- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- iskam da popitam za kariesa
kato imate karies kak razbirate 4e vsu6nost go imate?
kakvi sa simptomite?
ami imam 4erni4ko deto ne se maha
Трябва да се правят контробни прегледи при стоматолог поне 2 пъти в годината. По-добре зъболекарят да ти открие кариеса преди сам да разбереш, че имаш.![]()
Ех тоя кариес, ако не ядяхме замразена/изстудена храна нямаше да имаме кариеси.![]()
Малиии, ти и зъболекър ли стана![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
izqjda6 edin 6okolad i ako te zaboli nekade nqkoi zyb na4i ima karies ... ina4e ako e mnogo malak ne moje da go useti6 ... samo s preglde se ustanovqva ako e po golqmo 6e useti6 i o6te kak kade e :P :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ми той кариеса като е малък не се усеща изобщо , а понякога е и много трудно да се види дали го има.И си чопли , чопли , чопли... и така докато стигне до нерва.И тогава... сещаш се как разбираш за съществуването муНай-сигурния , но и най-болезнен начин да разбереш.Затова - по-честичко на зъболекар на профилактичен преглед , редовни миене на зъбките и т.н.
![]()
Kato me zaboli nqkoi zub, i vednaga bqgam kum zubolekara za da mi opravi zub4eto, predi da e stanal po-golqm kariesa![]()
v povecheto sluchai se poluchava taka da kaja vakum kato go natisnesh s ezik