.
Отговор в тема
Страница 4 от 17 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 408
    Голям фен
    Град
    Milky Way
    И аз съм на мнението на Utopia

mi... az mai samo Murderdoll q poznavam..
    ina4e iskam da se zapoznaq s mom4ence...
    A be sas si4ki iskam da se zapoznaq

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от lover4e
    tedo_davis i Mom4ence
    i za6to s men ? :}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от lover4e
    tedo_davis i Mom4ence
    i za6to s men ? :}
    Щото ме кефиш може би
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    takaam zna4i tedo_davis , slun4ice , Momchence(estestveno) , SanDRo , amy lee neka da doide da se zapoznaem , za da mi kaje vsi4ko v liceto , da vidim posle dali 6te ima lice ( vai kolko sum stra6na ) takaam sled tva DriNkiN_PaRk , nekasa4a^ , Air_J(bil mi obe6tal xaxaxa ) , Jamalska , Diesel_girl4eto(s neq moga no ....) , Josefinne , BABY_SEXY_GIRL ... aide 4e mn stanaha
    aaaaaaaa su6to i Maverick
    Цитирай Първоначално написано от leona
    LunaTriCk, BABY_SEXY_GIRL, tedo_davis, e4o, aBeP4eTo, air_J, SanDRo, Liz, Napu6en-Buhal, miloto_girl-4e.
    NEZNAEH 4e s men iskat da se zapoznavat horica :PPPP
    E shtom jelaete ... samo kajete az sam na sreshta!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

С всички и по-специално: [b]aned , Murderdoll , Satanas_daughter , Nekasa4a, Jamalska
    i LiNkiN4eTo

Guest
    Аз едно не мога да схвана обаче....

Виждал съм поне 5,6,че и повече теми, КОПИЕ на тази. Още преди много време помня, че ги имаше същите теми със същите отговори.
    " Искам да се видя с тоя, аз пък много искав с оная" .... Абе хора като толкова имате мерак - ето го рейса, ето ги и влака отивате и го виждате тоя човек. Аз ако толкова се кефя на някое момиче да кажем еми 100 пъти бих отишъл да го видя, тва е България ебати ... малка държава. Всички сме комшии един вид :P

Та за тва .... ще ви посъветвам, повече действайте и по-малко говорете поне според мен тва е по-правилното решение.

Цитирай Първоначално написано от MalkataDrusalka
    С всички и по-специално: [b]aned , Murderdoll , Satanas_daughter , Nekasa4a, Jamalska
    i LiNkiN4eTo
    jelanieto e spodeleno

Цитирай Първоначално написано от Simply Lethal
    Аз едно не мога да схвана обаче....

Виждал съм поне 5,6,че и повече теми, КОПИЕ на тази. Още преди много време помня, че ги имаше същите теми със същите отговори.
    " Искам да се видя с тоя, аз пък много искав с оная" .... Абе хора като толкова имате мерак - ето го рейса, ето ги и влака отивате и го виждате тоя човек. Аз ако толкова се кефя на някое момиче да кажем еми 100 пъти бих отишъл да го видя, тва е България ебати ... малка държава. Всички сме комшии един вид :P

Та за тва .... ще ви посъветвам, повече действайте и по-малко говорете поне според мен тва е по-правилното решение.
    che bulgaria e malka-malka e...no ima strashno mnogo hora v toia forum koito ne sa v bulgaria

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Utopia tova 4e ne davam svestni otgovori , ne ozna4ava 4e ne moga da dam takiva
    MalkataDrusalka 6te mi bude priqtno

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Koito iska da se zapoznaem i ima mikrofon da si darpa Skype ot Skupe.com

I da mi zvani az tam sam nekasa4a
    6te si polafim pak moi da se razberem da se vidim
    Ili koito e ot montana 6te se vidim proletnata 6toto 6te hoda da se zapoznaq s Murderdoll Pak ako nqkoi dr dode 6te se vidi s men i buhala tam
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Guest
    BABY_SEXY_GIRL I Leona

Повече от фен
    Murderdoll ти верно си от Монтана бе...лилиии аз чак сега забелязах... :P аз съм в Лома близко е направо с балканчето тръгвам и до утре ше съм пристигнала

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А ве сега като се замисля бих искал да се запозная с великия ШАМАН LunaTriCk хяхяяяххяях

People Like You Just Fuel My Fire

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Utopia tova 4e ne davam svestni otgovori , ne ozna4ava 4e ne moga da dam takiva
    UBEDIH SE! UBEDIH SE 4E E TAKA!

Любовта е най-висшата степен на омразата

Guest
    ve4e ne iskam nikoi

Повече от фен
    а BTW пропуснала съм доста хора:Грахче,Cyberdyne_101,amy lee,Myrcheto,TaStY^GiRl,Satanas_daughter,aBeP4eTo, Simply Lethal,rosskata,fire_of_satan...и 100% съм пропуснала някой

Guest
    A Men

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    amy lee oo yes

Повече от фен
    аз искам с абсолютно всички но наи-вече с ^efas^^

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Lea няма да ти тряа да се запознаваш с мен голям съм олигофрен ( ама забележете има рима мен-олигофрен хяхяхя)

People Like You Just Fuel My Fire

Супер фен
    sus... abnormal baby, murderdolly, geryto i aver4eto

Повече от фен
    ami djursi , dharma , kittie_ , air_soul , banned(koito ponqkoga e prosto suflior , momchence , ciara iii ne znam koi oshte...ima dosta hora chiito postove sa me vpechatlili ...
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Lea няма да ти тряа да се запознаваш с мен голям съм олигофрен ( ама забележете има рима мен-олигофрен хяхяхя)
    ахахаха к
    това няма значение

Vsichki mnogo si me kefite.Elateeeeeeeeeee mi na gosti v London pleaseeeeeeeeeeeeeeee shte si iskarame superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Shte doidete li???? :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от C-I-A-R-A
    Vsichki mnogo si me kefite.Elateeeeeeeeeee mi na gosti v London pleaseeeeeeeeeeeeeeee shte si iskarame superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Shte doidete li???? :P
    Az moje i da ti doida az sum samo na 5 chasa pat ot teb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си