.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Guest
    az mnoo pati sam mislila za samoubiistvo daje sam pravila i opiti xixixi

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

♥

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    абе ти внимавай да не се самоубиеш
    верно щот като се видим после в ада
    напрао ше те влача из целия ад честно
    ти казвам
    иначе ако искаш само да я постреснеш
    остави някво писмо там
    To4no Taka ...
    Ei Sam ... AKo si posmqla da napravi6 ne6to takova .... Abre Nedei taka me pla6i.
    Ti Znae6 li 4e ako napravi6 ne6to takova az totalno 6te se pobyrkam!
    Prosto ako iskash da splashish mam4eto si ... ostavi nqkakvo pismo ... am ne pravi tazi gre6ka molq te!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az sum pravila edin opit...
    vijte kvo horica nema smisum da me razobejdavate shtom sum si go reshila shte stane rano ili kusno.

Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    i az sum pravila edin opit...
    vijte kvo horica nema smisum da me razobejdavate shtom sum si go reshila shte stane rano ili kusno.
    ne

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    mi az mislq 4e si mnogo glupava i prosta no tova sym ti go kazval mnogokratno i makar da te imam za izmet i parcal edin syvet ot men - trqbva da si mnogo glupav (ti opredeleno si) za da si rejesh venite za da stresnesh maika si prosto ne go pravi pomisli za gorkata jena koi znae kak bi se po4uvstvala (osven ako ne ti e na akyla de shtoto togava moje da i se stori i zabavno)
    след като прочетох първата страница съвсем си бях стреснала, че всички съвсем са си загубили акъла, ама имало и разумни хорица бре

как можеш дори да си помислиш да причиниш това на човека, който най-много те обича - да носи вината за твоята смърт? ето затва момичета дето ги гони пубертета не трябва да слушат блек или дет метъл, защото им промива много здраво мозъка че и писмо ще й оставя...тц тц..наглост наглост ...

накрая ще стане играчка плачка, ама да видим...
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

И на мен ми се е случвало да се отчаям от всичко и всички и накрая все се намира нещо, което да те крепи. Колко ранички съм имала по ръцете, обаче да се нараня сериозно никога! Недей и ти да го правиш. Намери нещо, което да обикнеш и живей заради него, както казжаше един много добър приятел. А ако не, живей за да дразниш другите. Никакви писма, никакви такива. Прекалено много си те уважавам, че да ти давам мнение да остави ли писмо или не. Няма да ти се налага да го мислиш! Всичко ще бъде наред!
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Guest
    Не четох другите мнения и само ще кажа - яко ти беше майка и детето ти напишеше такова нещо и го направи - как ще се чустваш? Малкото ти момиченце направи такова нещо как ще се чустваш като знаеш че се отказва от живота на такава вазраст? от здравословна гледна точка - нямаш представа колко не вастановяващи се мозъчни нервни клетики ще и загинат заради ТВОЙТА ГЛУПОСТ!
    + проблемите се забавят но не се забравят от висшия разум - рано или касно пак ще доидат ако ще да е в друг живот!

Guest
    am Satanas_daughter sorry moito momi4e ma misla 4e si adski kuha i sq 6ti kaja 6to....
    na4i az imam mn priqteli satanisti ama ne takiva kato teb a istinski 6toto ti si satanistka samo vyv foruma qvno,osven tva ti gledah snimkite tam det si gi pratila v maila na saita i se smqh s glas xaaxaxxaxaxaxa
    na4i moje bi ako ne bqh vidqla snimkite ti i ne bqh 4ela nekfi drugo tvoi izkazvaniq bih si pomislila 4e verno si nqkva vglabena satanistka i verno iska6 da se samoubiva6 i nz si o6te kvo oba4e de da znam sme6na si be momi4e 4ak mi e tupo xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxa i na kva po - to4no se prai6 4e ne mi e mn qsno?!?!?! ta ti si prosto edna tupa puberka koqto neuspe6no se opitva da byde razli4na ot drugite i se misli za mn interesna a i tva e mn typo da se samoubie6 kakto nqkoi drug se e samoubil .. tolkova li si tupa 4e ne moje6 da si izmisli6 sama na4ina po koito da go napravi6 ? za6to trqbva da kopira6 ne4ie samoubiistvo nali uj se pravi6 na razli4na ??? aaxaxaxaxaxaxaxax

offf sme6ni hora bol

aide begai da si izmie6 zybkite predi lqgane

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грахче
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    mi az mislq 4e si mnogo glupava i prosta no tova sym ti go kazval mnogokratno i makar da te imam za izmet i parcal edin syvet ot men - trqbva da si mnogo glupav (ti opredeleno si) za da si rejesh venite za da stresnesh maika si prosto ne go pravi pomisli za gorkata jena koi znae kak bi se po4uvstvala (osven ako ne ti e na akyla de shtoto togava moje da i se stori i zabavno)
    след като прочетох първата страница съвсем си бях стреснала, че всички съвсем са си загубили акъла, ама имало и разумни хорица бре

как можеш дори да си помислиш да причиниш това на човека, който най-много те обича - да носи вината за твоята смърт? ето затва момичета дето ги гони пубертета не трябва да слушат блек или дет метъл, защото им промива много здраво мозъка че и писмо ще й оставя...тц тц..наглост наглост ...

