- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кой от форума бихте искали най-много да се запознаете !
Ми кфо да се праи ся.. желан си ..Първоначално написано от Dageto
btw и аз искам да се запозная с тебе...
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от Dageto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[B]aneD аз пък искам с тебе е пич....хаха ВЛЮБЕН СЪМ В ТЕБЕ!!!!!!(Бзик)Първоначално написано от [B
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Аз пък викам пичовете да се събереме и да отидеме в некоя кръчма а жените да ни оставят на бира. Не че нещо против момичетата имам ама се в джоба ми бъркат който и без тва не е много пълен и после като поискам малко шушу-мушу и те бегат и отварят тема в форума - Той иска само секс от мен :P![]()
![]()
, бъзикче
.
Ами да някой от пичовете са от София и лесно ще спретнат едно на по бира във некоя квартална кръчма ам аз от ВТ какво да правя ми кажете...![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
И аз пък искам с тебеПървоначално написано от Ev1lG1rL_
![]()
Хехе, сериозно ли бе ивъл гърл,ми направо идвам, взимам те и те водя някъде да се видиме
.
"Взимам те"Как я взимаш със клещите ли или с пътна помощ или..паякаПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
s miloto_girl-4e_
Първоначално написано от korn___
opredeleno inache za kude smeПървоначално написано от Immortality_
![]()
sam talka moem si napraim metylska grupi4ka na forumaПървоначално написано от Satanas_daughter
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
tfa e mnogo dobra ideia,dostasme,zaslujava da si napravm grupichkaПървоначално написано от naty
И аз съм метал бе хора :P
mi taka kaji veeee,priet si v grupichkataПървоначално написано от BlinD^BoY
Аз не съм Металка ама понеже ме кефите смятам да стана!Честно!![]()
ei Sam men ako ne me zemete!!!!Първоначално написано от Satanas_daughter
Drowning pool - bodies.mp3 & system of a down - toxicity.mp3 ( za vsi4ki Metal4eta tuka )
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
veche ia napraihme grupichkata i tema si imame idi da ia vidish v muzika i tvПървоначално написано от tedo_davis
a az prieta li sam????Първоначално написано от Satanas_daughter
No MaN, No CrY!!!
\m/
PLS стига сте цитирали онзи голям пост,че като вляза да чета и имам чувството,че тръгвам нанякъдеАдски гадно ми е.
da ve vsichkli ste prieti stiga ste pitali!
[B]aneD![]()
Е как бе 3 дена ми беше жена и не разбра ,че съм метъл срам и позорПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()