.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    plovdiv-MaInA tOwN

Влюбих се...

what's up everybody!az sum edin pi4,koito obi4a da se vuzpolzva ot jenite i vinagi e tursil prosto sexa!no do predi dve ve4eri!ta togava bqh na kupon i posle na diskoteka i se zaribqvah s edna mnoo qka pi4ka!sled tazi piqnska no6t se subudih i usetih,4e sum se vlubil!!!dotuka super,no tova momi4e e kak da go kaja-kurvi4ka!!!da sa eba v tupaka-precakah se!koito moje da mi dade suvet [/b]
    Така ме е ударил хормона, че ме е страх да спя сам.

Ти можеш ли да правиш свирки?
    - Не, не мога!
    - Нищо, ти го лапни пък колкото можеш

Guest
    ahahahah emi i ti i kurva i tia e kurva super
    taka ti se pada kato si igraesh s jenkite i samo gi smeniash hahaaaaaaaaaa bati pi4a smeshen si

Град
    plovdiv-MaInA tOwN
    moje da sum prostak,moje da sum vsqkav,ma ne sum sme6en i ne ti pojelavam takova ne6to!!!!

- Не, не мога!

Голям фен
    aa..mn gadno chovek sqkash che ti e za urok tochno.strashno mn mi napomnqsh na bratovched mi. toi e taka igrae si s momichetata postoqnno tursi zabavlenie. moje da se kaje che za nego sa predmeti s koito toi se zabavlqva no i toi izpadna v takava situaciq i zapochna da gleda dosta po razlichno na neshtata..ta priemi go kato edna dobra vuzmojnost i ti da preosmislish otnoshenieto si

Edva li si se vlubil togava, 6tom tvurdi6 4e tursi6 samo sex Tova e momentno uvle4enie, 6te ti mine
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

zna4i vse pak ima spravedlivost na sveta! a ako seriozno,vsqka zhena kurva ili ne kurva,tarsi lubovta.ti otkade nau4il 4e tq e kurva?ako tq sama ti kazala,po-skoro tova e forma na samoza6tita.prosto ne iska da izzhivee poredno razo4arovanie.probvai da q razubedi6.podari i cvetq,v kraq na krai6tata!nali ne znae6 kak trq da uhazhva6 za zhenata?ako vsi4ki se otnasqt kam neq kato kam kurva,badi razli4en ot tqh,6te ti bade blagodarna.no imai tarpenie.uspeh!
    стига приказки!

bauuu
    Guest
    Чукай я анално докато ти осере хуя, после го размажи хубаво по цялото си тяло, ако има по нея, излъскай го с език
    Така ще се отвратиш от нея и ще ти е по-лесно да го преживееш.
    Успех!

Град
    plovdiv-MaInA tOwN
    na t****e k******ca-moa da vi e*a maikata,kakto nikoi drug!mogq da vi zatapiq kakto si iskam,ma ne mi e tva celta!i az moga da pi6a prostotii,ma imam po-seriozen problem!taka 4e vmesto da pi6e6 kuv e*a4 si,dai mi nqkakuv savet!!!ta da poqsnq za istoriqta mi-pi4kata ne mi e kazala 4e e k*rva,no az go znam sus sigurnost!!!ne mi e bilo samo sa sexa,a 6tot si mislq 4e imam nqkvi 4uvstva!!!ma kvo da napravq-Tq e tanciorka v bar i ne moga da q nakaram da se otkaje,6tot tq 6a mi kaje 4e taka si iskarva parite!!!da se nadqvam 4e skoro 6a q zabravq

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
    Благодаря!

- Не, не мога!