накрая ще стане играчка плачка, ама да видим...
    tfa 4e Satanas_daughter drynka gluposti i 4e qko q pere hormona nie mnogo dobre go znaem :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Guest
    Mom4ence ne e hormona a prostotiqta

Kittie, Momchence vijte kvo mainata vi!!! ne me poznavate za da kajete dali si izmisliam ili ne,az opitah da spodelia,a vie me obvinihte za sobstvenite mi chuvstva i misli...mu hubavo ...ama ne ste pravi!!!!

a do kolkoto to gostcheto vij kvo ima razlichni satanisti,a dvama satanisti s ednakvo mnenie niama,tva che ne sum kato tvoite priateli ne znachi che triabva da me obiniavash za tupa poziorka i kakvoto oshte tam beshe!!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    am Satanas_daughter sorry moito momi4e ma misla 4e si adski kuha i sq 6ti kaja 6to....
    na4i az imam mn priqteli satanisti ama ne takiva kato teb a istinski 6toto ti si satanistka samo vyv foruma qvno,osven tva ti gledah snimkite tam det si gi pratila v maila na saita i se smqh s glas xaaxaxxaxaxaxa
    na4i moje bi ako ne bqh vidqla snimkite ti i ne bqh 4ela nekfi drugo tvoi izkazvaniq bih si pomislila 4e verno si nqkva vglabena satanistka i verno iska6 da se samoubiva6 i nz si o6te kvo oba4e de da znam sme6na si be momi4e 4ak mi e tupo xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxa i na kva po - to4no se prai6 4e ne mi e mn qsno?!?!?! ta ti si prosto edna tupa puberka koqto neuspe6no se opitva da byde razli4na ot drugite i se misli za mn interesna a i tva e mn typo da se samoubie6 kakto nqkoi drug se e samoubil .. tolkova li si tupa 4e ne moje6 da si izmisli6 sama na4ina po koito da go napravi6 ? za6to trqbva da kopira6 ne4ie samoubiistvo nali uj se pravi6 na razli4na ??? aaxaxaxaxaxaxaxax

offf sme6ni hora bol

4oveko neznam koi si ot kade si i kakvo si ... no shte ti kaja 4e ima golqma razlika mejdu tvoite priqteli i Satanas_daughter.I da dobavq ... po leki4ko s obidite!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis

offf sme6ni hora bol

4oveko neznam koi si ot kade si i kakvo si ... no shte ti kaja 4e ima golqma razlika mejdu tvoite priqteli i Satanas_daughter.I da dobavq ... po leki4ko s obidite!
    tstst , ama az ne sum kazala 4e moite priqteli sa kato neq !
    naistina ne q poznavam oba4e po tiq forumi malko ili mnogo moje6 da opoznae6 daden 4ovek osven tva kakto kazah-vidqh q i vizualno!
    i spored men 4ovek koito e trygnal da se samoubiva-prosto go pravi a 6tom tolkova go obsujda6 tova s drugite tova zna4i 4e te e strah da se samoubie6 i 4e vsu6tnost prosto tova e na4inyt ti da privle4e6 vnimanie i opityt ti da byde6 razli4na!
    i ne 4atnah kvo tolkova sym te obidila ma ae zdrave da e...
    a i za tva 4e dvama satanisti na edno mnenie nqmalo- xxaxaaxxaxaxa aide da pitame dvama satanisti kvo mislqt za isus i da vidim kolko 6te sa im razli4ni mneniqta axaaxaxaxaxxaaxaxaxxaax
    am 4akai da ti dam ako iska6 predlojenie za samoubiistvo (6toto qvno kat trugne6 da se trepe6 6a e podobno na drugo samoubiistvo) .....zna4i edin friend-satanist mi razpravq za nqkav negov priqtel det se samoubil predi 8 god po sledniq na4in: na4i pi4a e 4akal da doide palnolunie i tam ne pomna to4no i nqkva data spec 4akal ,tam nekvi sataninski istorii(az sum heavy i ni sa zanimaam sys Satan) i kat stanalo palnolunie i pyrvo oti6al v nqkvo grobi6te i tam hvanal 2 kotki i gi utrepal i se umazal s kryvta im i na ednata i e zel kojata nali i si q e slojil na glavata kato 6apka aaa da i mislq4e be6e vzel nqkva lopata i tq omazana v kryv i sled tova izlqzal na pytq i oba4e ot strani i kato doidela kola se pokazval ta da go vidqt oba4e toi 4akal kamioniskal da go smaje kamion i 4akal ne se znae kolko i se zadal kamion i toi zastanal to4no sre6tu nego i hop si4ko bilo perfektno izpulneno .... aa da 4oveka e ostavil pismo bilo mu v djoba i tam e opisal to4no kak 6te se samoubie i nakraq pi6elo "mamo,obi4am te , oba4e otivam tam kadeto mi e mqstoto" ili ne6to takova ne moga da kaja kvo to4no
    ama kat se samoubie6 pi6i tuka da vida kvo e stanalo
    xaxaxaxaxaxa
    a spored men tva s venite e super tupo 6toto seki go pravi de da znam ima tolkova na4ini da se utrepe6 oba4e az ne spiram da si mislq 4e si prosto edna ot mnogoto poziorki ama jivi i zdravi vseki ima pravo da se izjivqva kat nqkav axaxaxxaaxxaxa
    ae hodi sa trepi moje i na men da mi napi6e6 pismo xaaxxaxaxa

