da izbqga6 ot problemite si. a i naistina li iska6 da umre6 predi da si opitala toolkova mnogo ne6ta?!
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ae,hora kvo si stava na vas?Momi4eto iska da se samoubie,a vie i davate syveti kak da go napravi...i dali da ostava pro6talno pismo....Da....taka e-vseki da pravi s jivota si kvoto iska...nali si e negov?!Ama,na vas nqma li da vi stane syvestno,ako Satanas_daughter vzeme,4e napravi nqkoq glupost?!
TAka....Satanas_daughter(i vsi4ki,na koito im e pisnalo ot jivota)....nz kakva e pri4inata da vzeme6 tova re6enie...da posegne6 nza jivota si,a i pri tova ne e moq rabota....no zamisli se dali ima smisyl da pravi6 ne6to tolkova seriozno i glupavo...za da si otmysti6...dokaje6...ili prosto da nameri6 re6enieto na nqkyv problem!?Sigurna sym,4e v "deprediqta",v koqto si izpadnala...misli6 za vsi`ko lo6o,za tva 4e jivotyt e bezsmislen,4e ne ti se jivee...4e ve4e si otteg4ena...V jivota na vseki edin ot nas...nastypvat takiva momenti,v koito se 4uvstvame othvyrleni,smqtame,4e nikoi ne se interesuva ot nas...4e prosto nqma smisyl ve4e da se jivee...tva sa edni takiva depresii,koito se preodolqvat...blagodarenie na priqtelite,i horata,koito te obi4at...A az sym sigurna,4e si zaobikolena ot takiva hora?!Molq te nedei da pravi6 gluposti,obmisli hubavo deistviqta si....Pogledni jivota ot hubavata mu strana...zamisli se za tova,koeto te kara da se usmihva6,za horata,koito obi4a6...i za bolkata,koqto 6te im pri4ini6,a ti ne celi6 tova nali!?Aide...i znai,4e tova koeto ne ni ubiva ni pravi po-silni!!!!
PEACE EVERY ONE!!!
Be strong!Be free!Be cool!Be you!And think before you act!!!!
he mnogo ti blagodaria za zagrijenosta,no az naistina ne moga da nameria neshto na koeto da se usmihna ne namiram nishto hubavo pokrai men samo materialno,mi ne sum takava,predpochitam da umra mnogo puti sum se zamisliala i obmisliala i sum stignala do dva zakluchenie che go iskam poveche ot vsichko i sum sigurna che kudeto i da ida sled kato umra shte e po hubavo ot segashnoto mi polojenieПървоначално написано от MaD_CaT*
Ne ne go iska6!!!I az sym sigurna v tova!?I otkyde moje6 da si sigurna,4e sled kato umre6 6te otide6 na po-hubavo mqsto...ta tova e glolqm grqh!!!Nz....kato 4e li s tezi postove i az iskam da ubedq sebe si v ne6to...za6toto naposledyk...i az izpadam v takiva edni depresii....no misli otnovo i otnovo....ima smisyl...vyv vsi4ko!!!6te napravi6 ogromna gre6ka,ako posegne6 na sebe si!!!!POvqrvai mi,mila....ne te poznavam,no seriozno po4vam da se pritesnqvam za tebeПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Govori s priqteli....i spri go toq Heavy meryl,6oto...qvno toi e pri4inata..za tezi lo6i i natrap4ivi misli v glavata ti!!!!Priemi moq priqtelski syvet...i 6te vidi6,4e taka e nai-dobre....no spri da misli6 za vsi4ko lo6o!!!