- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кой от форума бихте искали най-много да се запознаете !
GeRyTo, LunaTriCk, devil4e, abn0RMaLn0To, Murderdoll, Avril Lavigne, BABY_SEXY_GIRL, fire_of_satan, Mushkatoto, NoEx, air_J, Devilkin, Utopia, Alex, Dance_Princess, rosskata, Гал, ollas, Napu6enoto Buhal4e, Grahche, 6u6inka, Ri4i^ ,Sladurana , Fallen_angel , vra4ka , Liz, bibonda, TaSty^GiRl, fostenkata, tedo_davis, MaD_CaT*, MyCuHkA, {}Slanchiceto{}, Simply Lethal, Steff, amy lee, leona, Breakaway!
by aBeP4eTo
Mi... specialnite agenti sa qki... posle az sum bulgar4e,sled tva ted_davis,posle wan'a'doo,kat_mat'zelena maslinka,... tva se se6tam ama ima o6te.
Murderdoll,Amy Lee и пор
Bad Girl,za6toto mnogo si ia obi4kam,me4tatel i tezi,koito mai ve4e ne vlizatTaina,tedo davis,NoEX
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ami iskam da se zapoznaq s:Oyama-no problem,slim_shady_lady,She_Devil i agentite![]()
.
Но дали агентите искат да се запознаят с вас ?!?
Добър въпрос колега. Аз лично мога да се разкрия само пред Даян! За вас не знам...Ще се чувствам доста неловко сред всички тези заподозряни...
Хмм...Просто аз ф
Аз съм българче
sherry
Бимпре-ска
Линкинчето
vra4ka
amy lee
saphir
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Аз искам да се запозная със леко смешните агенти за да им стана заподозрян за изнасилването на двама агенти.
Е, днес щя напиша третото си и последно мнение в тази тема.
Тъй като ми беше скука, реших да прочета всички мнения в тази тема и обърнах внимание на хората, които ме бяха написали като такъв човек. Забелязах, че никой не каза защо иска да се запознае с мен (с 1-2 изключения), а имаше и хора, с които дори не съм си писала. И реших, че няма да правя и аз така. Ето с кои искам да се запозная:
aBeP4eTo
Искам да се запозная с нея, защото знам какъв мил човек е. Като цяло е страшна сладурана и много държи на думите си. Затва е уважавам.
Некасача
Наскоро той много ми се довери достатъчно много, за да претендирам да искам да се запозная лично с него.
Честно казано, са само това. Не мога да кажа, че искам да се запозная с всеки, с който само съм си писала ЛС-та. Просто не мога да кажа на черното бяло.
Еми, сори ако съм засегнала някой![]()
П.П. Мирише на последно "сбогом", затва съм толкова сантиментална
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Мене ми мирише на глупава тема като цяло!Първоначално написано от devil4e
Death gotta be easy, 'cause life is hard
хах ами запознанство с всички би било много яко....но все пак искам с Special Agent Dale Cooper и естествено с всички останали от FBI ... s HouseMania...morsmordre...aHyC...DeSsi..pLaMa4eTo( защото ми е адашка)devil4e...
miloto_girl-4e ...Breakaway``..и май само за тях се сещам сега... ааа и с GLeZoRanA >>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ами аз искам да се запозная с chupacabra тя/той мноо ме кефи
Искам да се запозная със хонда маниачката Глезорана :P особено апетитна ми изглежда с тоя променлив режим на газоразпределението.
ми със всички дето пишат простотии по фофума(те си знаят)
-------------------------------------Първоначално написано от Desert Rose...
ауууууу, аз пък си мислех, че сички ме мразите.
колко хубаво..!![]()
и съм женско междувпрочем![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
Ти вече ги познаваш...че и повечко...мен само си ме мразила тогава ли е?Първоначално написано от Murderdoll
Доста хора видях че искат да се запознаят с някого. Има и доста успели, а и още за колко не знам...
Българче, кви са тия архиви, които изкарваш?![]()
Определено с OtherDimension и с anito.sl. Искрено се надявам и съм почти сигурна, че това ще се случи някой ден.
![]()
Aбе хора, тва е тема от преди години бе!
Кво правите вие?![]()
![]()
Робинята на Quench
Иска ми се да кажа "С никой" защото съм бясна..
но от уважение,ще спомена един-двама,които са ми най-симпатични
EPu
forzzi
_SL_
dete uduot
cuddly
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower