- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- S kakvo 6te go zapomnite
Klasnata shte q zapomnq s lafa"tozi moliv shte ti go zavra tam,kadeto nai-mnogo ti se iska"
Bratov4eda s ..."Vyri ta cuna ma beibe" ( taka kaza na biv6eto si gaje)
Biv6eto gaje s"Rodi me mamo typa,az sama shte se izrusq" ( taka nare4e edna moq syu4eni4ka)
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Klasnata mi 6te q zapomnq s "Aide kaji na maikati utre pak da mi se obadi,da ne se nabutvam az..."
Direktorkata mi s "Sega 6te vi izpitam ustno na list4e... xaxaxax
Nai-dobrata mi priqtelka psotoqnno povtarq "I sa kvo macka.."
A edna druga priqtelka nemoje da kaje 1 izre4enie bez da spomenie hubavata bulgarska dumi4ka "Jmaooooo" Xaxax![]()
teb sigurno shte te zapomnq s taq replika .. tehnicheska greshka :PПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Пий Бира За Да Станеш Човек
Грахче тъпкано ще ти го върна :P Как ще си правиш гавра с мен пред толкова хораПървоначално написано от Грахче
..Сега е мой ред да кажа любимата реплика на Грахче:Мрън,мрън,мрън
![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Оле имам един господин по История то от него само бисери
г-н Николаев "трите нимфи и нимфоманат да млъкнат" , "...И един ден ще се видим на пазара и вие ще си кажете: Тоя мухал пишеше само 2ки", "Ало Грация топките кам картата" ( тука искаше да каже зениците ама се обърка )![]()
Г-жата по Физика "Христо този час толкова приказва, че ми излезе мазол на ухото"
една от класа"Утиъм си Умия Шепити"
пак една от клас"Скубят ми се устните"
една приятелка"Геш Ду" ( опитваше се да каже Душ Гел
)
Класната"Ти пук к`во ме гледаш като свинктер?"
А пък най-добрата ми приятелка ще я запомня с това, че винаги когато разказва нещо ми казва "И той ми вика и аз му викам и после викам.."
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Хахахаххаха сега почвам и аз да нареждам
Мама ше я запомня с: "Герганче, айде да си подредиш бюрото, много е разхвърляно"
Класната ми с много лафове: "Вижте се, само се погледнете как сте се разплули като "сланина на слънце" , "От утре почвам да режа глави", "А така, Герганке, пак се оглеждаш" и още и още, ама тия са най честите и култови реплики![]()
Една приятелка: "Хипер", "Адски", "Направо си четем мислите", защото винаги мислим едно и също
Сигурно има и много други, ама само за това се сещам![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
klasnata-abe vie gledaxte li v4era onq film po btv?
biolojkata-Beliisimaaaaa
taq po bulgarski -kaline kato doida tam 6te ti se slu4i sly4ka ili ai stiga we vidqx ti dabnoto na ga6tite(tova nqkoi kato se prizqva)ili pak na nas kato vika awe vie trimata ne vi li e sram na parviq 4in da spite
po matematika-Bela za6to ne si nosi6 4irtojnite intrymienti
po fizi4esko-stavai 4e nali znae6 prikazkata za magareto
po muzika -otvarq vratata i kazvativam pri dobrev kalina 4yva6 li otivam (i stoi do vratata i posle q zatvarq)
maika mi - podredi be dete
bashta mi - tq prostotiqta ne hodi po juivotnite
priqtelki razni - buhta
tui ludoto
ei metAl
neizjivqno detstvo
psiholgyt mi e dobyr, da te pratq
rozofkuuu
daskali - uuuu losha, losha, mnogo losha
tq vse nqkyde se spotaiva
vechno zakysnqva
drygi ne se seshtam sega ama ima oshte 100%
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Klasnata - "Kakto kaza Silveto" (bez da sam kazala ni6to cial 4as)!
Priatelka - "Oh.. stiga me oblu4vahte" i "Priatel4e..."
Edin priatel - "Dai pAri" i "Q 4e kandidatstvam s literatura"
Ba6tami - "Aide malko po-spokoino!"
Sau4enik - "Uiutno!"
Direktorkata - "Ela drugoto mejdu4asie da si zeme6 otposnoto" ili "Sega 6te vi glasuvam za premestvane s pedagogi4eskiat suvet!
Mi pederasti4niq daskal po prirodo 6e go zapomnq s "Gabriela!Stani prava!" , sled 15 min stoene mi vika 'otidi na kraq na staqta,tam 6e stoi6 prava" ,kretena mu s kreten.
Edna friendka s "takviz"
A mene 6e me zapomnqt s psuvaneto mi koeto vklu4va upotrebqvaneto osven na dumata E*a,i na dumite krastavica,bastun,banan...i t n t
Am,i s uligofreni4noto mi durjanie![]()
![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
mi eno staro gadje mi vika6e-"lilion4eto"(ot imeto mi lili i ot nicka mi leona) :P
a nai dobrata mi priqtelka-"muc"![]()
a gospojata mi po fizi4esko s-"lile spi66666"
a gospojata po literatura s-"i o6te..."
a toq po geografiq s-"4uvate li"
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
klasnata-ama pak li vie be?!...ako ne se wzemete w ryce........ama twa qma da stane taka 4e......
himi4kata-e sega she wi dam edno kontrolno(o6te ne e wlqzla w staqtqta)
best frnd-mi nenam (twa e moi patent ama aide )
u4itelkata po literatura-tuka pak merishe na partenki ....i eto go scenariq za dnes(i po4ne da drynka nekwi gluposti)
mama-e pisna mi we4e be hora...........naprao ne mi se ziwee
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Моята госпожа по Математика ще я запомня с "Няма смисъл".А веднъж ни накара да запишем един пример в тетрадките си и после ни каза"А сега напишете тире и този случай не ни интересува"
Иначе компанията ми със"сириозно","всмисъл","име но".
А гаджето.Неговите реплики всички са култуви и не мога точно да определя!![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
mi estestveno 4e e taka..no poprincip az pomnq horata ne s dumite im a s delata i naprimer ne pomnq koi kvo kazva a 4esto a koi kvo pravi chesto..klasnata mi si krivi ustata postoqnno..a gadjeto mi se chesha po glavata po nkqav mnogo stranen na4in ama e mnogo sladko de...i prai nqkva mnogo blaga fizionomiq i vinagi si q spomnqm taq fizionomiq..prai i o6te 10000 ne6ta koi az si spomnqm i koito obicham!!!