.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

за девственици

Момичета от много време все си мисля, че искам да го направя с девственица (т.е да я отворя). но проблема че си имам приятелка в момента и ми е малко трудно, ако ви се искате да започнете да се ебете мога да ви помогна . Оставяйте съобщения или постове .

Guest
    Ех сериозно ли е!Чесно кефиш ме отвсякаде!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xexexexe....pi4 q kaji ot kade si,...na kolko si to taka ne stava tolko lesno-xaxaxaxaxaxa.....ei razcepvat me takiva!!!

ami,razbira se,to4no tebe sa 4akali prez celiq zhivot!ooo,kolko golqma golqma opa6ka 6te stane!
    стига приказки!

Фен
    Град
    Planet Earth
    vai, lek, naish kvo?
    az she si zashiq devstvenata cipa za da mojesh da me otvorish, iskash li? ne vi li pisna da zanimavate horata s gluposti
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Голям фен
    axaxaxaxaxxa simpatqgi

:)

знам че така едва ли ще стане, но реших да пробвам , от София по4ти 19г. съм съм. Давайте смело!

Guest
    Що занимаваш хората с твоята развинтена фантазия как си мислиш че некоя ще ти върже.

МИ аз говоря напълно сериозно, а и не карам никой на сила. според ме нлошо няма.

п.п. за съжаление тези които не са девствени няма да могат да се възползват от мен, знам че ви е яд но поне не пълнете темата с глупости

bauuu
    Guest
    kvo misli priqtelkata ti po vuprosa?
    sha zema da i zvunna da i kaja

p.s. s devstvenici e gadno, trqbva da go vkarvash mnogo bavno i vnimatelno i 4esto da spirash, nqkoi put i pla4at, sigurno dori nqma da mojesh da svurshish kato horata, abe tva si e nai-kucoto ebane

edinstvenoto gotino e da znaesh 4e shtom to4no ti si otnel devstvenostta na tova momi4e, zna4i tq naistina te ceni/uvajava/obi4a/haresva mnogo.....
    pone pri ne-kurvite tova zna4i :>

e v tvoq slu4ai i tva nqma da zna4i

abe ebi si shirokoput4estata priqtelka i se zabavlqvai
    a ako ti e prekaleno shiroko nabutai si go v duparata i, ili i bii 2 shamara da se stresne i shte i se stegne vlagalishtenceto

xaxa kakwo mi obqsnqva6 we! tva go znam. mene me kefi i ne mi e gadno, prosto se opitvam da napravq usluga.

xaxa gadjeto ako rabere 6te me ubie

Фен
    Град
    Planet Earth

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от I_love_des1
    xaxa kakwo mi obqsnqva6 we! tva go znam. mene me kefi i ne mi e gadno, prosto se opitvam da napravq usluga.

mdaa... shte napravi dobro delo na cqloto chovechestvo
    If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

bauuu
    Guest

леле, колко си услужлив

нали ти казах, бии два шамара на твоята путка и тя ще се свие, ако искаш да стане още по-тясна, почвай на шутове и тупаници

а като умре мускулите се свиват и тогава вече става съвсем тясно!
    Успех!

Фен
    Град
    In The MiDdLe Of NoWhEre
    xahxuah gospodi! no comment
    siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??

Град
    In The Middle Of NoWhere
    Tup si bratle-6e otvarq devstvenica leleeeee nali si ima6 gaje pe tapanar!!!
    E na tva mu se vika tupo plitkoumo su6testvo!!! Stupid Creature!
    2PAC forever in our hearts! Just keep this legend alive!!!
    THUG LIFE
    Until The End Of Time
    Just Me Against The World
    "....What's next, I don't know and I don't care
    One things fo' sho', tommorrow I won't be here...."

Guest

Цитирай Първоначално написано от bauuu

леле, колко си услужлив

нали ти казах, бии два шамара на твоята путка и тя ще се свие, ако искаш да стане още по-тясна, почвай на шутове и тупаници

а като умре мускулите се свиват и тогава вече става съвсем тясно!
    Успех!
    BAuu ti si super tupo kopele!!!nie tuk ne znaem kvoe putka,no znaem kvo e na MAIKA ti putkata-hahaha!!!!ti si 6ibano pedal4e deto naduva kavala po cql den!!!!iska6 da znae6 koi sum,otkude sum-mi az sum ba6ta ti we kopele-ne me li pozna!!!!hahaha.ebete mu maikata na toq devstvenqk

Леле кви тъпаци има, кво ми давате акъл, аз тва съм решил щото ме кефи кръвта , не пълнете темата с глупости.

п.п жена ми е супер тясна не ми трябва по-тясна . и какво значи без коментар ? че не си девствена? : хаха аре по сериозно

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    i sq o4akva temata da se zalee ot defstveni macki koito da go umolqvat da gi otvori .... da ama ne
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    i sq o4akva temata da se zalee ot defstveni macki koito da go umolqvat da gi otvori .... da ama ne

tva sega za kvo go kaza ? kvo me interesuva ?

xa xa xa pi4 , kefi6 me :P

Супер фен
    Град
    sofia
    ts as ne sum, ne moga da ti ugodq

ехехе ето го и този "късметлия" е спал на отворен прозорец :P
    Мноооо хубава реклама, да знаиш :P

offf -> xexe e4o za teb moje da se napravi izklu4enie :P!
    Ofertata o6te vaji devstveni4ki

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Бахти шита...Абе, вие превърнахте якия форум в тъп чат, ве!Що не спрете с ламерските и флуудърските тъпотии и не оставите форума намира...Брейиии, от такива като вас ми се повръща
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

????

Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    Бахти шита...Абе, вие превърнахте якия форум в тъп чат, ве!Що не спрете с ламерските и флуудърските тъпотии и не оставите форума намира...Брейиии, от такива като вас ми се повръща

?????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си