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Оххх.....Какво самоубийство бе момиче.Ще се самоубиваш ли???Аз малко не схванах.Разбрах,че или искаш само да стреснеш майка си или искаш да се самоубиеш.
    Но това за майка ти е супер тъпо.Ти трябва да си некав дебил,за да го направиш това.Егати!!Как ще тормозя по тоя начин човека който ми е дал живот и през цялото си съществуване се е борил,за да ми осигури добро бъдеще.Е тва е супер тъпо Не знам какво да кажа просто.УЖАСССС
    А ако искаш да се самоубиваш кво да ти кажа?Ми не си добре.Явно хормнона яко те тресе.Ужас.И на колко години си?12,14,16?? Сатанистка си викаш??Не знам направо.Аз тея хора не ги разбирам.Кво значи да си сатанист?!?!?Ми за мен това си е лично позйорство.Абе не знам,аз не разбирам и не мога да кажа какви са тез хора.Не познавам и теб и не мога да кажа дали само се правиш на такава.Но мисля,че е тъпо.Земи се стегни и не прави глупости.Помисли колко много хора те обичат и колко биха страдали ако те няма.
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Guest
    shternata na satanata (blahahahahaha ) dai data na saboubiistvo da si organizirame kuponche tuka 1-vite dve pitieta shte sa na men

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
    Сатанистка си викаш??Не знам направо.Аз тея хора не ги разбирам.Кво значи да си сатанист?!?!?Ми за мен това си е лично позйорство.
    а като не знаеш не говори.ти поне
    веднъж в живота си виждала ли си
    сатанист?не това не са хората с белите
    лица и черните дрехи, сатанистка може
    да е и кротката бабка дето ти е съседка...
    с цялото ми уважение към теб ама тфа дето
    го каза за позьорството си е пълна глупост
    аз същото мога да го кажа за християните,
    мюсюлманите, будистите и квит още има там
    не мога да разбера защо трябва да се отнасяте
    към сатанистите се едно сме някфа паплач...
    утайка на обществото...а не е така д*ба

изобщо ми е чудно знаеш ли разликата между
    сатанист и дяволопоклонник...и кво е сатанист
    изобщо...ама нали тряа се покажеш че си ревностна
    поддръжничка на бате исус и компания...тц тц
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    mai "da"... no ne se samoobivai.. lol ne ti preporuchvam!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Guest
    mdam...i az ne sum syglasna 4e satanizma e poziorstvo axaxxaxa ta to si e cqla religiq be momi4e .... oba4e dqvolskata 6terka 100% e pozior4e ama nek se izjivqva - vse pak vseki se bori za svoite 15min slava
    i da ti kaja ,6terko, ti ako se samoubie6 na nikoi nema da naprai6 vpe4atlenie nema da e kato pri dead nema da e kato napr [pri kurt cobain axxaxaxaxaxa ta ti si nikoq xaaxxaxa za kfo 6se trepe6 , ne 4e mi trqa6 ma aku sa utrepe6 ne6ta da ta kajat po novinite 6tot togava 6si kaja : eto o6te edin 4ovek si otide ot toq poburkan svqt ...a tva ne e 4esno zakvo ti 6e hoi6 tam na toplo v ada a az da seda tuka da mruzna
    axxaxaxaxaaxxaaxxaxaxaaxxaxaxaaxxaxaxaxa
    am nz az li4no mn uvajavam ISTINSKITE satanisti 6toto znaqt v kakvo vqrvat i znaqt koi sa i znaqt to4no za kakvo se borqt a na teb ti li4i prosto kolko si ploska i bezharakterna i 4e si prosto edno momi4e koeto s ni6to ne se otli4ava ot ostanalite
    xaaxxaxaxa ae idi sa utrepi sq 6tot ta "ubidih"

