.
Отговор в тема
Страница 14 от 17 ПървиПърви ... 41011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 408
    Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Най-вече с Sk8er^Boy и Sk8er4o........

Супер фен
    Много искам с Бабу сеху гирл,с Тедо,Ноех,Болид,просто аз ф
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Брех...Има да изброявам..

sherry
    BABY_SEXY_GIRL
    BaT_GirL
    S_L_A_D_U_R_K_A
    ^I don't give a fuck^
    --==AlwaySs-SaD==--
    Elitooooo или Girl Dream, Eliiiiii sexsito, Eleonora
    ThePainIsReal
    DeSsi
    Fire_of_Satan
    Immortality_
    npocTo^a3^f
    MaD_CaT*
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Aз искам да се запозная, със хм, малко хора, за
    разлика от другите. Та значин искам да се запозная, с пича дето е писал преди мен, с трудни ник. Искам с чупакбра, имортали и пор. Искам също с готвача, девилче и бимперска. Написах всички никове с малка буква, щото не знам на кой беше с малка, на кой с голяма. Ако се сетя още някой ще го добавя.

Give me your best shot motherfucker!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Цитирай Първоначално написано от ExpressYourSelf
    sineoka_kukla,къв шамар?!Я направо извикай някой батко го набий!;Pp По-внушително ще е...
    Ааааа с тоя батко малко ще се побориме 'щото не съм от най-малките.
    Бате верваш ли ми че тая ми праща ЛС да дойда да те сгъна ма нема да стане аз и ти сме от една партия .

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Цитирай Първоначално написано от ExpressYourSelf
    sineoka_kukla,къв шамар?!Я направо извикай някой батко го набий!;Pp По-внушително ще е...
    Ааааа с тоя батко малко ще се побориме 'щото не съм от най-малките.
    Бате верваш ли ми че тая ми праща ЛС да дойда да те сгъна ма нема да стане аз и ти сме от една партия .
    Вервам ти... ама ние в партията се подкрепяме.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    I az SUM Metulka!!! Iskam v kluba! Ina4e men mn mn mn me kefqt chupacabra, Murderdoll, korn__, Immortality, пор и мн др... Абе, изоб6то сички метъли!!!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Guest
    Вие пък големи метъли се извъдихте бе...Лично аз в тоя форум нито един дето да разбира от метъл не видях.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    I az SUM Metulka!!! Iskam v kluba! Ina4e men mn mn mn me kefqt chupacabra, Murderdoll, korn__, Immortality, пор и мн др... Абе, изоб6то сички метъли!!!
    Абе кви метъли сте вие бе? Метълите не пишат по форуми...Метълите дори не знаят какво е компютър!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вие пък големи метъли се извъдихте бе...Лично аз в тоя форум нито един дето да разбира от метъл не видях.
    Da, no po tvoq kriterii koy znae koq sme6na grupa e istinski metul, za tva are da ne znae6 mn, a?! Ima fenove na vsevuzmojni grupi i izpulniteli, za tva moje da si zavre6 tupiq post tam, kudeto slunce ne ogrqva!

Голям фен
    Град
    Ямбол
    С никой не искам да се запозная

Guest
    Сигурна ли си, че Kreator, Destruction, Celtic Frost, Iron Maiden, Luciferion, Morbid Angel, Gorgoroth, Krabator, Entombed, Immortal, Dakrthrone и Mayhem са смешни? Щото ако смяташ така си толкова метълка колкото аз съм негър с китайски прозиход.

най, ама най-много искам да се запозная с Борче

а сега по-темата, с всеки мислещ като мен
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Ami sas....Reni nay-ve4e S neq o6te ot mnooogo odavna iskam da se zapoznaq...S leona sa6to nay-ve4e..Sas Naughty_girl koqto ve4e ne vliza tuka..Aver4eto...I doosta drugi no me murzi da gi izbroqvam...A i Bibonda su6to koqto ve4e ne vliza tuka!
    I am the substance and the one who has no substance.

Ами бих искала да се запозная с vra4ka и с Alex8.

"Hominem te esse memento"

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Абе кви метъли сте вие бе? Метълите не пишат по форуми...Метълите дори не знаят какво е компютър!
    Ouuu, may pi4a na foruma si dade porednoto blika6to ot inteligentnost mnenie! Molq te, zalivay me s bezsmisleni postove! Zabavlqva6 me!

Супер фен
    Град
    Сигурна ли си, че Kreator, Destruction, Celtic Frost, Iron Maiden, Luciferion, Morbid Angel, Gorgoroth, Krabator, Entombed, Immortal, Dakrthrone и Mayhem са смешни? Щото ако смяташ така си толкова метълка колкото аз съм негър с китайски прозиход.
    Ne, ne sum sigurna, i ako ti se smqta6 za metul, sledovatelno v toq forum ima pone o6te petima!!!

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Ne, ne sum sigurna, i ako ti se smqta6 za metul, sledovatelno v toq forum ima pone o6te petima!!!
    На вас двамата май Ви стана навик да се правите на много умни пред целия форум ...
    знаете ли какво означава ЛС?Не горим от желание да четем тъпи спорове!И аз пак се чудя къде ли са модераторите ..?!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Fallen_angel
    На вас двамата май Ви стана навик да се правите на много умни пред целия форум ...
    знаете ли какво означава ЛС?Не горим от желание да четем тъпи спорове!И аз пак се чудя къде ли са модераторите ..?!
    Ako iska6 6te ti kaja o6te nqkolko temi, v koito se zaqjdame, za da moje6 da napi6e6 su6toto o6te pone tri puti.- Poredniq tup post...

Guest
    Това, че слушам метъл не ме прави метъл. Не ща да влизам в тъпата ви групичка, щото сте позьори. Както казах метълите не знаят какво е компютър. Това наистина сериозно го казвам.

Moje bi SASEDKA-ZA-SEX :P
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Guest
    Абе бих искал да се запозная с колегите, ама тъй като сме от едно бюро, дефактно се познаваме, тъй, че по моите свръх точни и прецизни изчисления, второто изключва първото.

Абе бих искал да се запозная с колегите, ама тъй като сме от едно бюро, дефактно се познаваме, тъй, че по моите свръх точни и прецизни изчисления, второто изключва първото.

най-много искам да се запозная с теб, за ти отвинтя главата ! Спри да спамиш темите, бе муньо !
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от borche

най-много искам да се запозная с теб, за ти отвинтя главата ! Спри да спамиш темите, бе муньо !
    Старая се максимално и точно да си водя разследването. Ако пречите, ще бъдете арестуван и съден за пречене на работата на Федералните служби.

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Цитирай Първоначално написано от borche

Старая се максимално и точно да си водя разследването. Ако пречите, ще бъдете арестуван и съден за пречене на работата на Федералните служби.
    Пич с тебе се заливам от смях..

По темата: Искам с gia_bs, stasi_girl, Eleonora & marusha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си