.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Fei_f
    Guest

Kak da se izbrusna? :(

Na 14 god sum i o6te ne sum pravila sex, no vse pak iskam da se izbrusna otdolu 6toto taka s kosmi e nqkvo gadno... Ta rabotata e tam 4e izob6to ne znam kak stava tva, a nqma i koi da popitam. Molq vi se ne se ebavaite Seriozno iskam da mi obqsnite vsi4ko, na vas raz4itam!

Otkude da si kupq samobrusna4ka i kakva?
    S kakvo da se namaja? Nqkva pqna, gel..?
    V kakva posoka da se brusna? Pitam i tova 6toto za drugite 4asti na tqloto hodq na kozmetik i ne znam...
    Kolko da natiskam za da ne se poreja?
    I vsi4ko li da mahna? 4uvala sum 4e nqkoi momi4eta ostavqli nqkvakva lenta
    I o6te ne6to...brusneneto li e nai-dobriq variant za otdolu? Nqma li da bocka kato se poqvqt kosmite?

10x predvaritelno!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    zdrasti mila.Ami naistina e gotino 4e si re6ila da go napravi6 za6toto tova ne se pravi zadaljitelno ako iska6 da pravi6 sex a prosto za li4nata ti higiena.Ami samobrasna4ki prodavat navsqkade-dori v kranitelnite magazini.Apak i ne sa skapi.Ima po 70 st.Izberi si i davai!parvo oba4e si gi podstriji sas nojica ,za6toto sas sigyrnost samobrasna4kata nqma da ti stigne)Mnogo e grozno da se ostavq lenta.Mahai vsi4ko!aide 4ao i kasmet
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Въпросите ти наистина са...агъхрррррррр, нямам думи, сарказъмът сам напира, но няма да се гавря с теб. Виж, най-добрият начин за премахване на космите там е коло-маската, в никакъв случай не се бръсни!!! Подстрижи ги малко с ножичка и беж на козметик, пак ти казвам- не прави грешката да се обръснеш, ще съжаляваш!
    Всички беди на компютъра идват от задклавиатурното устройство!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miskin
    Въпросите ти наистина са...агъхрррррррр, нямам думи, сарказъмът сам напира, но няма да се гавря с теб. Виж, най-добрият начин за премахване на космите там е коло-маската, в никакъв случай не се бръсни!!! Подстрижи ги малко с ножичка и беж на козметик, пак ти казвам- не прави грешката да се обръснеш, ще съжаляваш!
    и аз съм на това мнение,ако се избръснеш много ще съжаляваш а и космите ще станат по твърди и неприятни отвсякога
    Любовта е прекрасна,
    но 99% опасна!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    a q nqkoi da mi kaje kolko vreme sled kola maskata ponikvat kosmite shtoto naposledyk sym se zaribil da si pravq kola maska na gyrdite i da znam sled kolko vreme da gi o4akvam da mi porasnat principno znam 4e e okolo 2 sedmici ama ne sym napylno ubeden
    P.S.> ako ne znaete po moq vypros otgovorete na momi4eto shtoto qvno naistina e mnogo zabludeno
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    s kosa4kata
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

mimi4ka
    Guest
    a e hora az sa brasna ama samo gore otdolo na sramnite ustni ne sa brasna 6toto e mnoo trudno i zashto nqkoi kazvat 4e 6te sajelqvame
    a kvo e tva kola maska mom4etata praqt li si1?!!?

mhm hodi na kozmetik
    tova brusneneto ne si e rabota
    boli.be ne znam...az lichno mislq,che otgore boli poveche ot otdolu...
    ne e skupo ot 3 do 5 leva...zavisi kak ti e grivata
    moje da pomolish - ima si preparati da ti iztrupne kojata..i mnogo po-malko boli
    [O]т дeкA дa cи въpтим гЪз[o], oн пaк чe cи e [o]тзaд

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Цитирай Първоначално написано от mimi4ka
    a e hora az sa brasna ama samo gore otdolo na sramnite ustni ne sa brasna 6toto e mnoo trudno i zashto nqkoi kazvat 4e 6te sajelqvame
    a kvo e tva kola maska mom4etata praqt li si1?!!?
    ..aham...samo az predpo4itam epilator.... ...6toto si maham samo na krakata..

Цитирай Първоначално написано от air_J
    a q nqkoi da mi kaje kolko vreme sled kola maskata ponikvat kosmite shtoto naposledyk sym se zaribil da si pravq kola maska na gyrdite i da znam sled kolko vreme da gi o4akvam da mi porasnat principno znam 4e e okolo 2 sedmici ama ne sym napylno ubeden
    Ами то си зависи и за кой път ги махаш и от тебе самия то си е до ген но при мен по принцип на втората седмица вече си личи че има а след месец са достатъчно големи за да мога да се махната

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от n3m0
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ами то си зависи и за кой път ги махаш и от тебе самия то си е до ген но при мен по принцип на втората седмица вече си личи че има а след месец са достатъчно големи за да мога да се махната
    ami brato sefte shte mi e za bolkata ne me byrka 2rata sedmica gore dolu me ustroiva kato oferta makar 4e ako ima i po eficasna kola maska sym gotov da se razdelq s pove4ko kinti za neq (lazerni depilacii i podobni oba4e sa baq skypi)
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    s kosa4kata
    hubu 4e si dal mnenie 4e ina4e kfo 6e praim hahha bazikam se
    mi nai-prostoto e sus samobrusna4ka...
    ...edin za vsi4ki...
    ...i vsi4ki za ganja...

mnogoznaiko
    Guest
    zna4i ima edin mnogo burz i udoben na4in da se spravish s tvoia problem zna4i otivash do koiato i da e benzinostancia i si kupuvash 1 litur nafta(dizel) polivash se i palish i si gotovo stavash kato iace

aide derzai i uspeh

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ooo bahti kromanionskite vuprosi

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    hihi.kakvo mu ima na brasneneto?Po lesno e ot tova da hodi6 na kozmetik apak i nqma bolka.Naistina porastvat dosta barzo no kakvo pre4i vseki den da si vzima6 du6 i da si gi maha6 ?po lesno e otkolkoto da dava6 pari za kozmetik,da si zapisva6 4as....az pone sam si super taka
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    hihi.kakvo mu ima na brasneneto?Po lesno e ot tova da hodi6 na kozmetik apak i nqma bolka.Naistina porastvat dosta barzo no kakvo pre4i vseki den da si vzima6 du6 i da si gi maha6 ?po lesno e otkolkoto da dava6 pari za kozmetik,da si zapisva6 4as....az pone sam si super taka
    =D>
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си