- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кой от форума бихте искали най-много да се запознаете !
лелелелелеле тъпачката аз как забраих slun4ice...мн мн мн и се радвам..мн ме кефи тва момиче..и с Аз Съм Българче искам се запозная...радва..ааа и Frozen Heart Of An Angel...и...LunnaSvetlina..
LiNkIn4eTo,Jamalska....иии aBeP4eTo
![]()
..But why?...
amy lee![]()
Traffic iska da se vuzpolzva ot situaciqta a![]()
![]()
Na4i koito pi6a 6te se zapoznaem rano ili kasno![]()
Ri4i moita strast
^^devil4eto^^ i tq mi e strast
mmm mn strasti stanaha 6te me izqdat sled tva
^Murderdolly^ fffff i tq mi strast
Na4i si4ki momi4eta koito pi6a sa mi strast
LiNkiN4eTo
mai sa tva ako zabraq nqkoq me tarsete da me psuvate![]()
Ot mom4etata est.
Traffic mn pe4en pi4 mi se struva
I Napu6en-Buhal aaa az tva mom4e mai go znam ot nqkade ot de liii![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
LunaTriCk, BABY_SEXY_GIRL, tedo_davis, e4o, aBeP4eTo, air_J, SanDRo, Liz, Napu6en-Buhal, miloto_girl-4e.
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
a mene 6to propusna me zapi6e6 v listata a
![]()
Аз искам да се запозная с ^AvRiL^LaViGnE^, aBnoRmal_Baby, GeRyTo, LunaTriCk, Momchence, аВер4еТо, magarthea и fire_of_satan
и искам пак да се запознаем с Murderdoll щото беше много яко
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
BUNGEE-WEDGIE 6toto te poznavam![]()
tc tc tc...eh toq Traffic na4iПървоначално написано от LiNkiN4eTo
iska da izmukne polza ot tova 4e ne sme v nai dobri otno6eniq
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Linkin4eto,BABY_SEXY_GIRL,Traffic i Blind^boy
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Alli taka liza6to s men
![]()
Ami iskam da se zap0znaq sys p04ti vsi4ki 0t t0q sait 6t0t0 mn me kefite! haha da vi e gadn0 az pyk p0znavam BSG haha :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LiNkiN4eTo
neznaeh 4e me me poznava6ot de
:P :P :P :P :P
chesno kazano nikoi ne privlicha vnimanieto :]
Пий Бира За Да Станеш Човек
Hihihi, horata celi 5 stranici sas hora, koito grabvat interesa ti ot raz, pak ti....Първоначално написано от Utopia
![]()
![]()
Ами със страшн0 мн0г0 х0раааааа![]()
GeRyTo, LunaTriCk, BABY_SEXY_GIRL, rosskata, Abnormaln0t0 M0michence, Dance_Princess, Sladurana, Devilkin, Napu6eniq - Buahal, Eliza, Liz, {}Slanchiceto{}, fire_of_satan, leonka, devil4eto, bibonda, Ri4i^, Fallen_angel , vra4ka, TaStY^GiRl, DeaTHroW-ReC_F
мисля, че т0ва са![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ne e vajno kolichestvoto, a kachestvoto :)Първоначално написано от united_colors
5 stranici s hora, .. i ne se obijdaite .. no naistina nikoi ne mi e privlqkal vnimanieto .. nito mi e spechelil uvajenieto,.. s izkluchenie na horata koito veche poznavam :]
BUNGEE-WEDGIE eee ne kazvam , nqma da e interesno![]()
Utopia emi po jalko za teb![]()
iskam s Dobrina,Kattie,BABY_SEXY_GIRL![]()
Emi az kvo da kaja s mn hora iskam da se zapoznaq ama s mene nikoi ne iskanz shto
ama nishto ne e golqma zaguba... nai mn iskam da se zapoznaq s Murderdoll, ^Avril^lavigne^ i... abe ima oshte
![]()
еми ето .. ти си живия пример! един смислен отговор не може дадеш на една проста тема .. какъв смисъл има да разговаряме ф2ф :)Първоначално написано от LiNkiN4eTo
tedo_davis i Mom4ence
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!