- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кой от форума бихте искали най-много да се запознаете !
MusicIsTheKey на първо място!
С просто аз Ф, be_true, gia_bs, valantain_love, Аз съм българче и други...после ще допълня. Главно за по-старите потребители става дума.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Това мое прословуто запознаване с Фъки (I don't give a fuck/Music is the key)...то още го няма де
Шери, Къдли, mary_jane_666 се спомена, просто аз ф...май все от по-старите наистина. Глезорана да не забравим. Пък и с с Хенри Лойд, с който сме си писали години, преди да започне да влиза тук.
Първоначално написано от _Becko_
уф, ми айде де, кво чакаме? да сберем, да пийнем..![]()
тъй като гледам горе-долу едни и същи се повтаряме.. тъй че трябва да се действа!![]()
Собственост на Canis_Dirus
О, благодаря, трогна ме.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Ей, аз тоя път съм сериозна, който ме иска - на 8 февруари (петък) пристигам и ще се разберем да пием по биричка.![]()
Собственост на Canis_Dirus
И аз искам да се запознавааааам.![]()
С... Шадоуче, Айс куиин, Синдел, Бънгъл..
Искам и най-накрая да се видя на живо с Абсоют миИзлагаме се с нея. Абе и с още хора, ама в момента не ми идват в главата.
![]()
Te са много хората с които искам да с запозная, но джа ли щ стане. Още повече, че с тези , с които съм се зпаознавала на срещи във Варна... Беше много странно, някво малко сконфузно такова. Седят някви хора срещу теб, които знаят токова много неща за теб от форума, а не си ги виждал никога. Абее не мога да обясня, странно беше...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
миии ... със The-Cult иии Зелената фея на отбора
:]]