- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кой от форума бихте искали най-много да се запознаете !
s nekasa4a^ i Napu6en-Buhal te sa moite sladur4eta![]()
p.s.abe i s Lunatrick ne bih otkazala[/b]
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ne iskam Teb ahahhahahah da ne sam lud deПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Auu polaskan symПървоначално написано от Satanas_daughter
Samo si ela v pld i moje da se zapoznaem.Deto vika carq "Kato mu doide vremeto "...![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Jamalska....Satanas daughter...Diesel_girl4eto(мн си я бичкам :Р)
Momchence...Napu6en-Buhal..Nekasa4a^.....aBnOrMaL_BaBy
^AvRiL^LaViGnE^ и сто процента има още...
аааа ..пукнете сеееееееее аз познавам мърдърдол:Р
![]()
..But why?...
МММ...след като никой не желае да се запознае с мен, аз и да искам, те кат не искатВ крайна сметка ще чакам някой да поиска да се запознае с мен и ще се запознаем. Претенденти?
![]()
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от Josefinne
![]()
az ti se kefa ... 6to pyk ne :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
хехе...и аз нямам нищо против да се запозная с тебПървоначално написано от Josefinne
...бих се запознала с всеки,който иска
![]()
![]()
elate mi pove4ene me e strah
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Az iskam da se zapoznaia s
amy lee
Josefinne
BABY_SEXY_GIRL
little_black_dress
fire_of_satan
Kittie_
Murderdoll
devilkin
dance_princess
DeaTHroW-ReC_F
Satanas_daughter
artbaby
aBnOrMaL_BaBy
Za pove4e ne se se6tam v momenta...![]()
Mi men mnogo hora me kefat ot foruma.No nai veche iskam da se zapoznaq s Diesel_girl4eo,Allicia,Joseffine,aBeP4eTo,Momchenc e.Mai sa tova.Moje da ima i nqkoi drug ama ne se seshtam sega
Xax.znaeh che shte propusna nqkoi.Znachi iskam da dobavq oshteBloody_Tear ( razbira se ) Abnormal_Baby ( shtoto mnogo me kefi ), sashto taka i Lunatrick.S pochti vsichki iskam da se zapoznaq ne samo lichno,shtoto i vav foruma ne gi poznavam.
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... те се усещат в сърцето.
Satanas_daughter
aBnOrMaL_BaBy
Murderdoll
LiNkiN4eTo
(ima i o6te no 6te gi dobavqm drug pat) tova sa si nai vajnite hora s koito iskam da se zapoznaq.
takaam zna4i tedo_davis , slun4ice , Momchence(estestveno) , SanDRo , amy lee neka da doide da se zapoznaem , za da mi kaje vsi4ko v liceto , da vidim posle dali 6te ima lice (vai kolko sum stra6na
) takaam sled tva DriNkiN_PaRk , nekasa4a^ , Air_J(bil mi obe6tal
xaxaxa
) , Jamalska , Diesel_girl4eto(s neq moga no ....) , Josefinne , BABY_SEXY_GIRL ... aide 4e mn stanaha
![]()
aaaaaaaa su6to i Maverick![]()
S aBnOrMaL_BaBy iskam obezatelno!!!!!!! Mnogo me kefi tova momi4e, moiata sestra ne e tolko ednakva s mene! Iskam da se zapoznaia s neiaaaaa i s ^AvRiL^LaViGnE^ i LunaTrick...
Su6to i s Momchence, 6toto me mnogo kefi kato mi kaje "kako Silvia" Josefinne mi e interesna, moje i s neia da se zapoznaia ako imam vuzmojnost....
Koi drug..... ako se setia 6te kaja![]()
Ami s vsichki stiga da ne hodq nqkade, a te da doidat pri meneenmrer...
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
Ми на виж на кви сме шматки =) Какво са чудим още =)))))
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Sys Tasty-to!!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
am da , daje si mi na blizo v nemskata ... nali znae6 4e sum v na4aloto na slaveikov![]()
da be i az tva si pomislih.tc tc tc.napravo mi se raztreperaha kolenata.leleiiiiiiii ama ti napravo 6te me napravi6 na kaima beПървоначално написано от LiNkiN4eTo
ama po stra6en 4ovek ot tebe ne sum sre6tala,auuuuuu leleiiiiii,napravo umrqh ot strah.ahahahahaha,momi4e ti luda li si
"da vidim dali posle dali 6te ima lice"ahahahahahaha.gorki4kata.hahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe az spomenah li Josefinne,Maverick i B_i_Gne pomnq taka 4e pak kazvam 4e i te se pri4islqvat kum spisuka s tiq deto iskam da se zapoznaq s tqh
Любовта е най-висшата степен на омразата
Traffic
ReQuieM_For_A_DreaM :P
![]()
Satanas_daughter, със теб, miskin, и "оня" ЦСКА-рин от Сф.... а и със NSpi4 който вече го няма във форума, защото го изгониха, че покрай него и мен.
Men li me Iska6 :P Аз съм БЪЛГАРЧЕ![]()
Az nepoznavam vsi4ki ,v smisal sam ot skoro i nqma nabludenie mn golqmo ama mislq 4e shte e hubavo lqtoto ili kato se stopli awe moje i sega da napravim edin edna obshta sreshta na vsi4ki koito pishat tuk.Predi izvesno vreme 4ata na radiovitosha go praveshe i beshe mn qko zashtoto taka vijdash horata s koito si pishesh.Moje da go probvame nqko put.Jelaeshti ima li![]()
A mojebi s Honey Reflection?![]()