Цитирай Първоначално написано от nar
    zna4i vse pak ima spravedlivost na sveta! a ako seriozno,vsqka zhena k*rva ili ne k*rva,tarsi lubovta.ti otkade nau4il 4e tq e k*rva?ako tq sama ti kazala,po-skoro tova e forma na samoza6tita.prosto ne iska da izzhivee poredno razo4arovanie.probvai da q razubedi6.podari i cvetq,v kraq na krai6tata!nali ne znae6 kak trq da uhazhva6 za zhenata?ako vsi4ki se otnasqt kam neq kato kam k*rva,badi razli4en ot tqh,6te ti bade blagodarna.no imai tarpenie.uspeh!
    NAPRAVI TOVA.
    Too much love will kill you
    if you can't make up ypur mind
    Torn between the lover
    and the love you leave behind
    you're headed for disaster,'cos you never read the signs
    Too much love will kill you everytime

emi zabravi q ili probvai da vidish kvo sha stane i tva e .. kvo ti kaja ..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

abe pi4 6to ne si produljite da se 4ukate s momi4eto pak moje s vremeto i tia da se vliubi v tebe! a tva 4e e tanciorka-mnogo vajno! nali i na neia i triabvat pari
    JUST BE YOU!

_monika_
    Guest
    abe vij sq pi4 draj se gotino s neq glezi q s podara4eta tui onui i tq taka 6e se vlubi v tebe

Град
    plovdiv-MaInA tOwN
    blagodarq na vsi4ki,koito mi dadohte cenni suveti!!!6te se probvam,puk kakvoto 6te da stava!!!

- Не, не мога!

emi pi4....naistina e kofti , no .... neznam , no neznam kak e vyzmojno za edna ve4er da se vkliubi6 v momi4e...du6ice nqmam prectava kak da ti pomogna...sorry mnoou no .... davai si s neq pyk ... kakvoto stane - nqma kakvo da gubi6 kato prodylji6...za6toto ako sega q ostavi6...sled vreme 6te se 4udi6 kakvo e BI moglo da stane.... ! du6ice edno golqqmoo USPEH ot men

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от s_ma6inata
    na tupite kopelenca-moa da vi eba maikata,kakto nikoi drug!mogq da vi zatapiq kakto si iskam,ma ne mi e tva celta!i az moga da pi6a prostotii,ma imam po-seriozen problem!taka 4e vmesto da pi6e6 kuv eba4 si,dai mi nqkakuv savet!!!ta da poqsnq za istoriqta mi-pi4kata ne mi e kazala 4e e k*rva,no az go znam sus sigurnost!!!ne mi e bilo samo sa sexa,a 6tot si mislq 4e imam nqkvi 4uvstva!!!ma kvo da napravq-Tq e tanciorka v bar i ne moga da q nakaram da se otkaje,6tot tq 6a mi kaje 4e taka si iskarva parite!!!da se nadqvam 4e skoro 6a q zabravq
    Kurva e za6toto tancuva li ili ima i druga pri4ina da ia misli6 za takava?

Spoki4, 6te ti mine.Teq ne6ta ne stavat tolkova barzo ili......i az ne znam.Ako naistina si vluben v neq nqma6e da ti puka kakva e.6tom ti puka-4estito ti si zdrav :P Mai si si nameril maistora.Uspex pi4
    ZnAi , 4e kOgaTO pE4eLi6, ne Znae6 kAkVo gUbI6 , a kOgAtO gUbI6 , nE znAE6 kAkVo Pe4eLI6! :}}}

Фен
    Град
    Sofia
    Ето ме и мен трупам постове >
    1.Ако ти харесва ACTION нема значение каква е!
    2.Може да се промени ако стане сериозна работата.
    3.Фани си друга и ще забравиш тази.
    4.Светлината е в някой тунел но не си падам миньор.

Неграмотните също са хора!

Супер фен

...

nema se pla6i6 pi4 nai mnogo da se samoubie6 ...hahaha tva e optimisti4noto re6enie a drugoto e da ubie6 purvo neq posle i da se grumne6 s pistolet4e s kapsi ... hahaha aide derzai neka ti e gadno gospod ti go vru6ta tupkano sega mu hahaha

Guest
    Чукай я анално докато ти осере хуя, после го размажи хубаво по цялото си тяло, ако има по нея, излъскай го с език
    Така ще се отвратиш от нея и ще ти е по-лесно да го преживееш.
    Успех!
    ei 6a sa razcepa ot temite i mnenita tuka !
    bih dobavil da i kjae6 kato q 4uka6 otzad da ti prudne , siguren sum 4e e super qko , ama huq ti posle 6a miri6e i tq nqma iska ti pravi svirki . i btw probvai da si lijete anusite sled WC

Темата е стара и ще бъде заключена.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си