HORAAAA vie ne mojete da chetete maiitah samo za predsmurtnoto pismo ne sum vi pitala dali da se samoubivam ili ne,ne me strah probvala sum vednuj shte probvam i pak...pitah samo za shibanoto pismo ne za tva dali da se samoubia i kak da go napravia
    i kum nashia gost,niama satanist s ednakvo viarvane v satanata osven diavolopoklonicite,na gostcheto poneje si niama mnogo poniatie ot satanizum i diavolopoklonichestvo i poneje me mutzi da razkazvam eto tuka da prochetesh http://forum.all.bg/showflat.php?Cat...b=5&o=&fpart=1

Град
    София
    HORAAAA vie ne mojete da chetete maiitah samo za predsmurtnoto pismo ne sum vi pitala dali da se samoubivam ili ne,ne me strah probvala sum vednuj shte probvam i pak...pitah samo za shibanoto pismo ne za tva dali da se samoubia i kak da go napravia
    i kum nashia gost,niama satanist s ednakvo viarvane v satanata osven diavolopoklonicite,na gostcheto poneje si niama mnogo poniatie ot satanizum i diavolopoklonichestvo i poneje me mutzi da razkazvam eto tuka da prochetesh http://forum.all.bg/showflat.php?Cat...b=5&o=&fpart=1
    xaxaxxa ti ne se vijda6 kakvo pi6e6 "ne me strah probvala sum vednuj shte probvam i pak" tfa samoubiistvoto ne e kato ka4amaka ... probvah vednyj 6e probvam i pak nali za tfa e samoubiistvo za da umre6 ... kfo zna4i probvah da se samoubiq ...xaxaxaxaxaxa tfa tfoito e lignq! (ni6to li4no ma zvu4i sme6no)
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

,o probvah vednuj ama ne stana,i ne me e strah da probvam pak,i ne mi govori za lignia pogledni sebe si,togava govori na men za lignia!!!

Фен
    Град
    In ThE MiDDlE oF NoWhErE
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    Цитирай Първоначално написано от {}Slanchiceto{}
    Сатанистка си викаш??Не знам направо.Аз тея хора не ги разбирам.Кво значи да си сатанист?!?!?Ми за мен това си е лично позйорство.
    а като не знаеш не говори.ти поне
    веднъж в живота си виждала ли си
    сатанист?не това не са хората с белите
    лица и черните дрехи, сатанистка може
    да е и кротката бабка дето ти е съседка...
    с цялото ми уважение към теб ама тфа дето
    го каза за позьорството си е пълна глупост
    аз същото мога да го кажа за християните,
    мюсюлманите, будистите и квит още има там
    не мога да разбера защо трябва да се отнасяте
    към сатанистите се едно сме някфа паплач...
    утайка на обществото...а не е така д*ба

изобщо ми е чудно знаеш ли разликата между
    сатанист и дяволопоклонник...и кво е сатанист
    изобщо...ама нали тряа се покажеш че си ревностна
    поддръжничка на бате исус и компания...тц тц
    Е добре.Съжалявам,че изразих мнение изобщо.То вече се замислям дали има изобщо смисъл да пиша тук.Или ще съм флудърка или не знам кво пиша.Няма значение.Не съм казала,че сте утайка на обществото.Просто ми изглежда странно.Ох не знам.Няма значение.Просто ако пиша някога,не си правете труда да четете написаното от мен.Явно не ви изнася и понася
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    znae6 li kvo 4esto sum se zamislqla.za men e da.bih iskala da ostavq predsmurtno pismo za da uspokoq blizkite mi i pone malko bolka da im spestq vupreki 4e bolka vinagi 6te ima.no kakvoto i da stava samoubiistvoto e izraz na slab harakter men ne me e sram da kaja 4e sum slaba oba4e to ne e re6enie...
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Град
    София
    ,o probvah vednuj ama ne stana,i ne me e strah da probvam pak,i ne mi govori za lignia pogledni sebe si,togava govori na men za lignia!!!
    Probvah se da sko4a ot 8-miq etaj ... napravih go vednyj 6e go napravq i vtori pyt (stan4e satan4e takova sladko momi4e taka da se izlaga6 po princip si mnogo gotin 4ovek ma mnogo 4esto drunka6 gluposti za6to taka )

Guest
    Satanas_daughter kato te gledam kva si moga da se obzaloja 4e znam pove4e za satanizma i dqvolopoklonni4estvoto ot teb ma si mislq 4e ti znae6 edinstveno tova koeto si go dala i za link aaxaaxxaxaaxaxxa ama en se u4udvam ....te poziorite taka se rajdat - vidi nekade iz neta ne6to i sa obqvi ve4e za ne znam si kvo si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си