.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Za vsi4ki :)

Град
    Varna

Za vsi4ki :)

Zdrasti na vsi4ki. Toku-6to se registrirah vav foruma i mi se iska6e, tyi kato ve4e 6te sym 4ast ot nego, da razbera po ne6to za vseki ot vas... ili pone za tezi, koito nai-redovno pi6at Nqkoi 6te kajat, 4e mqstoto na tazi tema hi4 ne e tuk. Znam, no tyi kato dosega nai-4esto tuk sym vlizala i sym pisala 1-2 temi dori (kato gost), zatova i sega tazi tema q puskam tuk. Iska mi se, na koito mu e kef, prosto da mi kaje 2-3 dumi za sebe si Mnogo 6te mi e priqtno Ne iskam imena ili godini, a prosto da mi napi6ete ne6to harakterno za vas ili tova, s koeto smqtate 4e ste interesni A v otgovor 6te polu4ite tova, koeto vi
    interesuva za men Do skoro!
    Ако бъде погледната със страстно око, действителността може да бъде приказна...

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Palen alkoholik sam biv6 holigan ama na posledak se po ospokoih e ne mnogo !
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Фен
    Град
    У дома:)
    Властна кучка, както се изразяват някои познати
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

mi tuka ot foruma kva li ne sa me izkrvali kato gledam povecheto hora veche pochnaha da si misliat che si izmisliam s moite samoubiistva,ama kvo da napravia tva si me interesuva nai-mnogo.vse pak nai tochnoto opisanie moje bi bi bilo gadna,depresirana,izvratena gothic kuchka...

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз съм си Аз.И честно, незная как да се опиша.Май, ако искаш да разбереш каква съм, трябва да го направиш сама
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ай добре дошла първо....кво да ти кажа
    за мен ще ти кажа че слушам метъл пък ти
    со направи изводи - били те положителни или
    отрицателни.аз съм най непукистичния човек
    от тоя форум да знаеш
    п.п. и следващия път си пускай темите в правилния
    раздел щото ше те увикат един прекрасен ден
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ай добре дошла първо....

п.п. и следващия път си пускай темите в правилния
    раздел щото ше те увикат един прекрасен ден

Ти беше първият, който ме поздрави за добре дошла, за което много ти благодаря А относно темата, обещавам, че вече ще ги пускам където трябва

RoDeNa Da DrAzNi.. nE sAm PeRfEktnA, n0 zA smETkA nA t0Va sAm eFeKTnA

Фен
    Град
    Na zEmQta
    Цитирай Първоначално написано от MalkataDrusalka
    RoDeNa Da DrAzNi.. nE sAm PeRfEktnA, n0 zA smETkA nA t0Va sAm eFeKTnA

xixix tva me izkeFi
    mi po temata:Gotina ili pone taka tvardqt,ponqkoga ujasen nepukist ,s GoLqmo 4uvstvo za Humor ,daje dnes izbazikah edin sau4enik,ma toi ne6to mnogo se obidi i ne mi govori sq ,4Ovek ...awe ne sam idealna iam si i dosta lo6i 4eri
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    DObre do6la i ot men az sam Dimo roden za ne6tastieto na BABY_SEXY_GIRL tq o6te ne se e predstavila no skoro i az sam novi4ak vav foruma 2-3-4 meseca drugo kfo nqma kfo ... dobre do6la v mIRC kanala na foruma #teenproblems i ne govori na LadyDi koqto e founderka 6toto e kato v celogodi6en menzis aide i priatno prekarvane vyv foruma :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Миии какво да ти кажа ... най-обикновено момиче съм. Имам сестра близначка Обичам да чета книги, да излизам с приятели, да се забавлявам и да се смея. Ако нещо друго те интересува има ЛС, а и с времето ти ще си изградиш мнение за всеки един от нас

