- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- DREAMLAND
Ако имахте възможност бихте ли унищожили светта?
daaaaaaaaaaaa bih i to s udovolstvie
i az gih go napravila,ako imah vazmojnost. bih uni6tojila sebe si i celiqt svqt
No MaN, No CrY!!!
\m/
az ne...ni6to ne mi e napravil sveta zasega ahaha ne kakyv e smisyla?![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ne bih go uni6tojila za ni6to na svetaa...nqma nujda si4ki da stradat zaradi men po skoro bih ubila sebe si a i mislq 4e i taka 6te stane po natatuk...
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ne,ne bih .. ne vijdam smisal![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
никога не бих унищожила света...просто няма смисъл.Колкото и да ми е гадно или тъпо ,ако света ми е направил нещо не бих,зашото дори на мен да ми е ужасно ,то има поне 1 човек ,който в тоя момент се чувсва щастлив и ще живея заради него.
HaPpiLy EvEr AfteR
nikoga ne bih uni6tojila sveta.ne mi e vinoven dori da imam hiper golemi problemi![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
не виждам смисъл и причина да го унищожавам
Любовта е прекрасна,
но 99% опасна!
i o6te kak![]()
glupavo mi se struva osven tova da kazvate "kakvito i problemi da imah ne bih, tova si e moi problem" nikoi ne govori za vas i va6te problemi! i az ako imah sobstveni problemi koito ne moga da razre6a i re6a 4e e vreme za kraq 6e se grymna, no v momenta govorim za sveta kato cqlo a ne za vas personalno!
bih go uni6tojila za6toto ne struva, pylen e s otvratitelni hora i sys strada6ti hora...pylen e sys bolka i stradaniq....bih ostavila samo jivotnite i prirodata, no bih ubila sebe si i vsi4ki hora
e moje bi iznikva vyprosa, a za6to ne samo vsi4ki gadini, emi 6toto i dobrite sigurno mogat da pravqt mizerii, taka 4e do krak
Give me your best shot motherfucker!
Ami ne mislia 4e bih napravila takova ne6to.Po-skoro bih se opitala da dam pri4ina na horata da jiveiat i da gi motiviram da stanat po-dobri!![]()
nikoga za ni6to![]()
V takuv sly4ai ne bih ti dala vuzmojnost!Първоначално написано от Murderdoll
:P
I az sam na tova mnenie, puk i 6te e mnoo egoisti4no sprqmo drugite, neka si jiveq, neka si jiveq i az, toq jivot ni e daden vednuj!!!Първоначално написано от pinK_Baby
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Не защото трябва да унищожа така и себе си...
Защо да го правя.......Какво ще спечеля от това ?- своята смърт, е това всеки ден може се постигне, смъртта на близките ми, на роднините и приятелите ми- не мерси.
ДА, ще загинат и всички зли и гадни хора, както и страдащите, живеещите в мизерия, нещастните....... Е, и.... това ли е изходът- да умрат всички или пък просто на мен така ще ми е по-изгодно, може би ми е хрумнало една вечер, че ускам да унищожа света и така да съсипя живота на всички.
Не, мерси- това не е за мен. Дори не мисля, че някой действително би имал психическата сила, за да го направи![]()
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Първоначално написано от Satanas_daughter
S udovolstvie bih se vkliu4il v kampaniq s Satanas_daughter da stutim taq SGAN i PAPLA4.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Никога не бих унищожила нещо, ако не мога да създам 100% по-добро![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mi az bih go uni6tojila , prosto da ne se mu4im , ne za drugo![]()
Не, в никакъв случай.Ако не искам да живея, по-добре да убия само себе си. Не е нужно да загиват и тези, на които наистина им се живее и го заслужават. Вярно е, че животът понякога е гаден и хората са гадни, но все някога всеки ще получи това, което заслужава.Аз не бих могла да променя нищо, дори и да го искам
I koq sym az, che da rusha sveta?
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Не,в никакав случай не бих го унищожилаНямам ни най-малка причина,основание и възможност да го направя
Не бих разбила щаститето и живота на всички хора по света!!!
Защ0 да унищ0жавам нещ0 к0ет0 не съм създала![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.