- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za vsi4ki :)
Добре дошла и от мен- надявам се да ти хареса
![]()
А за мен.... трудно ми е сама да определям що за човек съм- общо взето странна, различна, приятелски настроенна, чувствителна![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Първоначално написано от Satanas_daughter
Az ... Posledovatel na pri6tevkite na Satanas_daughter ... Gadno malko kopelence ... FLooder ( spored pove4eto hora koito izpolzvat tozi forum ) ... Tedo kand. kor. ot Plovdiv ( ne 4e se hvalq ama pi6a tuk tame temi za vesnik "TL" ta im pribiram pari4kite ) i za nakraq bih dobavil ... IzvraTeN GoThIC Ku4KaR![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Здрасти, здрасти =) Аз пък съм дизел гърлчето =) Туй ти стига. =) Нямам идея кво да кажа за мене си, наистина. Некво такова шматкаво, ръси простотии и непрекъснато се кара с техните. Отивам на училище с мисълта как почивката ще ида на кафенце и така изкарвам целия ден. И най-важното и аз към групата на метълчетата =) А за теб какво ще кажеш?
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
hi i ot men, az sum Dessie
pojelavam ti priqtno prekarvane v nai-gotiniq forum![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Здравей!Добре дошла във форума и от мен. Аз съм Жозефинка, която винаги пише в лилаво
. Общо взето за мен: Аз съм от София, на 17 години и за разлика от (маи) всички тук не слушам метъл, ами каквото ми попадне. Доста често си сменям аватарчетата и...ммм...и себе си направо сменям много често. Направо имам чувството, че всеки ден се събуждам нов човек. Хората ме виждат като малко странен и затворен човек, но пък много обичлив и услужлив. Обичам да обичам и не обичам да ме мразят
И...ммм...какво още...А, да разбирам от всичко по малко, но от нищо достатъчно
. Има и още какво да се каже за мен, защото съм доста сложна личност, но това засега. Бай!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз съм ония с откаченото псе за аватар.![]()
drastidobre do6la i ot men. nadqvam se,4e 6te ti haresa foruma
kazvam se simona. ami kkavo da ti kaja za sebe si....golqm egoist sam. vinagi mislq za sebe si(za jalost). vsi4kite mi priateli mi kazvat,4e sam bila "mnogo otka4eno kopele"kazvali sa mi,4e sam mnogo impulsivna
ami nqma koi znae kkavo za kazvane....
No MaN, No CrY!!!
\m/
Az vse o6te ne sum ot nai-pi6e6tite,no 6te stana.A kolkoto se otnasq do men-opredelqm se s edna duma-suvur6en(visok,stroen,krasiv),no stiga za vun6niq vid-ina4e sum umen,dobro mom4e sum,no sum i golqm inat i luda glava(strahotna kombinaciq
)
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
хехехе,ми и аз се казвам СимонаПървоначално написано от monka
Ем...аз от отдавна не бях влизала в тва форумче,за което се извинявам...и искренно съжалявам...но това ще се промени
Хммм....ми нещо за себе си...нз...падам си по Нео метъл..и сякви яки парчета(без чалга)...обичам сякви животинки,но най-вече котенцата :P ...мммм много съм състрадателна...и за ся стига толкоз
![]()
Yf mnogo ne6ta mogat da se kazvat za mene. Mai pove4eto hora ot foruma ili mnogo me obi4kat ili gi draznia totalno! Sredno polojenie ne sum zabeliazala da ima! Kazvam se Aleks,na sladki 15 sum i jiveia v Germania! Poprincip sum ot Sofia(jk.Durvenica) i sum zodia luv4e.Po4ti vseki den sum s nov avatar prosto za6toto si menia nastroeniata adski 4esto! Ne mi se pi6e pove4e! Ako iska6 yslyga ili da spodeli6 s niakoi az sum nasre6ta! Pitai amy lee!![]()
emiii pyrvo razbirase dobre doshla az sashto ne sam ot mnogo otdavna v foruma moje bi mesec,dva ili poveche i az ne znamta kfo da kaja za sebe si emi...maninko sam edva na 13god.vse oshte imam den den na 04.03 da mi go chistitite haha sheguchka haa ii ne znam ne znam samichka she si precenish kakaf chovek sam
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!