- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кой от форума бихте искали най-много да се запознаете !
Най-вече с Sk8er^Boy и Sk8er4o........![]()
![]()
![]()
![]()
Много искам с Бабу сеху гирл,с Тедо,Ноех,Болид,просто аз ф![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Брех...Има да изброявам..
sherry
BABY_SEXY_GIRL
BaT_GirL
S_L_A_D_U_R_K_A
^I don't give a fuck^
--==AlwaySs-SaD==--
Elitooooo или Girl Dream, Eliiiiii sexsito, Eleonora
ThePainIsReal
DeSsi
Fire_of_Satan
Immortality_
npocTo^a3^f
MaD_CaT*
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Aз искам да се запозная, със хм, малко хора, за
разлика от другите. Та значин искам да се запозная, с пича дето е писал преди мен, с трудни ник. Искам с чупакбра, имортали и пор. Искам също с готвача, девилче и бимперска. Написах всички никове с малка буква, щото не знам на кой беше с малка, на кой с голяма. Ако се сетя още някой ще го добавя.
Give me your best shot motherfucker!
Бате верваш ли ми че тая ми праща ЛС да дойда да те сгънаПървоначално написано от Sportexz
ма нема да стане аз и ти сме от една партия
.
Вервам ти... ама ние в партията се подкрепяме.Първоначално написано от Oyama-no problem
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
I az SUM Metulka!!! Iskam v kluba! Ina4e men mn mn mn me kefqt chupacabra, Murderdoll, korn__, Immortality, пор и мн др... Абе, изоб6то сички метъли!!!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Вие пък големи метъли се извъдихте бе...Лично аз в тоя форум нито един дето да разбира от метъл не видях.
Абе кви метъли сте вие бе? Метълите не пишат по форуми...Метълите дори не знаят какво е компютър!Първоначално написано от Sinister_Doll
Da, no po tvoq kriterii koy znae koq sme6na grupa e istinski metul, za tva are da ne znae6 mn, a?! Ima fenove na vsevuzmojni grupi i izpulniteli, za tva moje da si zavre6 tupiq post tam, kudeto slunce ne ogrqva!Първоначално написано от Анонимко
†
†
Сигурна ли си, че Kreator, Destruction, Celtic Frost, Iron Maiden, Luciferion, Morbid Angel, Gorgoroth, Krabator, Entombed, Immortal, Dakrthrone и Mayhem са смешни? Щото ако смяташ така си толкова метълка колкото аз съм негър с китайски прозиход.
най, ама най-много искам да се запозная с Борче![]()
а сега по-темата, с всеки мислещ като мен![]()
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Ami sas....Reni nay-ve4eS neq o6te ot mnooogo odavna iskam da se zapoznaq...S leona sa6to nay-ve4e..Sas Naughty_girl koqto ve4e ne vliza tuka..Aver4eto...I doosta drugi no me murzi da gi izbroqvam...A i Bibonda su6to koqto ve4e ne vliza tuka!
I am the substance and the one who has no substance.
Ами бих искала да се запозная с vra4ka и с Alex8.![]()
"Hominem te esse memento"
Ouuu, may pi4a na foruma si dade porednoto blika6to ot inteligentnost mnenie! Molq te, zalivay me s bezsmisleni postove! Zabavlqva6 me!Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
†
†
Ne, ne sum sigurna, i ako ti se smqta6 za metul, sledovatelno v toq forum ima pone o6te petima!!!Първоначално написано от Анонимко
†
†
Ako iska6 6te ti kaja o6te nqkolko temi, v koito se zaqjdame, za da moje6 da napi6e6 su6toto o6te pone tri puti.- Poredniq tup post...Първоначално написано от Fallen_angel
†
†
Това, че слушам метъл не ме прави метъл. Не ща да влизам в тъпата ви групичка, щото сте позьори. Както казах метълите не знаят какво е компютър. Това наистина сериозно го казвам.Първоначално написано от Sinister_Doll
Moje bi SASEDKA-ZA-SEX :P
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Абе бих искал да се запозная с колегите, ама тъй като сме от едно бюро, дефактно се познаваме, тъй, че по моите свръх точни и прецизни изчисления, второто изключва първото.
Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
най-много искам да се запозная с теб, за ти отвинтя главата ! Спри да спамиш темите, бе муньо !
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Старая се максимално и точно да си водя разследването. Ако пречите, ще бъдете арестуван и съден за пречене на работата на Федералните служби.Първоначално написано от borche