- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кой от форума бихте искали най-много да се запознаете !
i s men nikoi ne me iskaПървоначално написано от [B
spoks
![]()
![]()
tolkova li sam ugasna![]()
Eliiiiiiiiii sexsito prosto naprai lo6o vpe4atlenie otna4aloto![]()
aha razbiram vi napalnoПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
![]()
az sam gadna
no kak moga da se promena-pomognete mi![]()
seksito pii edna konska doza uspokoitelni. ako tova ne pomogne opitai s dve konski dozi ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
mi i as iskam s baby sexy girl za da vida dali ima nqkvo pokritie tva super golqmo samo4ustvie det go vadi i s MURDERDOLL poneje nai-mnoo ma kefi ot foruma.az po4ti ne znam dr hora ama mi sa struva super to4en 4ovek a puk i kat bqh pusnala 1 tema za obicata na ezika det sama si q probih i po4ti samo tq ma podkrepi i mi sa vijda diva takava;0]
Ako ne pomogna dve davai nagore dokato ti pomogneПървоначално написано от Utopia
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Не ми казвай, че не знаеш защо!! Още в началото те предупредих какво ше стане....ама нали сам глистосерПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
хахаха
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
хахаха забавен глистосерПървоначално написано от Momchence
![]()
e se pak ti kazah sorru,predupredil si me,ti si4ki gi predupregdava6 se s ne6toПървоначално написано от Momchence
![]()
Eliiii sexito li kvo si tam mnogo me drazni nachina po koito pishesh nqkak si ne vlagash gram staranie i si slqpash kvoto znaesh chel sam predishni tvoi mneniq i iskam da kaja che pravish ujasno mnogo greshki!!!ZAMISLI SE
МеI Love girlpower
Ne Iskam nikoi ve4e![]()
ae mn si smotan! ako ne pomogne s dve konski dozi uspokoitelni shte opitame s drugi himicheski oryjiq. moje i da uspeq da se sdobiq s radioaktivnihimikali.Първоначално написано от Nekasa4a
taka shte q napraim che shte sveti naprao:)
Mi nali znai6 4e nesam dobar po fizika i himiq az misleh 4e lesno 6te se otarvem ama qvno nqma da se dadeNo se pak mislq 4e kato posveti 10000 godini moje i da se opravi pak nqkoi moi da q zeme za lampa ot de znai6 lubovta nqma o4i tq ima himiq
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
da be 6te svetna,nali?Първоначално написано от Utopia
ne mi triabvat nikakvi uspokoitelni,za da se promena makar 4e iskam da go napravia,vi e ne mi pomagate dori malko
![]()
seksi .. shte go kaja malko grubo!
i da iskame ne moje da ti pomognem da se izakash
sama trqbva da go napravish ..
prosto ima neshta koito ti sama trqbva da napravish i nikoi drug ne moje da ti pomogne. mojem da ti dadem akul kak da akash, ama ako ti ne iskash .. si e tvoq volq veche :}
axaxaxxa utopia bravoПървоначално написано от Utopia
![]()
Така...след като прерових 10те страници за хора, които искат да се запознаем си намерих хора, които искат да се запознаят с мен (йесссс)И понеже съм детенце дето много обича да се запознава с разни други хора и аз искам да се запозная със следните люде:
1.Momchence (който пръв се е сетил за мен {})
Голям си сладурко, Momchence.
2. MaD_CaT*
3 .slun4ice( тя ми беше литературен критик, доколкото си псомням....)
4. {}Slanchiceto{}
5. LiNkiN4eTo
6. united_colors
7. amy lee
8. e_l_i_z_a (която беше изредила половината форум- и тя контактно дете като мен)
9. Имаше и едно момиче от моята гимназия, която е модерче, но не си спомням ника й - е и с нея искам да се видя...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
pfu .. trqa da si napraite edin ciganski katun da pochnete da obikalqta BG, .. ot vseki grad zemate ponqkoi drug.. ;]
Lud si weПървоначално написано от Utopia
![]()
a mersi za komplimenta .. no ne e nujno da mi se chetkash ;) ai + ne bih te pokanil na sreshta ;)Първоначално написано от [B
poveche si padam po 18 godishnite ... uiiskita :)
hah sigurno sq shte me pomislite za alkoholik .. e piivam si no za shtastie ne se kazvam nito Groshi nito Troshi ;)
axaxaxax samo 18 godishni .... uiiskita piesh ili ??? Spodeli ne se sramuvaiПървоначално написано от Utopia
![]()
haha ne se sramuvam :)
obache mislq che veche stana qsno kakvo imam predvit :))
Wow....поласкана съмПървоначално написано от Josefinne
първичт човек,който иска да се запознае с мен
миси,миси
![]()
Може ли аз да съм с предимство ? искам аз първо да се запозная с теб :ЩПървоначално написано от MaD_CaT*
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.