- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо снегът не се топи
?! ?! ?! ?! ?! ?! ?!
Taкa... интересен въпрос. Ето и едно компетентно мнение от моя страна.
Значи това, че са по-близо не оказва влияние - слънцето е на 150 000 000 километра от земята, а разликата във височините може да бъде максимум 8,8 километра (морското равнище и Еверест) Тоест това изменение няма никакво влияние.
Логично е да си зададеш въпроса "защо тогава на планините е по-студено". Ето ти и отговора:
Значи ето как протича нагряването на на шата планета:
Топлината, идваща от слънцето отива в земята (не по върховете на планините) Разбирай в самата земя. След това земята отдава тази топлина на въздуха. Но понеже планините са по-"отдалечени" от самата земя(тоест по-високо), те се нагряват много по-бавно. Например, като се доближиш до радиатора ти става топло, а като се отдалечиш от него, топлината му се усеща много по-слабо.
Хахахахахахах нека ти е гадно хахахахахаПървоначално написано от Murderdoll
![]()
![]()
6toto e klin4 za tfana snega ako slu4aino nqkoi ne znae (
![]()
) mu trqbva plusova temperetura za da se topi se edno led bate :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
mi 6toto taka si e re6il- da ne se topi![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Ми в Бургас няма сняг =))) Кеф ми е. Ама иначе и аз хипер много мразя снега!!! Страшно, страшно много!!!
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
mda,hora,prosto ne si predstavqvate,sigurno,kakvo e tova -da ima snqg!ela pri nas, v rusiq za da go vidite!tuka zimata zapo4va vav kraq na septemvri i svar6va vav kraq na april,v nai dobriqt slu4ai.i gadniq snqg pada prez cqloto vreme.obiknoveno v sredata na zimata pate4ki stavat na ravni6te na gornata 4ast na peiki.(oh,nadqvam se 4e razbrali ).edin pat,kogato bqh na 6-7godinki potanah vav mnogo dalboka prespa i ne mozhah da se osvobodq prez dosta dalgo vreme,a edin ot moite botu6ki ostana tam.pribrah se po 4orap!
![]()
стига приказки!
iiii kva si zlobarka!!!!Първоначално написано от Kittie_
men lichno snega ne me drazni po dobre sniag ot kolkoto suh stud
az puk ne iskam da se topi taka imam vuzmojnost da karam qko ski a tva mi e liubimiq sport.pri tva zaradi globalnoto zatoplqne taka se zabavi zimata i sega 6tem ne 6tem trqbva da q izturpim.no kakvo se nervite se pak sega e mnogo po qko otkolkoto da gleda6 hilqdite bokluci po zemqta sofiq izglejda kato nikoga tolkova 4isti4ka i qki4ka naprao me kefi
e tva esi e li4no mnenie de dea znam
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
и аз много много много искам да се разтопи ама ще трябва да чакаме хораа..Но от друга страна е много красива гледка
![]()
HaPpiLy EvEr AfteR
Защо не спрат да се пускат тъпи теми ?! ?! ?!
Pi4 ti da ne si bavno razviva6t se 4e da puska6 takiva temi ... ama togava mi e 4udno kak si uspql da vleze6 v foruma![]()