- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- DREAMLAND
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ако имахте възможност бихте ли унищожили светта?

daaaaaaaaaaaa bih i to s udovolstvie
i az gih go napravila,ako imah vazmojnost. bih uni6tojila sebe si i celiqt svqt
No MaN, No CrY!!!
\m/
az ne...ni6to ne mi e napravil sveta zasega ahaha ne kakyv e smisyla?
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ne bih go uni6tojila za ni6to na svetaa...nqma nujda si4ki da stradat zaradi men po skoro bih ubila sebe si a i mislq 4e i taka 6te stane po natatuk...
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
ne,ne bih .. ne vijdam smisal
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
никога не бих унищожила света...просто няма смисъл.Колкото и да ми е гадно или тъпо ,ако света ми е направил нещо не бих,зашото дори на мен да ми е ужасно ,то има поне 1 човек ,който в тоя момент се чувсва щастлив и ще живея заради него.
HaPpiLy EvEr AfteR
nikoga ne bih uni6tojila sveta.ne mi e vinoven dori da imam hiper golemi problemi
Любовта е най-висшата степен на омразата

не виждам смисъл и причина да го унищожавам
Любовта е прекрасна,
но 99% опасна!
i o6te kak
glupavo mi se struva osven tova da kazvate "kakvito i problemi da imah ne bih, tova si e moi problem" nikoi ne govori za vas i va6te problemi! i az ako imah sobstveni problemi koito ne moga da razre6a i re6a 4e e vreme za kraq 6e se grymna, no v momenta govorim za sveta kato cqlo a ne za vas personalno!
bih go uni6tojila za6toto ne struva, pylen e s otvratitelni hora i sys strada6ti hora...pylen e sys bolka i stradaniq....bih ostavila samo jivotnite i prirodata, no bih ubila sebe si i vsi4ki hora
e moje bi iznikva vyprosa, a za6to ne samo vsi4ki gadini, emi 6toto i dobrite sigurno mogat da pravqt mizerii, taka 4e do krak
Give me your best shot motherfucker!
Ami ne mislia 4e bih napravila takova ne6to.Po-skoro bih se opitala da dam pri4ina na horata da jiveiat i da gi motiviram da stanat po-dobri!
nikoga za ni6to

V takuv sly4ai ne bih ti dala vuzmojnost!Първоначално написано от Murderdoll
:P

I az sam na tova mnenie, puk i 6te e mnoo egoisti4no sprqmo drugite, neka si jiveq, neka si jiveq i az, toq jivot ni e daden vednuj!!!Първоначално написано от pinK_Baby

ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Не защото трябва да унищожа така и себе си...

Защо да го правя.......Какво ще спечеля от това ?- своята смърт, е това всеки ден може се постигне, смъртта на близките ми, на роднините и приятелите ми- не мерси.
ДА, ще загинат и всички зли и гадни хора, както и страдащите, живеещите в мизерия, нещастните....... Е, и.... това ли е изходът- да умрат всички или пък просто на мен така ще ми е по-изгодно, може би ми е хрумнало една вечер, че ускам да унищожа света и така да съсипя живота на всички.
Не, мерси- това не е за мен. Дори не мисля, че някой действително би имал психическата сила, за да го направи
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Първоначално написано от Satanas_daughter
S udovolstvie bih se vkliu4il v kampaniq s Satanas_daughter da stutim taq SGAN i PAPLA4.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Никога не бих унищожила нещо, ако не мога да създам 100% по-добро
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.

mi az bih go uni6tojila , prosto da ne se mu4im , ne za drugo

Не, в никакъв случай.Ако не искам да живея, по-добре да убия само себе си. Не е нужно да загиват и тези, на които наистина им се живее и го заслужават. Вярно е, че животът понякога е гаден и хората са гадни, но все някога всеки ще получи това, което заслужава.Аз не бих могла да променя нищо, дори и да го искам
I koq sym az, che da rusha sveta?
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Не,в никакав случай не бих го унищожилаНямам ни най-малка причина,основание и възможност да го направя
Не бих разбила щаститето и живота на всички хора по света!!!

Защ0 да унищ0жавам нещ0 к0ет0 не съм създала
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.