А... и добре дошла
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    DObre do6la i ot men az sam Dimo roden za ne6tastieto na BABY_SEXY_GIRL tq o6te ne se e predstavila no skoro i az sam novi4ak vav foruma 2-3-4 meseca drugo kfo nqma kfo ... dobre do6la v mIRC kanala na foruma #teenproblems i ne govori na LadyDi koqto e founderka 6toto e kato v celogodi6en menzis aide i priatno prekarvane vyv foruma :P
    Ти просто ме изумяваш с брилянтните си изказвания

Добре дошла и от мен Аз съм един от малкото "дърти" тийнове тука,както си личи и по ника ми Гледам да се държа възпитано във форума,да не се заяждам с никого,да не се дразня от тъпи теми на разни гости ,май засега успявам И съм момиченце

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Хахахахах... аватара и картинката ти просто цепят! Моите поздравления! Нищо лично за BABY_SEXY_GIRL, просто се кефя на толкова изобретателни хора!!!
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

Повече от фен
    Град
    Burgas
    hy dobre do6la
    mi kakvo da ti kaja za men?! mnogo mi e trudno da se opisvam kato harakter.zna4i ako pita6 brat mi sam super ozlobeniq zvqr v semeistvoto,no ina4e s priqtelite mi sa si mnogo dobri4ka kogato i te sa s men est. , ponqkoga sam dosta sarkasti4na , imam 4uvstvo za huhumor ne sam hi4 vlub4iva . abe qk 4ovek sam si stiga da me opznae6.nai golqmoto mi ka4estvo e 4e sam dosta tarpeliva , no kato izbuhna ...ne pitai.aide priqtno prekarvane vuv foroma

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Palen selqnin.Golqm rodolubec i lud pilot.
    "Freedom is the right of all sentient beings."
    "Experience is the benchmark of maturity."
    "If you look first, you may not leap."
    "Among the winners, there is no room for the weak."
    "Consistency is victory."

I WANT
    I LOVE
    I WISH
    I LIKE

WELCOME!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ами здрасти първо! Предполагам че ще ти бъде приятно да пишеш тук и ти го пожелавам де
    А за мен ще кажа просто: smiling ...винаги съм усмихната и весела
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Цитирай Първоначално написано от Voivodata
    Palen selqnin.Golqm rodolubec i lud pilot.
    ей тва ме зарадва..хубаво е че и такива ги има :P
    "Понякога седя и си мисля... а понякога просто си седя."
    А. А. Милн ("Мечо Пух")

privet! i az sam neotdavno v tozi forum i 4akam koga na tezi mili hora 6te im pisne ot moite uzhasni gre6ki i 6te me progonqt. no te sa mnogo tarpelivi, mai, i zatova zloupotrebqvam sas tqhnoto vnimanie.a ina4e ruskinq sam!
    стига приказки!

Град
    Varna
    Благодаря на всички вас, които ми отговорихте готино е

Грамаден лунгур с големи лапи и космат гъз.Приятно ми е

Той не умира!!!

Guest
    dosta neorientirana, ve4no tarse6a ( ne e qsno kakvo ) zarava6ta vaprosi i tarse6ta otgovori i re6eniq vinagi zahilena

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    wow az li sum na red :P
    am zna4i 6te kaja 4e sum fenka na Momchence i BABY_SEXY_GIRL
    kefq se na qka muzika heheh ne be , slu6am 4ernoo i estestveno [Linkin PaaaRk]
    obi4am da draznq daskalkite v daskalo , obi4am da hodq na kafe s moite friendki aeeeeeee........ ti 6i ma opoznae6 s vremeto , i 6te vidi6 kolko sum . . . . . . . . tupa xaxaxa

Супер фен
    Нямам так0ва сам0чувстие, че да г0в0ря за себе си и да се 0пределям каква съм ! п0-д0бре е ти да 0п0знаеш всики !
    За мене аз съм аBeP4eTo на ф0рума ! т0ва е д0статъчн0 !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Аз съм голяма кучка много дива не ме нсвърта на едно място иначе сладурана.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си