.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

тест за бременност

Znachi iskam da pitam dali mojesh da si naprawish test za bremennost dokato oshte ne ti e swarshila menstruaciqta, ako se samnqwash che ti ima neshto.. shtoto nali znaite cwetna bremennost twa onowa.. ta.. shtoto po cql den mi e losho i mi se powrashta, apak mi doide .. na tretata sedmica sled kato prawihme seks

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Повече от фен
    Цветната бременност няма нищо общо в твоя случай,спокойно.Ако има такова нещо,кървенето е много слабо,даже е като течение по-скоро,а и само за 1-2 дни.Няма смисъл да правиш тест По принцип бременност се отчита минимум 7 дни след зачеването.не се притеснявай.

never
    Guest
    vig naistina nqma smisal v tvoq slu4ai ama ako ne ti izliza taq misal ot glavata napravi si da se ospokoi6 kupi si sure check ili quick sure okolko 2 -3 leva sa i tva e

pox nqma nikakyv problem

Град
    Асеновград, България
    Тест се прави 14 дни след рисковия полов акт или на първия ден след закъснението! Съмнявам се, че си бременна.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Тест се прави 14 дни след рисковия полов акт или на първия ден след закъснението! Съмнявам се, че си бременна.
    Хахахха момичето, че не е бременно не е, но вече може и да има дете на 2 години

Темата е от 2005

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си