- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво за вас е пич?
e dami, kakvo za vas predstavlqva istinskia pi4?
kakvo vi e neobhodimo v edin muj za da reshite 4e e pi4
Stil, manieri, izlu4vane, kola, gotini dreshki, pari? Ne izbiraite ot spomenatite a v svoboden text obqsnete.
budete iskreni
е, хайде де
ami vajnoto e da te obi4a da ne ti izneverqva da e sladak s gotin harakter i da ima pari xixxixi 100% sqka jena nqma othvarli tova predlojenie!![]()
---
Дайте да изясним нещо. "Пич" означава копеле, незнам защо се използва толкова често, но ако аз бях момче и някой ми кажеше "пич" му разбивам муцуната от раз. Иначе, за мен готино момче е всяко умно и обезателно с чувство за хумор, щото аз съм много цапната в устата и си търся "похлупака". И да има пари, като е някоя куха лейка неръждавейка (те повечето момци с пари са такива, щото паричките им ги дава тате и не им се налага да мислят) за какво ми е? Интересно ще е за 1 седмица и после кой от къде е.
Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!
Pi4 ... prevedeno ot na6ta kompaniq v PLD ...
P.- perverzno
I.- iznasilen
4.- 4ovek
ne 4e me drazni tova ... shtoto nie sme si go misliliIna4e pi4 ... ozna4ava nqkoi 4ovek ... koito e super to4en,bez gre6ka, kato gaje neshto go izpylnqva ... abre 4ovek ot klasa.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Ami pi4at e mom4e s 4yvstvo za humor,simpati4no,drazko,sas silen harakter.az pone takova mom4e bih narekla pi4
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
za men pich e gotino momche dobre durjashto se ne samo s men a i s okolnite da se oblicha dobre da govori dobre abe da e guzar i PICH)))) takuv kakuvto e muja mi xuxuuxux
bichkam go
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
PI4: tva e publi4no iznasilen 4ovek!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
THUG LIFE
Until The End Of Time
Just Me Against The World
"....What's next, I don't know and I don't care
One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."
=D> e tfa e otgovoraa =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Kris
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Болест по доматите![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Pi4 ot rechnik za chujdite dumi v bulgarskia ezik : kopele, koeto jivee bez maika i bashta![]()
publichno iznasilen chovek e PICh![]()
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
PI4[ve4e s1m go sre6tala i ste vi kaja kakvo toi napravi koeto nikoe drugo mom4e ne bi napravilo]:Izleze s men po magazinte v varna i mi haresa banski[vs16nost be6e strahoten], d1rja se ujasno milo, ne s1m 4ula ot ustata mu edna psuvnq ili obida, bogat, privlekaten, v krak s m1jkata moda, strasten i otli4en lubovnik!!!!Ako ima6e pove4e takiva....![]()
еми пич за мен е .... По силен от мен психически и физичиски , да обича да се смее ... а за въшноста нямам претенции , като видя дадено момче трябва веднага да ми хареса ... Хобито му трябва да е нещо с коли , да обича риска ... Понякога да е груб ... такива му ти работи![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
ami za mene edno mom4e za da moje da se nare4e pi4 trqbva da e gotin ; pe4en ; s 4ustvo za humor ; vuzpitan i da pritejava kolkoto se moje pove4e polojitelni ka4estva ! parite , slavata i krasotata - po tezi ka4estva se ocenqvat mom4etata sega ( za jalost ) no za men ne e taka ! az haresvam edno mom4e ne za6oto primerno e pi4 ima muskoli i mn momi4eta go haresvat a za6toto e mn pe4en skromen i nai vajnoto i toi me obi4a![]()
![]()
ми човека трябва да е точен...ей тва е пич за мен, да може да се справя с всяка ситуация![]()
пич ли....? еми аз не искам за гадже пич защото пич означава
п-психически
и-изостанал
ч-човек
за мен един мъж е пич тогава, когато се държи зряло, а не примерно да е на 18 и да е с мозък на 3-годишно, да може да разбира жените и да води нормален разговор с тях, да е добричък, забавен, сладък, естествено интелигентен, честен и независимо от това колко е красив, да не е надут. За визията - над 1,83, черна коса и сини очички, мургав, с тялото на Кристиано Роналдо (а може и с лицето) . Пари, коли - без значение, ако е умен и му се работи, един ден ще ги има![]()
![]()
SMILE FOR ME NOW
"Пич": prirodno izostanal chovek !
"Пич" не означаваше ли някъв неплодороден израстък по доматите...![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Prevedeno v moqta kompaniqПървоначално написано от tedo_davis
P-publi4no
I-iznasilen
4-4ervei
hahaha
Ina4e tva e ne6to qko,i se kazva za pi4ove(brei 4e obqsnenie)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Abe kopele ot kyde ti hrumna tova weeeeeeeee? Tova za publi4no iznasileniq 4ovek go izmislihme s edni priqteli predi 4-5 godini!!!Първоначално написано от Kris
![]()
![]()
![]()