- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С кой от форума бихте искали най-много да се запознаете !
MaD_CaT*, .. ko stava tuka be .. sybra myjkite syrca ;)
Пий Бира За Да Станеш Човек
WOwzzzz....недейте така бе,хораше ми вдигнете самочувствието до тавана...
![]()
![]()
Nqma losho, abe btw ti na kolko si god.? AKo moje da izdadeshПървоначално написано от MaD_CaT*
![]()
![]()
bolid1 .. abe losho ima .. :) no zavisi ot choveka ;)
лошо,наистина има...Първоначално написано от Utopia
Ам...на 15 годинки съм :P
П.С. малко обърнахме темата на чат...за това аз спирам до тук![]()
А по темата:все още нямам точна представа за форумците....за това може би ...след още някоя друга седмичка...ще съм си изградила мнение за "човеците" (както вика даскалката ми по история) в този форум![]()
![]()
![]()
a moje i za po malko vreme da si izgradish mennie za chovecite i chovechkite ;)
nai veche kato pochnem ot men .. men sichki me mrazqt, admini, moderatori, hora, jeni, .. ne znam shto. moje bi se dylji na fakta che kazvam vinagi tova koeto mislq(istinata) :?
i si padam malko shegadjiq ;) taka che .. ne se vprqgai mnogo :P
PS: mn hora smqtat che s men ne moje da se spori, koito e sporil se e ubedil.. :) pouchi se ot istoriqta, ne se ubejdavai sama ;)
Хора не мога да ви разбера,що сичките сте като менВидите една снимки и вече човека ви кефи..мноо умно
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Ми като човек си знае едно нещо и само на него си държи и на всичкото отгоре ти представя доказателства..как ще спориш с него и да го убеждаваш..как беше една поговорка "два остри камъка не мелят"..нещо от сорта.Един си знае едно друг друго...И кво значи да не можеш да спориш с някой?Първоначално написано от Utopia
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Aз също все още не съм си изградила мнение за хората тук, но мисля, че Momchence, MaD_CaT*, tedo_davis, Kitte_, Djursi, Lea, C-I-A-R-A, Myrcheto са готини хора и бих искала да се запозная с тях. Със сигурност съм пропуснала някой!
AvLee.. mn qsno che dva ostri kamyka ne melqt
samo typite kamyni melqt ;)
аз искам да се запозная със всички а напоследък много искам с tedo_davis MaD_CaT* AvLee THE_GANGSTA_GIRL е има и още няколко...ама не се сещам точно никовете![]()
Az ne te mrazia .Първоначално написано от Utopia
:P
me tooПървоначално написано от C-I-A-R-A
Любовта е най-висшата степен на омразата
offtopic:Първоначално написано от Utopia
МИ...може би не всички те мразят...А иначе...ми се струва,че начинът ти на изкаване е понякога много вулгарен...което дразни "човеците" и модераторите
А...уважавам хора,които казват това,което мислят...но понякога е по-добре човек да си замълчи (зависи от ситуацията)
![]()
![]()
vylgaren .. ;] prosto obicham da se izrazqvam tochno i s tochnite epiteti .. :] polzvam i metafori .. ama koi da go oceni tova
i az ne te mrazq...Първоначално написано от amy lee
koi te mrazi???!!!![]()
pff.. nikoi mai ne moja da fane notkata na bazika .. vypreki che i sam si napisah che si padam malko shegadjiq .. prekaleno bukvalno se fashtate ;)mislete malko e chovecheta ;)Първоначално написано от Lea
Вестника сигурно е бил Шок, налиПървоначално написано от Utopia
![]()
![]()
[B]aneD, ti pak se izkaza nepodgotven .. nikoi ne govori za vestnici ve brat:)
Tova e maitap deПървоначално написано от Utopia
![]()
Maitap da stava :P
ahahahahahhahaПървоначално написано от Utopia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to hubo za maitapa .. ama ti epten se otkloni ot razgovoraПървоначално написано от [B
Ami mnogo bih iskala da se zapoznaq s tedo_davis i s Totaly_Me_f ama nadali 6te e vuzmojno...Ni6to ,6te vidim...
hehe nqma nevuzmojni ne6taПървоначално написано от lady_bird
![]()
![]()
![]()
![]()
hihihi az iskam da se zapoznaq i s e4o :P neq q zabravih![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата